Artikel: EX10012173

|

Modell: RCBC-18V2

Matberedare - 1500/2200 rpm - Royal Catering - 18 L

16 990,00 kr
Priset inkluderar moms

Redo att skickas!

Leveranstid ca. 4-6 dagar

100% säker betalning

  • Universell – mångsidig användning med alltifrån kött till grönsaker
  • Rymlig – mycket stor kapacitet på 18 L
  • Kraftfull – kraftfull 2200 W motor med 1500/2200 rpm
  • Lätt att sköta – hölje och klingor av rostfritt stål
  • Praktisk – öppning för påfyllning och genomskinligt lock med torkare

PRODUKTBESKRIVNING

Med matberedaren får du kött och grönsaker finhackade

Matberedaren RCBC-18V2 från Royal Catering är utformad för användning inom restaurangbranschen och imponerar med sin extremt höga arbetsvolym och en prestanda på 2200 W. Den professionella enheten är perfekt för hackning, blandning och skärning av kött, grönsaker, örter eller ost så att du kan laga olika läckra rätter som soppor, pajer och mycket mer. Med denna matberedare får du en funktionell, effektiv och hållbar produkt!

Den kraftfulla matberedaren för dina gastronomibehov

Matberedaren passar snyggt in i alla moderna kök med sin stilrena och praktiska design. Höljet och skålen är tillverkade av högkvalitativt rostfritt stål som går snabbt och enkelt att rengöra. Fyra halkfria gummifötter på maskinens undersida säkerställer att den står säkert på arbetsytan.

Den dubbla strimlingskniven är idealt utformad för strimling eller grovhackning av mat. Bladen är tillverkade av rostfritt stål och kan användas för både sura och salta livsmedel utan problem. Den speciella bearbetningen av klingorna garanterar alltid perfekta snitt utan påverkning av matvarorna som ska strimlas.

Det är enkelt och intuitivt att använda matberedaren från Royal Catering. Enheten slås på och av via kontrollpanelen, och man kan välja mellan två olika varvtal (1500/2200 rpm). Man kan även välja att använda pulsknappen för intensiv skärning, så att man själv kan bestämma finhetsgraden av skärning efter behov vare sig det handlar om grovt, medelgrovt eller finhackat, och bearbeta ett stort antal olika livsmedel på några sekunder.

Den avtagbara kastrullen har en total volym på 18 L. Plastskyddet skyddar mot eventuella stänk, minskar driftljud och ger dig full kontroll. En torkare är integrerad i locket för optimal insyn i kastrullen. En praktisk fyllningsöppning i locket kan användas för att tillsätta ingredienser efterhand, och sidohandtagen på kastrullen garanterar säker och bekväm transport.

TEKNISKA DETALJER

VANLIGA FRÅGOR