Trustpilot
På rea
(11) recensioner
Royal Catering

Slushmaskin - 2 x 6 liter - -20 °C lägsta temperatur - Glassfunktion

16 390,00 kr 17 850,15 kr
Priset är inkl. 25% moms.

Artikel: EX10011028

|

Modell: RCSL 2/6ICE

Lågprisgaranti
Priset är inkl. 25% moms.

Redo att skickas!

Leverans ca. onsdag 31 juli
st.
Rabatt
Pris per vara
1+
0%
16 390,00 kr
3+
5%
15 570,50 kr
5+
10%
14 751,00 kr
10+
15%
13 931,50 kr
Utmärkande egenskaper
  • Stor kapacitet – total volym på 12 l för många portioner och få påfyllningar
  • Många serveringsmöjligheter – 6 funktioner och 2 behållare som kan styras separat för glass eller olika drycker
  • Säker och hygienisk – genomskinliga behållare gjorda av livsmedelssäkert och BPA-fritt polykarbonat med lock
  • Lätt att använda – digitalt kontrollsystem med pekskärm och LED-display för att visa omrörarens temperatur och varvtal
  • Kraftfull drift – 8–12 timmars arbetscykel tack vare en robust konstruktion och motor på 450 W
Säkra betalningsmetoder
Leveransinformation
Retur och garanti

Tekniska detaljer

Material
Stål
Polykarbonat
Färg
Silver
Spänning [V]
230
Motoreffekt [W]
450
Typ av ljus
LED
Arbetscykel [h]
8–12
Kylningstemperatur [°C]
-20 ´- 10
Kylmedel - köldmedium
R290
Fettuppsamlingsbricka
Ja
Gummitassar
Ja
Kapacitet
12 l
Antal behållare
2 Pc
Total kapacitet
12 l
Mått (LxBxH)
44.2 x 40.2 x 72.5 cm
Vikt
44.8 kg
Försändelsemått (LxBxH)
51.5 x 48 x 89 cm
Försändelsevikt
56.3 kg

Leveranspaket

  • Slushmaskin RCSL 2/6ICE
  • Monteringstillbehör
  • Bruksanvisning

Produktbeskrivning

Professionell slush ice-maskin med smarta extrafunktioner

Med denna slushmaskin från Royal Catering kan du inte bara servera slush, utan även kalla drycker, cocktails eller till och med glass och sorbet. Till detta har slush-ice-maskinen 6 program samt två 6-litersbehållare med egen kylning mellan -20 och 10 °C och separata omrörare. Det betyder att du kan erbjuda två olika sorters specialiteter samtidigt eller blanda dem för att framställa nya kreationer. Med behållarnas genomskinliga material kan du presentera dina förfriskningar perfekt.

Professionell slush ice-maskin med smarta extrafunktioner

Du styr din slush-maskin via en pekskärm och väljer självständigt ditt önskade program för varje behållare. Du kan välja mellan funktionerna Ice Cream, Granita, Chill, Cocktail, Wash eller Dispensing. Du kan när som helst läsa av temperatur och omrörarens varvtal på den moderna LED-displayen. Slush-ismaskinen har en motor på 450 W, som fungerar särskilt energieffektivt och kostnadseffektivt. Tack vare den robusta konstruktionen kan du erbjuda dina förfriskningar kontinuerligt fram till 12 timmar. Omröraren inuti maskinen säkerställer en jämn konsistens och förhindrar att kranen täpps igen. Tappkranen använder du för att portionera dina slushies på ett kontrollerat sätt.

Slush-ismaskin för hygienisk och säker produktion av färgglada förfriskningar

Droppbrickan fångar upp överflödig vätska så att arbetsområdet hålls rent. Behållarna är tillverkade av livsmedelssäker, BPA-fri polykarbonat, vilket innebär att de är oskadliga för hälsan i kontakt med livsmedel och tål extrema temperaturer. Locken skyddar tillförlitligt innehållet från insekter och smuts. Höljet har gummifötter som skyddar ytor från repor.

Betyg och recensioner


4.7

Baserat på 11 recensioner

Sortera efter :

för 2 månader sedan Publicerad på Expondo Poland

beställningsfeedback

Produkten överensstämmer med beskrivningen. Mycket snabb orderuppfyllelse.

Visa den ursprungliga recensionen

för 3 månader sedan Publicerad på Expondo Poland

Uppenbarelse

I slutet av mars köpte jag från Expondo Granitor - 2 x 6 l - 450 W - från -20°C - till glass. Trots det något högre priset bestämde jag mig för att köpa den av dem eftersom erfarenheten har lärt mig att i fall av problem är det möjligt att returnera eller ersätta enheten med en annan. Som tur var så var det precis vad som hände. Direkt efter att ha betalat för försändelsen skickade Expondo mig utrustningen, som kom direkt, mycket väl packad, men tyvärr hade den ett haveri efter att ha kopplats ihop. Det händer, som med all utrustning. Företaget gjorde ett bra jobb här, den professionella hotline och den vänliga personalen tog sig an utmaningen och erbjöd sig att byta ut enheten mot en ny Granator efter att ha skickat tillbaka den, och det var vad som hände, jag väntar bara på leveransen, jag kan' t vänta på shakes och frysta drinkar under dessa varma dagar, som jag kommer att kunna servera till mina kunder. Återigen rekommenderar jag företaget för dess professionalism och policy, som ger trygghet för kunder som oss så att de inte stressar upp sig i liknande fall, eftersom det hanteras omedelbart, tillförlitligt och med hög standard. Jag kommer definitivt att återkomma med fler köp. Jag kommer att återkomma för att dela min åsikt efter att ha provat utrustningen som kommer att levereras till mig snart.

Visa den ursprungliga recensionen

för 4 månader sedan Publicerad på Expondo Germany

2x6 L Slush Granita Softeis Meeeega

Vi har nu testat maskinen flera gånger och allt fungerar perfekt. Programmen är väl förinställda och kan finjusteras. Ett annat urval är också möjligt med tankar. Båda tankarna styrs separat.

i fjol Publicerad på Expondo Germany

Slush maskin

Maskinen är helt enkelt toppen. Har redan en att prova. Men dessa, lätta att använda, förbereder snabbt en slush och dricker den. Vi hade också tänkt oss att städningen skulle vara sämre. Vi vill inte vara utan slushmaskinen längre. Inte bara för festen, utan i värmen vill vi bara använda dem på kontoret under dagen.

Visa den ursprungliga recensionen

i fjol Publicerad på Expondo Germany

Slushmaskin - 2 x 6 liter

Leveransen var problemfri. Den första driftsättningen också. Allt enligt önskemål. Kan bara rekommendera maskinen.

Visa den ursprungliga recensionen

i fjol Publicerad på Expondo Germany

Efter det första testet är vi helt nöjda! Mega del!

Visa den ursprungliga recensionen

i fjol Publicerad på Expondo Italy

Granitore

Bra produkt. jag rekomenderar

för 2 år sedan Publicerad på Expondo France

Maskin à granitas 2x6 liter

Mycket bra granitamaskin och snygg. För tillfället har jag bara gjort citrongranitas och resultatet blev oklanderligt med granitaprogrammet med 5 liter produkt och på 50 minuter var det klart. Maskinens ljud är mycket korrekt och jag gjorde städprogrammet utan problem. Den levereras med dubbla packningar och 1 tub fett. Jag ska prova några glassglass snart och jag kommer att göra en annan kommentar senare. För tillfället ångrar jag inte mitt köp, det får vi se med tiden men jag har förtroende för ROYAL CATERING utrustningen som jag redan köpt för flera år sedan och som fortfarande fungerar väldigt bra, panini grill, pizzaugn.

Visa den ursprungliga recensionen

för 2 månader sedan Publicerad på Expondo Germany

Stark kylprestanda

Mycket välgjord enhet, lätt att rengöra och har utmärkt kylförmåga för att snabbt göra slush ice. Endast kompressorns volym drar av en poäng.

Visa den ursprungliga recensionen

för 10 månader sedan Publicerad på Expondo Denmark

Snabb och bra slushicemaskin

Barnen blev helt galna när vi tog hem den här maskinen. Bra saker: Det gör bra slushice och det gör det snabbare än vi trodde. Lite av en nackdel: Det har en tendens att spilla lite efter upphällning och det hamnar inte lika mycket i brickan som på bordet. Så vi var tvungna att köpa ett par brickor som vi satte under maskinen för att få tag i spill. Maskinen är också ganska bullrig, men kan inte se hur det kan undvikas.

Visa den ursprungliga recensionen

Vanliga frågor

Hur länge kan maskinen köras kontinuerligt?

Den är konstruerad för att användas långa intervaller i sträck och har därför en arbetscykel på 8 till 12 timmar.

Kan jag använda maskinen på egen hand?

Naturligtvis! Maskinen styrs enkelt med några få knappar. Alla andra processer körs automatiskt. Alla detaljer om slushmaskinens funktioner finns att läsa i bruksanvisningen.

Hos oss

är du i goda händer!

Genom vår stora expertis och målsättningen att erbjuda toppkvalitet samtidigt som du sparar pengar utvecklar vi våra egna, starka märken med hållbar design, ”Made in Germany”. Med fler än 1.000.000 nöjda kunder jobbar vi hela tiden på nya sätt att kunna uppfylla våra kunders individuella önskningar och krav.

Med förtroende från experter över hela världen
mer än 16 års erfarenhet
inom e-handel
3 MILJONER
kunder har köpt våra produkter