Trustpilot
(6) recensioner

Väderstation - Wifi

1 990,00 kr
Priset är inkl. 25% moms.

Artikel: EX10030455

|

Modell: SBS-WS-300

Lågprisgaranti
Priset är inkl. 25% moms.

Leverans ca. fredag 3 maj
5% rabatt vid minst 3 av samma vara 10% rabatt vid minst 5 av samma vara!
Fast pris
Pris per vara
Rabatt
1 990,00 kr
1 990,00 kr
0%
5 970,00 kr
1 890,50 kr
5%
9 950,00 kr
1 791,00 kr
10%
Utmärkande egenskaper
  • Praktisk – larm för kritiska väderförhållanden kan ställas in
  • Wifi – åtkomst till vädertjänster online som Weather Underground, WeatherBug Community och Weather Cloud
  • Översiktlig – stor LCD-skärm i färg med bakgrundsbelysning
  • Mångsidig – externa vädersensorer för temperatur, luftfuktighet, regn, vind och ljusstyrka
  • Tydlig – ikoner för väderprognoser
Säkra betalningsmetoder
Leveransinformation
Retur och garanti

PRODUKTBESKRIVNING

TEKNISKA DETALJER

VANLIGA FRÅGOR

Betyg och recensioner


4.8

Baserat på 6 recensioner

Sortera efter :

för 3 år sedan Publicerad på Expondo Sweden

SBS-WS-300

Överraskande bra! Svårt att hitta manualen på nätet. En pappers d:o vore bra. Laddade ner appen "Ecowitt. net". Då har jag både 7 tumsmottagaren på innerväggen och appen i min android. Man kommer åt mätdata från ett år bakåt i tiden. 1 dygn, 1 vecka, osv. Under "map" ser man andra användares data.

för 2 år sedan Publicerad på Amazon France

som förväntat.....

Det är bra........

Visa den ursprungliga recensionen

för 3 år sedan Publicerad på Expondo Hungary

SBS-WS-300

Jag är helt nöjd med den, tyvärr var jag tvungen att installera den utan bruksanvisningen, eftersom paketet bara innehöll ett säkerhetsdatablad, men trots det var installationen relativt enkel. Jag bad om beskrivningen (användarmanualen) från Expondo och fick den i pdf. Det jag provade med: Weathercloud, Weather Undergrund, Ecowitt och alla kopplade direkt. Jag rekommenderar Ecowitt-registrering till alla, för till skillnad från andra sajter lagras även den interna temperaturen här. Jag beställde den i Ungern och den kom inom 3 arbetsdagar. Displayen fungerar även med ett (Receiver) batteri, men i detta fall går displayen in i "sleep mode" efter några sekunder och bakgrundsbelysningen stannar. Sammantaget är det utmärkt värde för pengarna, jag kan bara rekommendera det.

Visa den ursprungliga recensionen

för 3 år sedan Publicerad på Amazon Germany

Bra väderstation med exakta värden

Mycket bra väderstation. Jag tycker att det är väldigt bra att man kan kalibrera värden som temperatur, luftfuktighet etc och justera värdena efter det. Annars är det väldigt enkelt och självförklarande att installera det. Den enda nackdelen är kanske att displayen inte kan läsas från alla vinklar. Men det går att göra.

Visa den ursprungliga recensionen

för 3 år sedan Publicerad på Expondo Sweden

Steinberg väderstation-med-wifi-trådlös-13-mätalternativ

Funkar kanon! Lätt att koppla upp både hemma och mot nätet

för 3 år sedan Publicerad på Expondo Germany

Trevlig station, men...

Stationen är mycket gediget byggd. Tyvärr finns det ingen stolpe eller liknande att fästa den på. De bifogade instruktionerna är helt värdelösa då de inte säger något om att ställa in stationen, inställningarna eller att registrera sig på de olika bettingsidorna med stationer på Internet. Med lite lugn och tid kan du få installationen klar. Måtten verkar vara ganska exakta. Bildrepresentationen av det aktuella vädret (solsken, klart till molnigt, regn, etc.) fryser då och då och kan bara fås att fungera igen genom att stänga av och på igen (eller naturligtvis genom att titta ut genom fönstret.) .). Jag har inte hittat den annonserade justerbara väderprognosen ännu, men det kan också bero på bristen på instruktioner. Utegivaren måste installeras så fristående som möjligt, annars kommer mätvärdena att förvrängas. Speciellt ljus och vind är mycket känsliga. Och du bör även använda låsskruvarna till vindkraftverket och vindriktningspilen, annars flyger de iväg. Som sagt: instruktioner skulle vara riktigt trevligt!

Visa den ursprungliga recensionen

Hos oss

är du i goda händer!

Genom vår stora expertis och målsättningen att erbjuda toppkvalitet samtidigt som du sparar pengar utvecklar vi våra egna, starka märken med hållbar design, ”Made in Germany”. Med fler än 1.000.000 nöjda kunder jobbar vi hela tiden på nya sätt att kunna uppfylla våra kunders individuella önskningar och krav.

Med förtroende från experter över hela världen
mer än 16 års erfarenhet
inom e-handel
3 MILJONER
kunder har köpt våra produkter