Artikel: EX10030898

|

Modell: SBS-EC-300B

Inspektionskamera - 30 m - 12 LED - 7" display

12 290,00 kr
Priset inkluderar moms

Redo att skickas!

Leveranstid ca. 4-6 dagar

100% säker betalning

  • Tydlig – 7" LCD-display med solskydd för tydlig återgivning
  • Ljusstark – 12 LED-dioder säkerställer bästa siktförhållanden
  • Lång räckvidd – 30 m kabel möjliggör fantastiska räckvidder
  • Mångsidig – video- och ljudinspelning samt bilder kan sparas
  • Mobil – praktisk transportväska för mobil användning

PRODUKTBESKRIVNING

Inspektionskamera för djup inblick

Med inspektionskameran från Steinberg Systems kan även svårtillgängliga arbetsområden och fel utforskas. Tack vare den flexibla svanhalsen och den ergonomiska formen på handtaget är detta boroskop idealiskt för en mängd olika användningsområden, både professionellt och privat. Med inspektionskameran kan man exempelvis utföra cylindertester, inspektera ledningar, rör eller avlopp och utforska luckor eller håligheter under renoveringsarbeten, samt undersöka många andra arbetsområden.

Med boroskopet har du insidan av röret på skärm

Kamerahuvudet förs in i röret med en 30 m lång kabel av glasfiber. Rörinspektionskameran kan användas för avlopp med olika diametrar, då två ledstjärnor i olika storlekar kan användas för att anpassa kameran till rördiametern. Kamerahuvudet och kabeln är vattentäta (IP68) och kan därför användas i fuktiga miljöer, och i vinklade rörsystem kan kabeln enkelt följa kurvor och förgrenar utan problem.

Det flexibla kamerahuvudet kan roteras 90° och har ett synfält på 105°. 12 LED-lampor som är integrerade i kamerahuvudet säkerställer goda ljusförhållanden. Den högkvalitativa safirlinsen är lämplig för användning även i tuffa miljöer och ger knivskarpa bilder på LCD-skärmen. Dessutom visar den åttafaldiga digitala zoomen och den oberoende bildjusteringen även de minsta detaljerna i röret. Kameran styrs via en baskontrollenhet.

Man kan även göra ljud- och videoinspelningar och ta bilder som ger värdefull information när man analyserar sprickor eller blockeringar. Utöver en USB-anslutning är inspektionskameran utrustad med en SD-kortplats så att du kan använda SD-kort upp till 256 GB för att spara bilderna. Ett 8 GB SD-kort ingår i leveransen.

Boroskopet drivs med ett uppladdningsbart batteri, så att man kan använda rörinspektionskameran var som helst utan en extern strömkälla. Inspektionskameran kan förvaras i den robusta väskan för mobil användning.

TEKNISKA DETALJER