(1) Recension

Artikel: EX10200040

|

Modell: TEKO+LCD03C-B1

Bordsvåg - Kalibrerad - 3 kg/1 g - LCD

2 590,00 kr
Priset inkluderar moms

Redo att skickas!

Leveranstid ca. 4-6 dagar

100% säker betalning

  • Certifierad – kalibrerad, verifierad och lämplig för handel
  • Exakt – vägningsnoggrannhet på 0,5 g (1,5 kg) eller 1 g (3 kg)
  • Rymlig – 25 x 27 cm vägningsyta av rostfritt stål och 3 L vågskål
  • Tydlig – modern, sexsiffrig LCD-display med bakgrundsbelysning och 28 mm höga siffror
  • Ansluten – RS232-gränssnitt för datautbyte med en dator

PRODUKTBESKRIVNING

Den uthålliga bordsvågen med LCD-display

Bordsvågen TEKO+LCD03T-P1-B1 med vågskål ger mycket exakta mätresultat, har en maximal vägningskapacitet på 3 kg och en noggrannhet på 1 g. Den kalibrerade bordsvågen är därför idealisk för arbete i butiker, apotek, tebutiker, livsmedelsindustrin eller för torghandel samt inom andra användningsområden där produktens vikt måste kontrolleras.

Kalibrerad noggrannhet med den digitala bordsvågen från TEM

Butiksvågen är redan kalibrerad och verifierad och därför godkänd för handel, vilket bekräftas av kvalitetsmärket M på grön bakgrund på produktmärket. Denna första verifiering är giltig i två år efter att vågen tas i användning, men bör beroende på nationella bestämmelser bekräftas som verifierad igen av en auktoriserad person. Först då får butiksvågen kalibreringsdekalen och en försäkran om överensstämmelse, som du bör förvara tillsammans med vågen.

Bordsvågen från TEM erbjuder två mätområden, vilket innebär att man kan väga upp till 1,5 kg med en maximal avvikelse på 0,5 g och upp till 3 kg med en maximal avvikelse på 1 g. De fastställda värdena visas på en sexsiffrig LCD-display, som är enkel att avläsa tack vare bakgrundsbelysning och 28 mm höga siffror. För enkel hantering finns funktioner för taring och nollställning tillgängliga.

Den mobila bordsvågen drivs av ett uppladdningsbart batteri, men det är självklart också möjligt att använda vågen med strömförsörjning. Bordsvågen har en fantastisk uthållighet med en batteritid på upp till 100 h. En statusdisplay varnar innan batteriet laddas ur. Vägningsytan har måtten 25 x 27 cm och är tillverkad av lättskött rostfritt stål. Bordsvågen är dessutom kalibrerad och utrustad med en vågskål som man kan väga lösa föremål upp till 3 L i, som t.ex. mjöl eller sand. De halkfria och höjdjusterbara fötterna samt det inbyggda vattenpasset säkerställer att bordsvågen står stabilt och säkert.

Prisberäkningsvågen är utrustad med ett RS-232-gränssnitt, som du kan använda för att upprätta en anslutning till en dator eller ett kassaregister. Olika kommunikationsprotokoll som DIALOG 06, TEM, TISA, NCI och DELTA är tillgängliga för dataöverföring.

TEKNISKA DETALJER

VANLIGA FRÅGOR

Betyg och recensioner


4.0

Baserat på 1 recension

08.02.2023

Côté performance, rien à redire, bonne autonomie et rapide. Par contre, malgré la photo, la balance n'est pas vendue avec une vignette verte qui garantit la l'homologation en France. Je viens de m'en rendre compte aujourd'hui que je compte l'utiliser à des fin commerciales...