Trustpilot

Müsli-dispenser

Hitta inspiration på expondos blogg!

De müsli-dispenser vi har i sortiment är särskilt utvecklade för professionell användning inom flera olika områden som till exempel matsalar, restauranger, bufféer och hotell. Våra dispensers finns med olika antal behållare, som alla är genomskinliga. På så sätt är det enkelt att se när en müsli-dispenser behöver fyllas på igen. Det underlättar också för gäster som lätt ser vilka flingor som finns. Bekanta dig med vårt sortiment och beställ din nya cornflakes dispenser eller flingor dispenser redan idag!

Pålitlig utrustning för trivsamma matsalar

Våra müsli-dispenser är designade för professionellt bruk inom till exempel restauranger och skolor. Vi erbjuder dispensers med flexibla öppningar som passar flera olika flingor. Dessa dispensers är utmärkta och hygieniska tillbehör som hör hemma i alla stora kök eller matsalar. Eftersom dispensern har en öppning som använder sig av elastiskt material minimeras risken för spill. Varför inte placera dispensern intill en kaffebryggare och en liten kyl så att gästerna lätt kan komma åt sin frukost eller lunch?

Med de genomskinliga behållarna som alla våra müsli-dispenser har, kan man snabbt och enkelt se hur mycket flingor som finns kvar i dispensern. Det syns också snabbt om flingorna behöver bytas ut. Dessa behållare är även lufttäta vilket gör att flingorna hålls fräscha en längre tid. I en komplett matsalsinredning ingår ofta värmeplattor och juicedispenser. De kan användas i samband med en dispenser för müsli och flingor för en komplett frukost. En chokladfontän är något som ofta kan ses på festligare tillställningar, eller som dessert. Vissa vill ha lite strössel eller annan topping när de äter glass och liknande. Våra dispensers passar precis lika bra till detta. Våra dispensers kan placeras på vägg eller stå på ett bord. Vissa av dem kan användas på båda sätten, vilket gör dem mycket flexibla. Samtliga av våra dispensers har någon form av lösning för spilluppsamling och smulor, vilket gör att omgivningen blir lättare att städa och hålla fräsch.

Müsli-dispenser för välutrustade matsalar

Vi kan erbjuda en müsli-dispenser som uppfyller kundernas önskemål. De erbjuds alla till mycket bra och attraktiva priser. På så vis är våra produkter möjliga att köpa in både för små och stora hotell, restauranger eller matsalar som behöver dispensers av bra kvalitet.

En müsli-dispenser kan användas för flera olika ändamål, och tack vare sin flexibla öppning av elastiskt material är de väl lämpade för olika sorters flingor. Med innovativa och smarta lösningar har tillverkare av våra dispensers lyckats skapa produkter som verkligen tillfredsställer kundernas behov, och genom en effektiv tillverkningsprocess kan priset hållas ner. Har du blivit mer nyfiken på våra dispensers? Du kan hitta mer information om den i den här kategorin.

Oavsett vilken storlek man behöver på müsli-dispenser kan man vara säker på att den finns här. Som en pålitlig och tillförlitlig partner i inköpsprocessen erbjuder företaget Expondo kunden en kundservice med stor kunskap om de produkter som ingår i sortimentet.

Beställ din nya müsli-dispenser redan idag från Expondo! Med vår stora kunskap inom områden som restaurangutrustning, hantverksutrustning och industriutrustning kan du som kund vara säker på att du gör en bra affär. Gör din beställning av dispensers för flingor och få 100 dagars returrätt samt fri frakt och retur.