Artikel: EX10012000

|

Modell: RCPMS-80S

Milkshakemaskin - 1 L - 15 000 rpm - Rostfritt stål

1 290,00 kr
Priset inkluderar moms

Redo att skickas!

Leveranstid ca. 4-6 dagar

100% säker betalning

  • Kraftfull – upp till 15 000 rpm med 80 W för exakt och snabb mixning
  • Exakt – 2 hastighetsnivåer ger bättre kontroll över processen
  • Effektiv – 1 L behållare för tillredning dryck i stora mängder
  • Professionell – hölje, omrörningssystem och bägare av högkvalitativt, livsmedelssäkert rostfritt stål, perfekt för användning inom restaurangbranschen
  • Mångsidig – för krämiga milkshakes, fruktiga eller krämiga cocktails och näringsrika proteinshakes

PRODUKTBESKRIVNING

Platsbesparande och högeffektiv milkshakemaskin

Milkshakemaskinen RCPMS-80S från 10057 är speciellt utformad för professionell användning i t.ex. restauranger, kaféer, barer, klubbar, glassbarer och gym. Med en effekt på 80 W med en rotationshastighet på upp till 15 000 rpm kan den enkelt mixa krämiga shakes, fruktiga eller krämiga cocktails eller näringsrika proteinshakes. Tack vare hög flexibilitet, högkvalitativt utförande och praktisk design är denna milkshakemaskin ett absolut måste för din restaurangverksamhet.

Uppnå perfekt konsistens med upp till 15 000 varv/min

Milkshakern har en 80 W stark motor och kan uppnå 15 000 rpm med de 2 hastighetsnivåerna. Detta ger dig bättre kontroll över processen och möjliggör snabb och effektiv mixning. Tack vare den rymliga behållaren på 1 L kan man tillreda flera serveringar av drycker under en och samma process. Enheten passar också perfekt för användning hemma i köket eller på fester där alla kan välja sina egna favoritingredienser.

Milkshakern har ett Cup Locking System som innebär att användaren enkelt och intuitivt kan fästa och ta bort bägaren från stativet. Samtidigt ser detta hållarsystem till att bägaren hålls säkert på plats under blandningsprocessen, och fungerar som ett skydd mot oavsiktlig påslagning.

Milkshakemaskinen har en klassisk och praktisk vertikal design som enkelt kan integreras i de flesta köksinredningar utan att ta upp alltför mycket plats. Fyra gummitassar säkerställer stabilitet och ser till att maskinen inte halkar eller glider under tillredning, och förhindrar samtidigt repor på underlaget.

Höljet, bägaren och omrörningssystemet är tillverkat av högkvalitativt och hygieniskt rostfritt stål, som också är motståndskraftigt mot föroreningar som rost, vattenfläckar, korrosion och dryckrester. Dryckerna behåller också sin neutrala smak och lukt i kontakt med det rostfria stålet, som också underlättar vid rengöring och är enkelt att underhålla.

TEKNISKA DETALJER

VANLIGA FRÅGOR