Trustpilot
(68) recensioner

Popcornmaskin - rött tak

3 690,00 kr
Priset är inkl. 25% moms.

Artikel: EX10010087

|

Modell: RCPR-16E

Lågprisgaranti
Priset är inkl. 25% moms.

Redo att skickas!

Leverans ca. torsdag 30 maj
st.
Rabatt
Pris per vara
1+
0%
3 690,00 kr
3+
5%
3 505,50 kr
5+
10%
3 321,00 kr
Utmärkande egenskaper
  • Kraftfull - tack vare 1600 W upp till 5 kg popcorn per timme
  • Inklusive tillbehör - i leveransen ingår måttbägare och skopa
  • Säker - teflonbeläggning, blandningssystem och överhettningsskydd
  • Bekväm - tillverka popcorn när som helst på dygnet tack vare kammarbelysningen
  • Lätt att rengöra - tack vare användning av rostfritt stål och en genomtänkt design
Säkra betalningsmetoder
Leveransinformation
Retur och garanti

PRODUKTBESKRIVNING

TEKNISKA DETALJER

VANLIGA FRÅGOR

Betyg och recensioner


4.6

Baserat på 68 recensioner

Sortera efter :

för 7 månader sedan Publicerad på Expondo Germany

Liten popcornmaskin

med mycket prestanda. Beläggningen i krukan kunde vara bättre, men produkten är bra för priset.

Visa den ursprungliga recensionen

för 6 månader sedan Publicerad på Expondo France

Perfekt

snabb och följsam leverans

Visa den ursprungliga recensionen

för 6 månader sedan Publicerad på Expondo Germany

Liten popcornmaskin

som inte är så liten. Jag blev lite förvånad när det enorma paketet kom. En mycket bra maskin för priset. Låt oss se vad tiden ger.

Visa den ursprungliga recensionen

för 4 år sedan Publicerad på Amazon Italy

bra produkt

enligt beskrivning

Visa den ursprungliga recensionen

för 3 månader sedan Publicerad på Expondo Czech Republic

Super popcorn

Perfekt för priset Snabb leverans 👍

Visa den ursprungliga recensionen

för 6 månader sedan Publicerad på Expondo Germany

Jättebra maskin

Riktigt bra apparat

Visa den ursprungliga recensionen

för 8 år sedan Publicerad på Amazon Germany

Mycket trevligt...

Verkligen en jättefin maskin...Snabb leverans, lätt att "sätta upp" jättebra resultat...Tyvärr var maskinen lite för stor för oss och "de" skickade tillbaka den utan problem!Bra rekommendation!!!

Visa den ursprungliga recensionen

för 8 år sedan Publicerad på Amazon Germany

Vägtull

Vi använde maskinen oavbrutet i två dagar på 8 timmar vardera och jag måste säga att popcornen var väldigt goda. Maskinen gör jättefina popcorn och är helt enkelt oslagbar för det här priset.Jag skulle köpa den igen i ett nafs.Förutom städningen måste man skruva och demontera lite, men efter 16 timmar utan paus är det mer än acceptabelt.

Visa den ursprungliga recensionen

för 11 år sedan Publicerad på Amazon Germany

Toppen popcornmakare

Om du vill ha riktiga popcorn som faktiskt är belagda med socker, d.v.s. karamelliserade – och inte bara strösslade med socker, ska du definitivt använda den här maskinen. Här görs riktig popporr och inte bara puffad glass med sockerströssel. På grund av dess dimensioner är enheten endast lämplig för hushållsbruk i begränsad omfattning - men om du gillar att organisera en filmkväll med vänner hemma, eller har en handfull dvärgar som springer runt hemma regelbundet, eller planerar för att gå på en barnfödelsedagsfest oftare är denna maskin det perfekta valet för dig. Viktmässigt är det förvisso inte lätt att stoppa under armen, men det är ändå lätt att transportera för två personer. – Så det är en bra idé att ställa den här maskinen på ett stadigt bord med hjul, då kan du enkelt låta den verka bredvid tv:n och rulla tillbaka den in i förrådet i slutet av filmkvällen.. Maskinen är så stor att du kan inte bränna händerna på höljet, som är fallet med vissa andra små maskiner när du försöker ta bort popcorn. Utförandemässigt är maskinen fortfarande värd pengarna – speciellt om man jämför priser i förväg. Men om du vill ha glasrutor eller värdesätter enhetliga spaltdimensioner måste du gräva mycket djupare i fickorna och kommer inte att vara nöjd med den här enheten.Maskinen är mycket lätt att rengöra, eftersom i stort sett allt kan demonteras utan verktyg. Dock måste non-stick-beläggningen i grytan hanteras som råa ägg, detta är en verklig - men också den enda - svaga punkten på maskinen.Popcornen produceras mycket snabbt av maskinen, lastningsvolymen är tillräcklig även för större evenemang och drivs av en lampa som hålls varm och krispig i toppen och av en värmeslinga underifrån. Dessutom kan maskinens respektive driftstatus styras med hjälp av tre strömbrytare, ljus med värmeslinga, popcorngryta och omrörare i popcorngrytan, så att du kan hålla popcornen varma i maskinen länge utan att behöva oroa dig för att resterna i grytan bränns så om du vill ha riktiga popcorn och ibland behöver större mängder kommer du verkligen att njuta av den här maskinen.

Visa den ursprungliga recensionen

för 7 år sedan Publicerad på Amazon Germany

Geilomat!

Vilken del! Allvarligt talat, jag var lite skeptisk till en början, speciellt eftersom jag direkt hittade glassplitter i inredningen när jag packade upp den. Men dessa var tydligen resterna av en olycka under förpackningen. Allt var och är i alla fall intakt och fungerar utmärkt, jag hittade inga vassa kanter. Det enda du kanske borde göra är att titta närmare på krukans hållare och kanske "böja" den lite; För grytan hoppade en gång ur sin hållare under processen och allt fett fördelades fint över skivorna. Anledningen var att locket på något sätt fastnade när du poppade popcornen, vilket tvingade ut grytan ur hållaren. Men det var en unik sak. Popcornmaskinen gjorde sitt jobb perfekt och alla älskade smaken..."...bättre än på bio..." är bara ett uttalande!

Hos oss

är du i goda händer!

Genom vår stora expertis och målsättningen att erbjuda toppkvalitet samtidigt som du sparar pengar utvecklar vi våra egna, starka märken med hållbar design, ”Made in Germany”. Med fler än 1.000.000 nöjda kunder jobbar vi hela tiden på nya sätt att kunna uppfylla våra kunders individuella önskningar och krav.

Med förtroende från experter över hela världen
mer än 16 års erfarenhet
inom e-handel
3 MILJONER
kunder har köpt våra produkter