Trustpilot

Bordsvågar

Hitta inspiration på expondos blogg!

En bra bordsvåg är ett viktigt hjälpmedel när man ska väga mindre föremål likt ingredienser, smycken eller paket. Hos oss hittar du pålitliga och lätthanterliga bordsvågar från märken som Kern och Steinberg Systems. Flera modeller finns i rostfritt stål. Vill du förenkla din vardag ytterligare kan du välja en digital bordsvåg med LCD-display och smarta funktioner. Vi har bordsvågar som passar de flesta ändamål, så kika in i vår shop och välj en bordsvåg som passar just dina behov.

En pålitlig hjälpreda i köket och på kontoret

Med en bra bordsvåg som är enkel att hantera sparar du tid och energi både i köket och på kontoret. När man jobbar med arbetsuppgifter som kräver precisa uppmätningar vare sig det gäller ingredienser eller brev och paket så är det viktigt att ha ett pålitligt verktyg som ger exakta mått, eftersom endast ett gram kan göra skillnad. Ska du väga tyngre saker som stora paket är paketvågar att rekommendera, då de klarar mer men ger mindre precisa resultat.

Det kan verka förvirrande och avskräckande att ge sig in i djungeln av vågar som finns för olika behov, men i verkligheten är detta relativt enkelt. En plattformsvåg passar perfekt för ändamål där du till exempel behöver väga leveranser och större paket, ofta upp till 300 kilogram. De ger ofta ett resultat med upp till 0,5 grams noggrannhet. Många av dem har också LCD-skärm som gör avläsandet enkelt och snabbt. precisionsvågar passar bra för handel och i laboratorier, då de kan mäta med en noggrannhet upp till 0,001 - 0,1 g, och har ofta smidiga funktioner som räknefunktion och auto-off-funktion. räknevågar passar bra för handel och hantverk, då den mäter med upp till 1 grams noggrannhet och klarar vikter på ca 30 kilo. De kommer ofta med smidiga funktioner som LCD-display och alarmfunktion, och har en stabil design som ofta klarar mer än till exempel brevvågar som är avsedda för lättare vikter. Välj en bordsvåg efter ditt behov och spara både tid och pengar på smidiga och precisa mätningar!

Med en bra bordsvåg sparar du både tid och pengar

Det är lätt att frestas av att vilja köpa en bordsvåg som uppfyller alla de funktioner man är ute efter, men riktigt så enkelt är det inte alla gånger. Alla vågar passar helt enkelt inte alla behov, och har du en våg som inte klarar de precisa mätningar som du behöver kan du förlora både tid och pengar.

De flesta har väl någon gång behövt skicka ett brev eller paket, men utan en bra bordsvåg är det svårt att sätta rätt porto. Många kanske väljer att gå hela vägen till postkontoret för att allt ska gå rätt till. När man jobbar dagligen med sändningar och leveranser är detta helt enkelt inte möjligt. Med rätt bordsvåg slipper du krångel, och du kan också vara säker på att få rätt betalt om du jobbar med handel och hantverk där det är viktigt att få precisa mått för varor och föremål.

En bra bordsvåg har dessutom många smidiga funktioner såsom LCD-display, kalibreringsfunktion och alarmfunktion så att man inte går över maxvikten. Flera vågar har dessutom en praktisk PCS-funktion så man kan väga flera objekt tillsammans och sedan dela vikten i intervaller för att få ut hur mycket ett paket väger. Detta är extra smidigt när man ska sända många likadana leveranser.

Vad du än är ute efter har vi en bordsvåg som täcker varje behov. Spana in vårt sortiment i butiken och beställ de produkter som passar dina behov redan idag, hemkörningen är gratis och du får dessutom prisgaranti och 100 dagar returrätt om du inte är helt nöjd!