Trustpilot
(2) recensioner

Kranvåg - 10 000 kg / 500 g

7 890,00 kr
Priset är inkl. 25% moms.

Artikel: EX10030580

|

Modell: SBS-KW-10000ZM

Lågprisgaranti
Priset är inkl. 25% moms.
st.
Rabatt
Pris per vara
1+
0%
7 890,00 kr
3+
5%
7 495,50 kr
5+
10%
7 101,00 kr
10+
15%
6 706,50 kr
Utmärkande egenskaper
  • Kraftfull – hög lastkapacitet upp till 10 000 kg
  • Synlig – stor LCD-skärm med 18 mm höga siffror
  • Exakt – avvikelse på max 0,5/5 kg
  • Stabil – hölje i gjutet aluminium och legerat stål, krok av legerat stål
  • Användarvänlig – enkelt funktionsval, enhetsbyte och fjärrkontroll
Säkra betalningsmetoder
Leveransinformation
Retur och garanti

PRODUKTBESKRIVNING

Den robusta kranvågen som klarar upp till 10 000 kg

Kranvågen SBS-KW-10000ZM från Steinberg Systems är speciellt utvecklad för industriellt bruk och är rätt redskap för att stödja dig i ditt dagliga arbete. Denna kranvåg används främst inom industri och handel. Med en robust konstruktion och en högkvalitativ LCD-skärm är vågen ytterst slitstark och tålig. Vågen kan enkelt användas mobilt och är ett flexibelt verktyg för dina industriella behov. Din fördel: utmärkt mätkvalitet och förstklassig kundservice.

Kranvåg med fjärrkontroll och stor skärm

Den robusta kranvågen SBS-KW-10000ZM har olika funktioner: Hold, kalibrera och nollställa. Vägningsintervallet är 100 till 10 000 kg. Med en noggrannhet på 500 till 5000 g och en maximal överbelastning på upp till 12 500 kg väger kranvågen pålitligt och exakt även tunga laster. Viktenheten kan enkelt växlas mellan kg och lb.
Hängvågen består av högkvalitativ stållegering och har därför en hög lastkapacitet och en unik robusthet. Det stabila höljet skyddar enheten från yttre påverkan och vibrationer – detta gör vågen extra hållbar. Vågens arbetstemperatur mellan -10 till +40 °C stödjer en lång livslängd och hållbarhet.
Den klassiskt tidlösa designen och en högupplöst LCD-skärm kompletterar denna kraftfulla allround-enhet. Tack vare en sifferhöjd på 18 mm kan de individuella uppmätta värdena alltid avläsas klart och tydligt. Alla nödvändiga knappar är lätta att nå.
Den medföljande fjärrkontrollen förenklar ditt dagliga arbete med denna krokvåg och överför alla kommandon till kranvågen, vilket innebär att du enkelt kan hantera och kontrollera denna våg även på avstånd upp till 5 m.
I leveransen ingår en säkerhetskrok av legerat stål för att kunna hänga vikter och 3 AA 1,5 V-batterier för vågen och 2 AAA-batterier för fjärrkontrollen. Tack vare den automatiska avstängningen säkrar batterierna en drift i upp till 24 timmar med bakgrundsbelysning. Du kan därmed använda denna praktiska och tåliga hängvåg från Steinbergs Systems direkt när du får den.

TEKNISKA DETALJER

Betyg och recensioner


4.5

Baserat på 2 recensioner

Sortera efter :

för 3 månader sedan Publicerad på Expondo Czech Republic

MAJKLA EW HOF

allt på en gång.☺

Visa den ursprungliga recensionen

för 8 månader sedan Publicerad på Expondo Switzerland

Kranwaage

Displayen kan vara större

Vanliga frågor

Vad gör jag om vågen går sönder?

Vi erbjuder professionell kundservice och arbetar med auktoriserade servicepartners. Om vågen går sönder bör du kontakta oss för att göra en skadeanmälan.

Hur använder jag Hold-funktionen?

När föremålet hänger på kroken kan du läsa vikten direkt. Om du trycker på Hold visas vikten även när du tar bort objektet från kroken, så att du kan avläsa värdet i lugn och ro.

Hos oss

är du i goda händer!

Genom vår stora expertis och målsättningen att erbjuda toppkvalitet samtidigt som du sparar pengar utvecklar vi våra egna, starka märken med hållbar design, ”Made in Germany”. Med fler än 1.000.000 nöjda kunder jobbar vi hela tiden på nya sätt att kunna uppfylla våra kunders individuella önskningar och krav.

Med förtroende från experter över hela världen
mer än 16 års erfarenhet
inom e-handel
3 MILJONER
kunder har köpt våra produkter