Trustpilot

Kombisvetsar

På rea
MIG
Stamos Power ²
(14)

MIG

Mått (LxBxH)
50 x 28 x 46 cm
4 790,00 kr 5 241,18 kr
Tidsbegränsat erbjudande
Lågprisgaranti
Lågt lagersaldo
FRI FRAKT ca. 31/7

En kombisvets är en kombination av flera svetsredskap, vilket gör att du kan använda dig av olika svetsmetoder. Kombisvetsar kan ha olika kombinationer av redskap. Vilken just du ska köpa beror på vad du ska svetsa. Om man skär mycket under svetsningen kan en kombisvets med plasma, till exempel TIG-plasma-MMA, vara praktisk, till skillnad från MIG-TIG som är utan skärare men är bra vid grövre konstruktionsjobb och finare detaljer. Stamos Multi är en bra svets för både professionella och amatörsvetsare.

Smidiga och kraftfulla redskap för amatörer och proffs

TIG-svetsar används framförallt vid mindre detaljer och när väldigt exakt precision krävs. Det är en användbar svets vid sterila arbeten, till exempel svetsning i utrymmen avsedda för livsmedelsindustrin. Den används även vid rörkonstruktion eftersom den inte lämnar något slagg på insidan. En kombisvets med TIG är mycket användbar när arbetet kräver både mindre och större godstjocklek. Då kan en MIG-TIG vara praktisk.

AC/DC-svetsar är att föredra vid svetsning av aluminium eftersom den håller en jämnare temperatur än en vanlig DC-svets. AC/DC används vid pulssvetsning för att hålla materialet i en jämnare och lägre temperatur. Det är användbart främst vid aluminium eftersom det annars fort blir för varmt. MIG-svetsar är bra vid alla slags större konstruktioner och används av många hobbysvetsare. En kombisvets med både MIG och AC/DC gör det möjligt att svetsa i fler material och med fler metoder. Om man vill slippa att ha flera svetsar hemma samtidigt kan man investera i en MIG-TIG med AC/DC. Med en sådan kombisvets går det att göra i princip alla svetsjobb som till exempel att svetsa aluminium och rostfritt. Om man är ute på många jobb och i förväg inte vet vilken typ av svetsning som ska utföras så är det bra att ha en svets med så många kombinationsmöjligheter som möjligt till hands.

Välj rätt kombisvets för jobbet

En kombisvets ska vara robust och tåla att flyttas runt mycket i olika industriella miljöer. Våra kombisvetsar är konstruerade för professionellt bruk inom olika verksamhetsområden. Dessutom levereras maskinen med 3 års garanti. Vi har både TIG och MIG-MAG svetsar att erbjuda.

Med en kombisvets från Expondo kan man alltid känna sig säker i sitt arbete. Vår stora expertis inom bygg och konstruktion gör att du som kund kan känna dig trygg när du köper våra produkter och veta att de kommer att uppfylla alla dina krav. Vi tillhandahåller kombisvetsar från det kända kvalitetsmärket Stamos Germany. All utrustning som vi säljer är noggrant utvald och testad samt tillverkad i ett högt kvalitetsmaterial.

Här kan du hitta den kombisvets som du behöver. Fundera gärna i förväg över vilken styrka/hur många ampere som behövs samt vilken svetsbredd du behöver. Tänk också på vilken extra detalj som är viktigt för att få jobbet utfört exempelvis kraftfulla fläktar eller överbelastningsskydd.

Hos oss på Expondo hittar du mycket bra produkter till ett mycket bra pris. Beställ din kombisvets hos oss online vi bjuder på frakt och returfrakt och du har 100 dagars returrätt om du inte skulle vara nöjd med din beställning.