(1) Recension

Artikel: EX10011387

|

Modell: RCCS-3.5LSS3

Müslidispenser - 10,5 liter - rostfritt stål

2 790,00 kr
Priset inkluderar moms

Redo att skickas!

Leveranstid ca. 4-6 dagar

100% säker betalning

  • Funktionalitet - för lagring och dispensering av lösa produkter (upp till 10,5 liter kapacitet)
  • Innehållet i den genomskinliga behållaren syns från alla vinklar
  • Ekonomisk - mäter den exakta mängden frukostflingor och minimerar förluster
  • Hållbarhet - den lufttäta och smakneutrala behållaren håller de torkade frukostprodukterna färska
  • Elegant design - ställ av blankt rostfritt stål

PRODUKTBESKRIVNING

Müslidispenser – 10,5 liter

Med den praktiska müslidispensern från varumärket Royal Catering kan du lagra och enkelt portionera lösa produkter som: frukostflingor, müsli, små kex och kakor, godis, nötter, torkad frukt, kaffe, ris etc. Den kan vara till stor nytta var som helst där frukostbuffé serveras - på hotell, restauranger eller bistroer. Modellen RCCS-3.5LSS3 kännetecknas av en modern, elegant design - vilket gör den till och med till ett prydligt dekorationselement. Gästerna kan utan problem ta innehållet ut ur dispensen via tre öppningar.

Müslidispenser från varumärket Royal Catering ‒ egenskaper

Den genomskinliga behållaren med en kapacitet på 10,5 liter är tillverkad av plast, som perfekt isolerar matprodukter från yttre faktorer. Behållarens genomskinliga yta är motståndskraftig mot repor och samtidigt gör att gästerna kan tydligt se frukostflingor, müsli eller nötter. Tack vare detta är utrustningen från Royal Catering inte bara dekorativ, utan också funktionell: man kan lätt kontrollera hur mycket av innehållet är kvar i behållaren.

Müslidispensern kännetecknas dessutom av en elegant design. Den ser modern och attraktiv ut. Delarna av rostfritt stål är blanka och ger müslidispensern en tilltalande och stilren karaktär.

Utrustningen är till och med sparsam tack vare en lättanvänd doseringsknapp. Müslidispensern är utformad med tanke på att minimera förluster och förhindra att flingor eller müsli slösas bort. Den portionerar innehåller mycket exakt.

Den robusta müslidispensern är mycket funktionell och användarvänlig. Modellen RCCS-3.5LSS3 är utformad för att förvara och dispensera lösa föremål samt hålla dem fräscha under en lång tid. Utrustningen från Royal Catering kännetecknas dessutom av en modern och stilren design, som gör den till ett idealiskt komplement till en elegant inredning.

TEKNISKA DETALJER

VANLIGA FRÅGOR

Betyg och recensioner


5.0

Baserat på 1 recension

08.02.2023