På rea

Artikel: EX10030555

|

Modell: SBS-EC-670

Rörinspektionskamera - 60 m - 42 LED - 9" display

38 290,00 kr 41 190,00 kr
Priset inkluderar moms

Redo att skickas!

Leveranstid ca. 4-6 dagar

100% säker betalning

  • God överblick – 9" TFT-monitor för tydlig display med solskydd
  • Ljus – 42 lysdioder ger bästa synlighet
  • Bred – 60 m kabel ger otrolig räckvidd
  • Dokumentering – video- och ljudinspelningar såväl som bilder kan sparas
  • Mobil – praktisk transportväska för utomhusbruk

PRODUKTBESKRIVNING

Inspektionskameran som ger dig insyn även i långa rör

Orsaken till blockering eller olycka är ofta dold i rörsystem. Inspektionskameran från Steinberg Systems är ditt första val när du behöver få en insyn i rör och inspektera skadade områden.

Med rörinspektionskameran har du rörets insida på skärm

Kamerahuvudet av legerat aluminium förs in i röret med hjälp av en 60 m glasfiberkabel. Inspektionskameran är lämplig för avlopp med en diameter på 70 till 300 mm. Tre ledstjärnor i olika storlekar anpassar kameran till rördiametern. Kabeln rullas upp på en rulle av rostfritt stål med vev och broms. Kamerahuvudet och kabeln är vattentäta (IP68) och kan därför också användas i fuktiga miljöer. I vinklade rörsystem följer kabeln enkelt förgreningar upp till 90°.

Det flexibla kamerahuvudet kan roteras 90° och har en synvinkel på 105°. 42 LED-lampor, som är integrerade i kamerahuvudet, ger det nödvändiga ljuset som behövs vid inspektion. Safirlinsen av hög kvalitet är lämplig även i tuffa miljöer och ger knivskarpa bilder på LCD TFT-skärmen i 16:9-format. Dessutom visar en 8x digital zoom och den oberoende bildinriktningen även de minsta detaljerna i röret. Kameran styrs via en grundkontrollenhet, alternativt kan den medföljande enklare fjärrkontrollen användas.

Förutom enkel inspektion kan du också göra videoinspelningar i MP4-format och ta bilder, som kan ge dig värdefull information när du analyserar förstoppningar eller fel. Rörkameran är utrustad med en plats för SD-kort, så att du kan använda minneskort med en kapacitet på upp till 256 GB för att spara bilderna. Ett 8 GB SD-kort är inkluderat i leveransen.

Inspektionskameran drivs av ett laddningsbart batteri, så du kan använda boroskopet var som helst utan en extern strömkälla. En batteriladdning varar i 7 timmar, och batteriet laddas på bara 5 timmar. Rörinspektionskameran kan förvaras i en vattentät, stabil plastlåda (ABS-plast) för enkel transport och förvaring.

TEKNISKA DETALJER

VANLIGA FRÅGOR