Trustpilot
(6) recensioner

Kombisvets - TIG AC/DC - 220 A - 8 m kabel - Puls

8 390,00 kr
Priset är inkl. 25% moms.

Artikel: EX10021056

|

Modell: S-ALU 220 PRO

Lågprisgaranti
Priset är inkl. 25% moms.

Leveranstid ca 3-7 arbetsdagar
Utmärkande egenskaper
  • Intermittens på 60 % vid 220 A
  • Maximal rörelsefrihet med 8 m kabel, slangpaket och fotpedal
  • TIG-svets med AC och DC, också lämplig för aluminium
  • Exakt svetsning tack vare noggranna inställningar av alla svetsparametrar
  • Justerbara värden för gasefterströmningstid, pulsfrekvens, puls, duty cycle samt clean width
  • Kraftfull MOSFET-teknik med 2/4-takt och HF-tändning
Säkra betalningsmetoder
Leveransinformation
Retur och garanti

PRODUKTBESKRIVNING

TEKNISKA DETALJER

VANLIGA FRÅGOR

Betyg och recensioner


5.0

Baserat på 6 recensioner

Sortera efter :

för 2 år sedan Publicerad på Amazon France

JEAN

Mycket bra produkt, använd i 6 år så 4 som proffs (Boilermaker).

Visa den ursprungliga recensionen

för 2 år sedan Publicerad på Amazon France

Mycket lätt att använda

Om du vill lära dig hur du svetsar ordentligt med TIG rekommenderar jag en mycket detaljerad separat justeringsmanual. Och den är också lämplig för proffs med sin mycket långa ficklampa

Visa den ursprungliga recensionen

för 2 år sedan Publicerad på Amazon Italy

Bra

Liten introduktion, jag är inget proffs och jag har liten erfarenhet av TIG-svetsning, innan jag använde en svetsare med lyftavtryckare. Maskinen kom tidigare än förväntat med utmärkt förpackning, i paketet hittade jag klämman och jordkablarna av stor sektion och mycket lång, tig-brännaren är av utmärkt utförande med en kabel över sex meter lång, pedalen är helt i metall med lång kablar som brännarkabeln, den maximala strömmen kan ställas in på pedalen med hjälp av en lateral potentiometer, vidare kan pedalen styra avtryckaren genom att ansluta den tvåpoliga kontakten istället för brännarens en, strömökningen med pedalen kräver aktiveras med omkopplaren längst ner till höger. Maskinen verkar väldigt välbyggd, jag vet inte om de interna komponenterna är i nivå men jag hoppas det, de enda bristerna är instruktionerna, mycket detaljerade för säkerheten, mycket dåliga för resten, de är dock på italienska, gasslangen är i genomskinlig plast ganska lång men väldigt styv, jag skulle säga att kvaliteten på denna inte är i linje med resten. Jag har läst andra recensioner där det sägs att maskinen rapporterar uppblåsta specifikationer jämfört med maxströmmen, det kan vara men 220 ampere är mycket och för att utnyttja dem skulle du fortfarande behöva en Enel-försörjning på minst 4500W, utgångskontakterna är de små, förmodligen med 220 A de skulle kunna få problem speciellt om de inte är väl åtdragna men det som sagts innan är giltigt (kanske det inte når 220 A och jag kommer i alla fall aldrig att använda dem) personligen är jag väldigt nöjd, den maskinen är över mina förväntningar, med tanke på att jag betalade 729 euro inklusive pedalen, i medföljande hittade jag också en uppsättning munstycken för brännaren, tre tänger med olika diametrar för tugstenelektroderna och en universalelektrod, italiensktillverkade maskiner kostar tre gånger lika mycket, jag vet inte om jag kommer att få hjälp i händelse av ett haveri men innan jag spenderar ett belopp som motsvarar priset på en italiensk bil måste jag bränna tre av dessa. Jag vet inte ens om den kan drivas med generator, det står inte i manualen, det får jag veta snart, vad min del skulle jag rekommendera utan tvekan, självklart de som inte gör det har erfarenhet av en TIG-maskin måste leka lite med den för att bli bekant med den, de många kommandona. Lycka till med svetsningen alla.

Visa den ursprungliga recensionen

för 4 månader sedan Publicerad på Expondo Switzerland

Perfekt

Stämmer perfekt med beskrivningen!! Funkar väldigt bra!!!

Visa den ursprungliga recensionen

i fjol Publicerad på Amazon Germany

Stamos!

Amerikanska som bor i Europa och skillnaden i kvalitet på maskinerna är enorm. Min sista maskin var en Lincoln 225 TIG som är en större, tyngre transformatormaskin. Den är byggd som en tank och väger ett ton. Nu utomlands behövde jag en ersättningsmaskin och har alltid varit skeptisk till invertermaskiner eftersom de inte verkar hålla. Jag provade en Stahlwork, maskinen verkade OK men pedalen var helt fruktansvärd kvalitet. Jag tog en ny chans med Stamos eftersom maskinen hade alla kriterier som såg bra ut för mig: analoga kontroller, massor av justeringar och en ordentlig fotpedal. Allt från lådan som produkten kom i till komponenterna är av högsta kvalitet, inklusive fotpedalen! Denna maskin är mycket konkurrenskraftigt prissatt och har alla funktioner man skulle behöva utan allt fluff av digitala kontroller. Jag kommer att ge maskinen ett mer grundligt test och rapportera tillbaka, men än så länge är den här maskinen SOLID. Klagomål:- Som en tidigare granskare noterade är gasanslutningen bara en slanghulling med ett styvt klart rör. Jag skulle föredra en ordentlig gasslang för hög temperatur men det här fungerar.- Medföljande TIG-brännare är skrymmande. Jag föredrar de lättare, mer flexibla ficklamporna från CK (utan handkontrollerna).- Skulle föredra om maskinen använde den vanligare vridlåsanslutningen.- Vid användning av fotpedal sitter huvudströmstyrkan på pedalen i motsats till pedalen. maskinen. Konstigt, men jag kan leva med det.

för 2 år sedan Publicerad på Amazon Germany

Supe

Allt perfekt

Visa den ursprungliga recensionen

Hos oss

är du i goda händer!

Genom vår stora expertis och målsättningen att erbjuda toppkvalitet samtidigt som du sparar pengar utvecklar vi våra egna, starka märken med hållbar design, ”Made in Germany”. Med fler än 1.000.000 nöjda kunder jobbar vi hela tiden på nya sätt att kunna uppfylla våra kunders individuella önskningar och krav.

Med förtroende från experter över hela världen
mer än 16 års erfarenhet
inom e-handel
3 MILJONER
kunder har köpt våra produkter