Trustpilot

Milkshakemaskiner

Hitta inspiration på expondos blogg!

Har du en bistro eller caféverksamhet, är en milkshaker en given utrustning. En milkshake är den perfekta drycken att locka med, varma sommardagar. Eller att fresta barnfamiljerna med; föräldrar kopplar nog gärna av en stund, medan barnen nöjt slurpar på en milkshake. Expondos milkshaker för proffs, gör att du kan vara säker på att du kan mixa delikata shaker i olika smaker, snabbt som ögat. Den är väldigt lätt att rengöra, så du kan hålla ett högt tempo i tillagningen.

En läcker milkshake lockar stora som små

Åker du runt på marknader och event för att sälja, är en milkshaker en utmärkt marknadsutrustning. En iskall milkshake på en stimmig sommarmarknad en het dag, blir garanterat en storsäljare. Shakern tar inte mycket plats och kräver endast ett vanligt eluttag, för att du ska kunna jobba med milkshake-tillverkning. Många företag erbjuder billiga shakemuggar, med tillhörande lock och och sugrör. Så det krävs inte mycket för att komma igång.

Vår milkshaker från Royal Catering håller hög standard, med en utformning som är anpassad för att fungera i professionell restaurangverksamhet. Den är tillverkad i 100 procent rostfritt stål, så den är lätt att rengöra och hålla hygienisk, vilket är viktigt när du arbetar med mjölkprodukter. Förutom vår shaker har vi andra verktyg och maskiner, som är speciellt anpassade för en yrkesverksamhet inom restaurang- och cafébranschen. En iskross är bra att komplettera med, så att du kan servera is till alla kalla drycker. En chokladsmältare underlättar mycket, om du tillverkar egna bakverk eller glassrätter. I en sådan hålls chokladen i perfekt smält skick, till du är redo att jobba med den. Precis som alla våra arbetsredskap är en sådan här apparat från Royal Catering också av hög och väldigt hållbar kvalitet. Arbetar ni mycket med färska eller tillagade grönsaker i er verksamhet, sparar en grönsaksskärare många timmars arbete för dig och dina anställda.

Locka kunder med något läskande från din milkshaker

En milkshaker vispar mjölken riktigt skummig och hjälper dig att blanda till en perfekt milkshake, som blir en given succé i din verksamhet. Du kan naturligtvis blanda andra vätskor med den, så som goda smoothies, läskande cocktails, krämer och såser.

Med bra utrustning kan du jobba i högt tempo och därmed förse fler kunder med vad de önskar. En viktig del i en bra shaker är att den är lätt att använda. Vår milkshaker gör det lättast möjligt för dig att tillverka en shake eller smoothie. Den har ett på- och av-läge, samt en pulser. Inga krångliga inställningar alltså. Bägaren hålls stadigt på ställningen, så du behöver inte hålla i den med båda händerna, utan kan släppa den medan den är igång, om det behövs.

En milkshaker ska också vara mycket enkel att rengöra. Vår shaker från Royal Catering rengör du i ett kick under kranen eller genom att ställa den i diskmaskinen. Det högkvalitativa rostfria stålet, gör att den snabbt blir ren igen efter diskning.

Så är du redo att göra dina kunder extra glada, beställ en milkshaker redan nu! Du kan tryggt göra dina köp hos oss på Expondo, i vetskapen om att du har full returrätt i 100 dagar. Och givetvis bjuder vi på frakten!