Trustpilot
(10) recensioner

Slushmaskin - 2 x 6 liter

16 990,00 kr
Priset är inkl. 25% moms.

Artikel: EX10011028

|

Modell: RCSL 2/6ICE

Lågprisgaranti
Priset är inkl. 25% moms.

Redo att skickas!

Leverans ca. tisdag 30 april
Utmärkande egenskaper
  • Stor kapacitet med 2 x 6 liters innehåll för glasskaféer, barer eller mobila inrättningar.
  • Intuitiv och enkel användning genom digitalt kontrollerade funktioner
  • EU-service med tre års garanti
  • Sex funktioner för tillverkning av cocktails, glass med mera
  • 8 - 12 timmar arbetscykel tack vare Heavy Duty-konstruktion
Säkra betalningsmetoder
Leveransinformation
Retur och garanti

PRODUKTBESKRIVNING

TEKNISKA DETALJER

VANLIGA FRÅGOR

Betyg och recensioner


4.8

Baserat på 10 recensioner

Sortera efter :

förra månaden Publicerad på Expondo Germany

2x6 L Slush Granita Softeis Meeeega

Vi har nu testat maskinen flera gånger och allt fungerar perfekt. Programmen är väl förinställda och kan finjusteras. Ett annat urval är också möjligt med tankar. Båda tankarna styrs separat.

för 2 år sedan Publicerad på Expondo France

Maskin à granitas 2x6 liter

Mycket bra granitamaskin och snygg. För tillfället har jag bara gjort citrongranitas och resultatet blev oklanderligt med granitaprogrammet med 5 liter produkt och på 50 minuter var det klart. Maskinens ljud är mycket korrekt och jag gjorde städprogrammet utan problem. Den levereras med dubbla packningar och 1 tub fett. Jag ska prova några glassglass snart och jag kommer att göra en annan kommentar senare. För tillfället ångrar jag inte mitt köp, det får vi se med tiden men jag har förtroende för ROYAL CATERING utrustningen som jag redan köpt för flera år sedan och som fortfarande fungerar väldigt bra, panini grill, pizzaugn.

Visa den ursprungliga recensionen

för 9 månader sedan Publicerad på Expondo Italy

Granitore

Bra produkt. jag rekomenderar

för 9 månader sedan Publicerad på Expondo Germany

Efter det första testet är vi helt nöjda! Mega del!

Visa den ursprungliga recensionen

för 11 dagar sedan Publicerad på Expondo Poland

Uppenbarelse

I slutet av mars köpte jag från Expondo Granitor - 2 x 6 l - 450 W - från -20°C - till glass. Trots det något högre priset bestämde jag mig för att köpa den av dem eftersom erfarenheten har lärt mig att i fall av problem är det möjligt att returnera eller ersätta enheten med en annan. Som tur var så var det precis vad som hände. Direkt efter att ha betalat för försändelsen skickade Expondo mig utrustningen, som kom direkt, mycket väl packad, men tyvärr hade den ett haveri efter att ha kopplats ihop. Det händer, som med all utrustning. Företaget gjorde ett bra jobb här, den professionella hotline och den vänliga personalen tog sig an utmaningen och erbjöd sig att byta ut enheten mot en ny Granator efter att ha skickat tillbaka den, och det var vad som hände, jag väntar bara på leveransen, jag kan' t vänta på shakes och frysta drinkar under dessa varma dagar, som jag kommer att kunna servera till mina kunder. Återigen rekommenderar jag företaget för dess professionalism och policy, som ger trygghet för kunder som oss så att de inte stressar upp sig i liknande fall, eftersom det hanteras omedelbart, tillförlitligt och med hög standard. Jag kommer definitivt att återkomma med fler köp. Jag kommer att återkomma för att dela min åsikt efter att ha provat utrustningen som kommer att levereras till mig snart.

Visa den ursprungliga recensionen

för 9 månader sedan Publicerad på Expondo Germany

Slushmaskin - 2 x 6 liter

Leveransen var problemfri. Den första driftsättningen också. Allt enligt önskemål. Kan bara rekommendera maskinen.

Visa den ursprungliga recensionen

i fjol Publicerad på Expondo France

Maskin à granitas 2x6 liter

Jag kommer tillbaka som utlovat för min andra utvärdering av granitamaskinen som köptes för några månader sedan. I helgen gjorde jag ett 4 liters fat med granitas och det andra 4 liters fatet med mjuk italiensk glass (glass) samtidigt och resultatet blev mycket bra, det tog ca 1 timme och 15 minuter att få resultatet av de 2 tankar. Jag gjorde programmet granitas och glass och resultatet var oklanderligt. Slutsats, jag rekommenderar denna maskin för granitas, glass, fruktjuice. . . mycket mångsidig och som fungerar mycket bra och alla dess inställningsmöjligheter är programmerade men som kan anpassas efter önskemål till närmaste grad och rotationshastighet, 1 tank ensam eller 2 tankar samtidigt. Jag tog isär allt efter att ha rengjort maskinen automatiskt med lite diskmedel och torkade det och satte sedan ihop det igen, smörjde skarvarna och avloppsröret. Mycket nöjd med mitt köp.

Svar från

Tack för din positiva och hjälpsamma feedback. Vi ser fram emot ett återseende. Vi ses snart och ha en bra dag!
Visa den ursprungliga recensionen

för 9 månader sedan Publicerad på Expondo Germany

Slush maskin

Maskinen är helt enkelt toppen. Har redan en att prova. Men dessa, lätta att använda, förbereder snabbt en slush och dricker den. Vi hade också tänkt oss att städningen skulle vara sämre. Vi vill inte vara utan slushmaskinen längre. Inte bara för festen, utan i värmen vill vi bara använda dem på kontoret under dagen.

Visa den ursprungliga recensionen

för 7 månader sedan Publicerad på Expondo Denmark

Snabb och bra slushicemaskin

Barnen blev helt galna när vi tog hem den här maskinen. Bra saker: Det gör bra slushice och det gör det snabbare än vi trodde. Lite av en nackdel: Det har en tendens att spilla lite efter upphällning och det hamnar inte lika mycket i brickan som på bordet. Så vi var tvungna att köpa ett par brickor som vi satte under maskinen för att få tag i spill. Maskinen är också ganska bullrig, men kan inte se hur det kan undvikas.

Visa den ursprungliga recensionen

för 9 månader sedan Publicerad på Expondo Norway

Vert glad

Hej, jag älskar den här maskinen. Lätt att använda, många fantastiska funktioner, inte alltför komplicerat att rengöra. Bra köp

Visa den ursprungliga recensionen

Hos oss

är du i goda händer!

Genom vår stora expertis och målsättningen att erbjuda toppkvalitet samtidigt som du sparar pengar utvecklar vi våra egna, starka märken med hållbar design, ”Made in Germany”. Med fler än 1.000.000 nöjda kunder jobbar vi hela tiden på nya sätt att kunna uppfylla våra kunders individuella önskningar och krav.

Med förtroende från experter över hela världen
mer än 16 års erfarenhet
inom e-handel
3 MILJONER
kunder har köpt våra produkter