Trustpilot
På rea
(2) recensioner
Royal Catering

Köttbandsåg - Sågband i rostfritt stål - 1650 mm - För fryst kött

9 090,00 kr 13 103,95 kr
Priset är inkl. 25% moms.

Artikel: EX10010169

|

Modell: RCBS-1650

Lågprisgaranti
Priset är inkl. 25% moms.

Redo att skickas!

Leverans ca. tisdag 6 augusti
st.
Rabatt
Pris per vara
1+
0%
9 090,00 kr
3+
5%
8 635,50 kr
5+
10%
8 181,00 kr
10+
15%
7 726,50 kr
Utmärkande egenskaper
  • Särskilt slitstarkt sågblad i rostfritt stål
  • Vattentät strömbrytare
  • Lättillgänglig säkerhetsknapp
  • Steglöst justerbar skärbredd från 3 till 180 mm
  • Skärhöjd upp till max. 245 mm
  • Perfekt för att skära frysta köttprodukter, inklusive de med hårda ben
Leveransinformation
Retur och garanti

Tekniska detaljer

Färg
Silver
Spänning [V]
230
Motoreffekt [W]
750
Längd, sågklinga [mm]
1650
Hastighet, sågband [m/s]
15
Mått, arbetsplatta [cm]
440 x 465
Diameter, rullar
210 mm
Skärhastighet
15 m/mn
Max. skärhöjd
245 mm
Skärtjocklek
180 mm
Mått (LxBxH)
46.5 x 46 x 87 cm
Vikt
37 kg
Försändelsemått (LxBxH)
57.5 x 56 x 103.5 cm
Försändelsevikt
52.5 kg

Leveranspaket

  • Köttbandsåg RCBS-1650
  • Droppbricka
  • Sågband i rostfritt stål
  • Bruksanvisning

Produktbeskrivning

Köttbandsåg - Sågband i rostfritt stål - 1650 mm - För fryst kött

Den elektriska köttbandsågen RCBS-1650 skär enkelt färsk eller fryst fågel, kött eller fisk i önskade portioner. Detta gör köttbandsågen till en kraftfull och pålitlig partner för köttbearbetning i din restaurang eller slakteri. Tack vare dess högkvalitativa utförande är bensågen ett särskilt pålitligt och hållbart verktyg att använda inom djurhållning och slakteri.
Sågbandet i rostfritt stål ger mycket bra skärresultat och är utformat för bearbetning av livsmedel. Materialet reagerar inte på fukt och förhindrar kontaminering, så köttbandsågen kan alltid användas hygieniskt. Dessutom kännetecknas sågbladet i rostfritt stål av dess extra långa livslängd och slagförmåga, då det också skär hårda köttbitar pålitligt. För optimala skärresultat kan spänningen på det 1650 mm långa sågbladet enkelt justeras med ett vridreglage som är utrustat med en begränsare för ökad säkerhet.
Bensågen aktiveras säkert med en vattenresistent av/på-strömbrytare som är belagd med transparent gummi för användning i fuktiga miljöer. Dessutom finns en säkerhetsknapp med vilken enheten kan stängas av omedelbart under drift. Bensågens dörrar på höljet är också dubbellåsta för att undvika olyckor.
På den rymliga arbetsbordsskivan på 440 x 465 mm kan en skärbredd på 3 till 180 mm ställas in exakt med ett vridreglage som du kan kontrollera direkt på den ingraverade skalan på bordet. Beroende på köttbitens bredd är en maximal snitthöjd på 245 mm möjlig. En bekväm tryckare med handtag säkerställer säker hantering vid bearbetning av kött.
750 W-motorn driver sågbandet med en hastighet på 15 m/s. Med hjälp av remskivan uppnås en skärhastighet på 15 m/min. Detta innebär att även hårda ben eller stora delar av revbenet kan separeras snabbt och enkelt.
Under drift rengörs sågbandet med tre plastskrapor i olika längder. En droppbricka under arbetsbordet fångar upp rester medan sågningen sker. Den kan enkelt tas bort från enheten och rengöras. Enheten kan enkelt demonteras för grundlig rengöring.
Det förstklassiga utförandet av alla enhetsdelar såväl som högkvalitativa material möjliggör långvarig användning och enkelt underhåll av köttbandsågen. Det stabila höljet är tillverkat av en lätt aluminium-magnesiumlegering, som kännetecknas av dess långa livslängd. Motorn kyls av slitsar på höljets sida och botten. De fyra gummifötterna säkerställer inte bara stabilitet utan minimerar även vibrationer under sågning för bekvämt och långvarigt arbete.

Betyg och recensioner


4.5

Baserat på 2 recensioner

Sortera efter :

för 9 år sedan Publicerad på Amazon France

bensåg

mycket väldesignad professionell utrustning, en tillverkningskvalitet som vi skulle vilja hitta oftare. Att rekommendera utan att tveka.

Visa den ursprungliga recensionen

för 4 år sedan Publicerad på Amazon France

Bra produkt

Skär köttet

Visa den ursprungliga recensionen

Vanliga frågor

Kan bandsågen användas för annan mat än kött?

Ja, den kan också skära frysta livsmedel, men också färsk fisk eller benfritt kött perfekt. Sågbandet i rostfritt stål är särskilt lämpligt för bearbetning av livsmedel.

Vad är det snabbaste sättet att stänga av enheten av säkerhetsskäl?

Förutom på/av-strömbrytaren finns en stoppknapp som är mycket lätt att nå tack vare dess positionering och storlek och som omedelbart avbryter bandsågens funktion.

Med förtroende från experter över hela världen
mer än 16 års erfarenhet
inom e-handel
3 MILJONER
kunder har köpt våra produkter