Dryckesdispenser - varmvatten - 16 liter

Artikelnr.: EX10010568 / Modell: RCWK 16A

Dryckesdispenser - varmvatten - 16 liter

  • Artikelnr.: EX10010568
  • Modell: RCWK 16A
  • I sortimentet sedan: 2016
 
 
 
915,00 SEK  

Priser inkl. moms och frakt*

Betala i upp till 24 delbetalningar av 41,90 SEK med Klarna

Läs mer

Leveransklar, leveranstid ca 5 - 8 arbetsdagar

Dryckesdispensern RCWK 16A från Royal Catering är den perfekta hjälpredan för förberedning av olika varma drycker. Förutom att brygga kaffe och te kan den användas för alkoholhaltiga drycker som glögg. Därför är dryckesdispensern särskilt lämplig för användning i restauranger och hotell, samt på julmarknader, mässor och fester.

Dryckesdispensern är gjord av högkvalitativt rostfritt stål och handtaget är av plast. Med hjälp av locket kan den förseglas. Enheten erbjuder en total totalt volym på 17,4 liter och en kapacitet på 16 liter.

Tryckregulatorn vid botten av dryckesdispensern kan användas för att sätta på/av den och att ställa in önskad temperatur. Temperaturintervall är från 55 ° C i den första etappen, upp till 100 ° C på nivån för 'high'. Drycker kan hållas varma, samt kokas. Dryckesdispensern är utrustad med 2 indikatorlampor som visar när uppvärmningen/ kokningen är klar.

Vidare erbjuder den en praktisk avtappningskran och tack vare den kan du förbereda dryckerna bekvämt och hygieniskt. Överflödiga droppar samlas i droppskålen. Droppskålen går att avlägsna och enkelt rengöra.  

Dryckesdispensern RCWK 16A har en installerad termostat för att förhindra överhettning. Detta säkerställer att enheten stängs av om det skulle bli för varmt. För att starta om enheten, måste den först svalna. Den kan sedan sättas på igen efter att du tryckt på återställningsknappen på undersidan.

Dryckesdispensern är utrustad med 2200 W och arbetar med en spänning på 230 V. En 1,36 m lång kabel, inklusive EU-kontakt säkerställer att enheten kan placeras flexibelt på olika ställen. Kontakten måste endast vara ansluten till ett uttag. Beredningen och varmhållning av olika varma drycker blir enkelt med dryckesdispensern RCWK 16A från Royal Catering!

Modell
RCWK 16A
Skick
Ny
Material
Rostfritt stål, plast
Spänning
230 V/50 Hz
Kapacitet
2200 W
Kapacitet tank
16 L
Total kapacitet
17,4 L
Temperatur
55-100 ° C
Längd av strömkabeln
1,36 m
Mått (LxBxH):
34 x 38 x 50 cm
Vikt
3,4 kg
Förpackningsstorlek (LxBxH)
35 x 36 x 52 cm
Försendelsevikt
4,8 kg

Jag arbetar med professionella produkter dagligen. I denna video synar jag maskinen i sömmarna. Du kan se exakt hur denna produkten fungerar och sedan bestämma dig för vilket modell som passar din verksamhet bäst. Jag hoppas att mitt klipp och tips kan hjälp dig att ta din verksamhet till nya höjder.

Kökschef på prestigefyllda restauranger i Sydney och Warszawa. En professionell och erfaren gastronom.

  • Dryckesdispenser RCWK 16A
  • Bruksanvisning
5 Basierend auf 3 Bewertung/en

Sortera efter...

Lämna en recension
Omdömen publiceras efter granskning.

Fält markerade med * är obligatoriska.

Recension från Amazon Customer (25 mar 2019)
Recension från Amazon Customer (25 mar 2019) Sehr gut

Gutes Preis-Leistungsverhältnis. Sieht gut aus, macht was es soll. Ist bei uns im Dauereinsatz in einer SB-Teebar im Saunabereich eines Fitness Studios.

Recension från Amazon Customer (7 mar 2016)
Recension från Amazon Customer (7 mar 2016) CONTENITORE ECCELLENTE

RUBINETTERIA DI QUALITA' E ACCIAIO INOX VEROFUNZIONALE ED EFFICIENTEADATTO ALL'USO ALIMENTAREVALE OGNI SINGOLO EURO CHE HO PAGATO

Recension från Amazon Customer (22 feb 2016)
Recension från Amazon Customer (22 feb 2016) Buona qualità prezzo

L'articolo è arrivato nei tempi previsti, integro e ben imballato. Esso corrisponde perfettamente così come descritto nella pubblicazione riportata nell'inserzione. Ho acquistato questo articolo per questioni di lavoro. E' molto duttile e capiente, pratico ed efficiente. Comodissimo.