(2) Recensioner

Artikel: EX10030491

|

Modell: SBS-TW-6C

Bordsvåg - 6 kg / 0,2 g - LCD-display

1 299,00 kr
Priset inkluderar moms

Redo att skickas!

Leveranstid ca. 4-6 dagar

100% säker betalning

  • Precision - noggrannhet 0,2 g och ett inbyggt vattenpass
  • Mångsidighet - vägningsområde upp till 6 kg
  • Hållbarhet - ABS-plast och plattform av rostfritt stål 210 x 270 mm
  • Enkel användning - tydlig, bakgrundsbelyst LCD-display
  • Mobilitet - kompakt storlek, batteridriven och låg vikt

PRODUKTBESKRIVNING

Bordsvåg – 6 kg / 0,2 g

Den professionella bordsvågen från Steinberg Systems är utformade för att väga paket, brev, böcker, elektronik och andra föremål med olika volymer och dimensioner. SBS-TW-6C-modellen kännetecknas av både användarvänlighet och hög precision, så den kan väl användas på olika sorters kontor och myndigheter.

Bordsvåg från Steinberg-varumärket - beskrivning

Hög precision är en av SBS-TW-6C-modellens fördelar. Utrustningen från varumärket Steinberg möjliggör precis vägning av föremål som väger upp till 6 kg, med en noggrannhet på 0,2 g. Denna utrustningen kan visa vikten i två enheter - kg och lb.

Bordsvågens hållbara konstruktion och solida hölje garanterar imponerande hållbarhet. ABS-plastbasen skyddar vågen mot fukt och gör den exceptionellt motståndskraftig under vardagsbruk. Rostfritt stål som vågplattan är tillverkad av gör det lättare att hålla produkten i ett hygieniskt och gott skick.

En tydlig LCD-skärm garanterar en enkel och bekväm avläsning av vikten på det föremål som vägs. Tack vare de stora siffrorna på displayen och bakgrundsbelysningen kan resultatet läsas av även i svagt ljus och på flera meters avstånd. Detta gör vägningsprocessen extremt komfortabel och effektiv.

Det är enkelt att använda modellen SBS-TW-6C tack vare den intuitiva kontrollpanelen, som låter dig utan problem använda funktioner som: väga, räkna, %-funktion, hög- eller lågspänningsalarm, tarera, räkna stycken, enhetskonvertering och överbelastningsskydd. Vågen är också utrustad med ett inbyggt vattenpass och RS232kontakt. Alla funktioner beskrivs i detalj i bruksanvisningen.

Bordsvågen är dessutom energisnål tack vare dess smarta drift. Dessutom stängs verktyget automatiskt av efter 3 sekunder av inaktivitet. Denna funktion skyddar mot överdriven energiförbrukning ifall då användaren glömmer att stänga av vågen eller koppla bort den från strömkällan. Bordsvågen kan arbeta kontinuerligt upp till 100 timmar på ett fulladdat batteri.

Bordsvågen från varumärket Steinberg är utformad med tanke på regelbundet bruk på alla typer av kontor. Modellen SBS-TW-6C kännetecknas av hög noggrannhet. Tack vare detta möjliggör vågen noggrann och exakt vägning av paket, brev, böcker, elektronik och andra föremål med olika dimensioner.

TEKNISKA DETALJER

VANLIGA FRÅGOR

Betyg och recensioner


5.0

Baserat på 2 recensioner

08.02.2023

Was using lidl kitchen scales, but found they wern;t very accurate. I bought these and they are far far better and very accruate according to the calibration weights.

08.02.2023