Trustpilot

Köttsågar

Hitta inspiration på expondos blogg!

Välkommen till kategorin med högkvalitativa och effektiva köttsågar från Royal Catering. Köttsågen är ett viktigt verktyg inom restaurang- och slakteribranschen. En livsmedelsproduktion kräver redskap som är hållbara och kraftfulla, därför är våra elektriska köttsågar perfekt utformade för en säker och trygg användning. Maskinen är tillverkad av rostfritt stål och aluminium, vilket gör den väldigt robust. Med en högkvalitativ såg kan du nogrannt och fint såga kött, fågel, fisk och även djupfryst kött som spar ditt arbete och energi. Eller kanske behöver du en professionell klipsmaskin till din korvtillverkning? Beställ dina kraftfulla slakterimaskiner hos oss redan idag!

Professionella köttsågar

Våra högkvalitativa köttsågar som gör ett enastående jobb och ökar produkktiviteten i ditt charkuteri. Den sågar utan problem både färska och frysta livsmedel i vilken storlek du vill upp till 180 mm, för att passa dina och gästernas behov. Konstruktionen är enkel att rengöra på grund av det rostfria stålet och den smarta designen. Eftersom hygienen är väldigt viktigt i alla slags kök erbjuder Royal Catering även olika skåp av rosttfritt stål för bevaring av porslin och andra köksredskap. Royal Catering har utvecklat maskinerna så att de är användarvänliga oavsett om du har många års erafarenheter inom köttindustrin eller om du precis har startat ditt egna slakteri. Våra köttsågar är försedda med halkfria gummifötter för en transportabel och enkel användning. De justerbara skärbreddarna mellan 3 och 180 mm gör att du kan variera och anpassa köttbitarna i alla möjliga storlekar för många olika situationer och behov. De rostfria sågbladen kan enkelt bytas ut med hjälp av fastspänningssystemet. Med alla dess ovannämda kvaliteter är köttsågarna från Royal Catering perfekta för bearbetning av viltkött med mera. Oavsett om du jobbar i ett slakteri, charkuteri eller är jagare och vill ta hem och förvara kött för privat hushållning – kan denna lättanvända bandsåg stycka köttstycken enkelt och smidigt. På så sätt underlättas ditt jobb så att arbetet blir mindre tidskrävande.

Expondo – Tidsparande köttmaskiner för alla behov

I vår webhandel hittar du ett brett sortiment på proffsiga maskiner för kötthantering som kan tänkas behövas inom slakteri och charkuteri, men även annan utrustning inom andra områden som industriutrustning och hantverkutrustning.

Förutom professtionell köttutrustning erbjuder Expondo vågar för proffsig användning. Speciellt våra flexibla kranvågar som är nödvändiga i charkuterier och kan användas för att väga köttet efter det har skurits.

Våra köttmaskiner uppfyller alla EU-riktlinjer och eftersom en köttsåg är en stor investering som ska hålla länge, vill vi erbjuda våra kunder det bästa och hållbara alternativen som samtidigt kan köpas billigt. Självklart är även våra maskiner genomtestade och har en Expondo-kvalitet! Genom vår långvariga erfarenhet inom näthandeln har vi lyckats kombinera tysk hög kvalitet med prissättningar, samt väldigt effektiva interna och externa processer. Är du inte riktigt säker på vad du behöver kan du bläddra igenom vår online-shop och titta ifall du hittar något som passar din verksamhet? Vi rekommenderar att du tittar igenom alla kategorier inom restaurangutrustningen – det är ofta så att man inte riktigt vet vad man söker föränn man ser det.