Trustpilot

Restaurangdiskmaskiner

Hitta inspiration på expondos blogg!

Restaurangdiskmaskinen måste vara en av de mest underskattade delarna i ett proffskök, men de erfarna kockarna vet att inget fungerar utan en effektiv och pålitlig diskmaskin. Med några minuters körtid diskar du snabbt fat, glas och diverse kärl och håller köket redo för de nästa rätterna som ska förberedas. Utöver att rengöra smutsiga kärl värmer ju restaurangdiskmaskinen upp kalla kärl – något som definitivt uppskattas av kunderna då maten också hålls varm längre.

Restaurangdiskmaskinen – kökets anspråkslösa dräng

Användningen av en diskmaskin innebär inte enbart en snabbare rengöring av disken i jämförelse om man skulle diska allt för hand, utan ger dig också händerna fria till mer relevanta arbetsuppgifter. Här i expondos webbutik hittar du ett stort utbud av storköksinredning där du bara för att nämna några av kategorierna; rostfria diskbänkar och rostfria skåp i absolut högsta möjliga kvalitet.

Tack vare restaurangdiskmaskinens effektivitet får du glänsande rena tallrikar och kärl inom bara några minuter. Eftersom användingen är så enkel kan du gott och väl sätta även rena tallrikar i maskinen, så att de är varma (och därmed också håller maten varm) i det skede tallrikarna förs till matgästerna. Tack vare restaurangdiskmaskinernas pålitliga konstruktion har de också en lång livslängd och är miljövänliga: vattenförbrukningen vid två bar ligger endast vid 2,3 liter.

Med alla restaurangdiskmaskiner följer även en tallrikskorg, en bestickkorg samt en glaskorg med på köpet. Ett tips är att du köper ett par extrakorgar till köket, så att du kan fylla korgarna med smutsig disk när den ena korgen befinner sig i maskinen. Ibland räknas varje sekund, och som gastronomiproffs har du förmodligen viktigare och roligare saker at tänka på än att pyssla med disk som är både tidskrävande och fysiskt ansträngande.

Expondo, din partner för köksutrustning

Expondo är en näthandel för proffsutrustning inom gastronomi- hantverks- och industribranschen. Vi är stolta över att ha betjänat våra kunder redan sedan år 2007, då vår webbhandel lanserades. I dagsläget betjänar vi kunder runtom i Europa: från Iberien till Lappland, och från Irland till östra Finland. Tack vare vårt långa samarbete med några av de ledande producenterna för köksutrustning;såsom Royal Catering, och tack vare en finslipad logistikprocess levererar vi både små och stora delar av utrustning till våra kunder på ett snabbt och pålitligt sätt. Fördelarna med vårt samarbete med producenterna avgränsas dock inte enbart till de effektiva leveranserna, utan medför också kostnadsfördelar till dig som kund.

Vårt sortiment för gastronomiproffs innehåller allt från ugnar för restaurangbruk till juicedispensers för buffén – och allt däremellan. Det lönar sig alltså att utforska vårt utbud, och fundera på vad som kanske kunde kunna göra din krog effektivare och förbättra kundnöjdheten. Dessutom lönar det sig också att ta en titt på våra andrahandsvaror – där kan du spara en slant eller två men ändå få samma toppkvalitet som med splitternya produkter. Produkterna kan ha mindre tecken av användning eller sakna originalförpackning, men användbarheten och produktens resultat är definitivt av expondokvalitet! Gör din beställning redan idag, och få gratis leverens till din adress i Sverige!