(2) Recensioner

Artikel: EX10011353

|

Modell: RCAT-90/60-NW

Rostfri arbetsbänk - 90 x 60 cm - 210 kg - rostfritt stål

2 090,00 kr
Priset inkluderar moms

Redo att skickas!

Leveranstid ca. 4-6 dagar

100% säker betalning

  • Max. belastning 210 kg.
  • Två hyllplan
  • Rostfritt stål
  • Lättskött
  • Vattentät beläggning

PRODUKTBESKRIVNING

Rostfri arbetsbänk - 90 x 60 cm - 210 kg - rostfritt stål

Den erbjudna arbetsbänken av rostfritt stål från Royal Catering är avsedd för matlagning och lagring av livsmedel inom catering-, restaurang- och hotellbranschen. Den solida konstruktionen, de lätta att rengöra rostfria ytorna och konstruktionen med två hyllplan gör RCAT-90/60-NW perfekt för professionella kök.

Rostfri arbetsbänk Royal Catering – beskrivning

Det går bra att använda den mångsidiga arbetsbänken från Royal Catering i hotellkök, restauranger, matsalar, kantiner, pizzerior och bagerier. Arbetsbänken passar också perfekt till kött- och fiskaffärer, skolor, sjukhus etc.

Rostfritt stål, RCAT-90/60-NW-modellen är tillverkad av, är motståndskraftigt mot korrosion och mekaniska skador (t.ex. repor). Materialet håller sitt attraktiva utseende under lång tid. Tack vare den släta ytan är det hygieniskt och lättskött. Det är även livsmedelssäkert.

Stabiliteten är resultatet av högkvalitativa bänkskivor med en vattentät beläggning. De förstärker konstruktionen och ökar också arbetsbänkens maximala lastkapacitet. Den maximala belastningen på Royal Catering-modellen är 210 kg.

Konstruktionen med två hyllplan ger arbetsbänken gott om utrymme där man kan laga mat, lagra livsmedelsprodukter eller, till exempel, tallrikar och bestick. Justerbara fötter gör att du kan ställa in arbetsbänken även på ett ojämnt betonggolv.

Arbetsbänken från Royal Catering är perfekt för matlagning och lagring av livsmedelsprodukter. Den är speciellt utformad för att möta de höga kraven från restaurangbranschen Tack vare rostfritt stål är den mycket hållbar och enkel att rengöra. RCAT-90/60-NW-modellens höga kvalitet gör den utmärkt prisvärd.

TEKNISKA DETALJER

VANLIGA FRÅGOR

Betyg och recensioner


5.0

Baserat på 2 recensioner

08.02.2023

Bordet er super godt til at have en gas grill stående på. Det er hygiejnisk og stabilt Og det ser flot ud i haven

08.02.2023

Tutto perfetto.