Trustpilot
(5) recensioner

Plasmaskärare - 65 A - 100% Duty Cycle - 400 V - IGBT - HF-tändning

4 690,00 kr
Priset är inkl. 25% moms.

Artikel: EX10021418

|

Modell: S-PLASMA 60U

Lågprisgaranti
Priset är inkl. 25% moms.

Redo att skickas!

Leverans ca. torsdag 2 maj
Utmärkande egenskaper
  • Kraftfull – maximal skärström på 65 A och arbetscykel på 100 %
  • Tydlig – kontrollpanel med LED-display, tryckmätare och vridreglage
  • Effektiv – modern IGBT inverter och HF tändning
  • Exakt – snabba, icke-deformerande separeringssnitt upp till 22 mm materialtjocklek
  • Mobil – kompakta mått och bärhandtag
Säkra betalningsmetoder
Leveransinformation
Retur och garanti

PRODUKTBESKRIVNING

TEKNISKA DETALJER

Betyg och recensioner


4.2

Baserat på 5 recensioner

Sortera efter :

för 8 månader sedan Publicerad på Expondo Germany

Fullständig rekommendation.

Enligt alla åsikter online om denna enhet rekommenderar jag den också. Jag läste många positiva inlägg och detta fick mig att köpa en fräs. Jag kan utan tvekan rekommendera det vidare och lägga till ytterligare en positiv åsikt om den här enheten. Snabb leverans, produkten levererades dagen efter, väl packad. Korta och raka instruktioner med säkerhetsanvisningar. Mycket enkelt gränssnitt, enkel kontroll av enheten - allt är bra. Vad gäller skärtestet kommer jag att lägga upp en kort video på YT - det ser riktigt bra ut.

Visa den ursprungliga recensionen

för 8 månader sedan Publicerad på Expondo Germany

Perfekt!

Plasmaskäraren imponerade verkligen på mig, om jag ska vara ärlig. Användarvänligheten är fantastisk - gränssnittet är så enkelt, jag behövde inte ens tänka så mycket på det. Men då prestationen! Galenskap! Det gungade verkligen, och den tekniska datan överensstämde helt med verkligheten, vilket verkligen förvånade mig. Manualen var också mycket välgjord och hjälpte mig mycket. Det är lätt att använda och prestandan blåser bort dig. Lägg därtill den snabba leveransen, den säkra förpackningen och den geniala manualen – perfekt!

Visa den ursprungliga recensionen

för 8 månader sedan Publicerad på Expondo Poland

Den bästa skäraren

Mycket bra val. Till en början var jag skeptisk eftersom jag inte kunde hitta några filmer om produkten så jag visste inte vad jag skulle förvänta mig eller hur snittet skulle se ut. Jag hittade bara några få recensioner på nätet. Och det är allt. Det som till slut övertygade mig att köpa den var det relativt låga priset, 65A och en riktigt kraftfull cykel. Vilket verkade ganska otroligt för denna prisklass. Ett litet antal positiva åsikter på Internet visade dock att parametrarna verkade vara realistiska, eller åtminstone mycket nära de verkliga. Jag kan bekräfta att detta är ett riktigt bra val. Beroende på arbetet kan cykeln vara kortare - men detta beror förmodligen på omgivningsförhållandena under svetsningen. Snittet är stänkfritt, allt är utblåst fint. Den hanterar tjockare material riktigt bra och snabbt. Med ett ord, en produkt som verkligen är värd din uppmärksamhet. Den bakre delen av huset knarrar något, men det skulle kunna förbättras - eftersom hela enheten ser riktigt solid ut. Enheten kom utan kontakt och den ingick inte i setet (400V), vilket är ganska standard för 3P och till det här priset har jag inga större klagomål, men det skulle vara bättre att ha den i setet. En annan fördel är den lätta kontrollen, inga knappar - allt är lätt under kontroll. För att sammanfatta, DET ÄR VÄRT DET!

Visa den ursprungliga recensionen

för 9 månader sedan Publicerad på Expondo Germany

Ingen kommentar har lämnats.

Visa den ursprungliga recensionen

för 6 månader sedan Publicerad på Expondo Slovakia

plasmaskärare 65 A

Rätt jordkabel medföljde inte, du kan inte hitta något svar på detta problem. Någon form av länkar någonstans där det inte fungerar, det ger hela den här butiken en dålig image!

Visa den ursprungliga recensionen

Hos oss

är du i goda händer!

Genom vår stora expertis och målsättningen att erbjuda toppkvalitet samtidigt som du sparar pengar utvecklar vi våra egna, starka märken med hållbar design, ”Made in Germany”. Med fler än 1.000.000 nöjda kunder jobbar vi hela tiden på nya sätt att kunna uppfylla våra kunders individuella önskningar och krav.

Med förtroende från experter över hela världen
mer än 16 års erfarenhet
inom e-handel
3 MILJONER
kunder har köpt våra produkter