Trustpilot
På rea
(1) recension

Bordsvåg - verifierad - 15 kg / 5 g - LCD

2 190,00 kr 2 374,31 kr
Priset är inkl. 25% moms.

Artikel: EX10200017

|

Modell: TSRP+LCD15T-B1

Lågprisgaranti

Lågt lagersaldo

Skynda dig! Bara ett fåtal varor kvar.

Priset är inkl. 25% moms.

Redo att skickas!

Leverans ca. fredag 26 juli
st.
Rabatt
Pris per vara
1+
0%
2 190,00 kr
3+
5%
2 080,50 kr
5+
10%
1 971,00 kr
10+
15%
1 861,50 kr
Utmärkande egenskaper
  • Levereras kalibrerad och verifierad, certifierad vägning med hög exakthet: 1 g (3 kg)-2 g (6 kg)
  • LCD-display på framsidan, med stora siffror och bakgrundsbelysning
  • Batteri med upp till 100 timmars drift
  • 21 x 28 cm stor vågyta av rostfritt stål
  • RS232 gränssnitt för dataöverföring till kassaregister eller dator
Säkra betalningsmetoder
Leveransinformation
Retur och garanti

PRODUKTBESKRIVNING

Bordsvåg - Verifierad - 15 kg / 5 g - LCD

Bordsvågen ger dig exakta viktresultat som du läser bekvämt på framsidan via en LCD-display. Vågen är utformad för upp till 15 kg med 5 gram exakthet. Den är för livsmedelsaffärer, apotek eller på veckomarknader – överallt där produktvikten ska kontrolleras snabbt och exakt. Vågen är redan kalibrerad och verifierad och därmed godkänd för detaljhandeln! Giltighetsperioden av verifieringen är 2 år från det att vågen tas i drift. TEM har ett stort sortiment av högkvalitativa industritillbehör och exakta vågar för alla arbetsområden.
Bordsvågen motsvarar reglerna för handel, vilket bekräftas av kvalitetsstämpeln M. Den levereras kalibrerad och verifierad. Den första verifieringen gäller i 2 år efter vågen tas i bruk, men den bör, beroende på nationella bestämmelser, bekräftas igen av ackrediterade kontrollorgan och upprepas varje år. Först därefter får den klistermärket med kvalitetsstämpeln. Efter 2 år ska vågen kalibreras och verifieras på nytt av ett ackrediteringsorgan. Du får en verifikationsattest som bör förvaras tillsammans med vågen samt ett emblem med verifieringsåret. Det är nödvändigt enligt lag för vågar som ska användas för att väga varor som erbjuds till försäljning.
Vågen är utrustad med en tydlig fyrsiffrig LCD-display på framsidan med vilken du snabbt och enkelt kan bestämma vikten. Eftersom displayen har en praktisk bakgrundsbelysning är den bekväm att använda även i mörka rum. De 28 mm höga siffrorna är tydligt synliga även ur ogynnsamma vinklar.
Den elektroniska vågen har flera praktiska funktioner. Du kan ställa in två funktionslägen. Med inställningen W1 är det möjligt att väga från 100 g upp till högst 15 kg, noggrannheten är 5 g. Under W2 är minsta vikt 100 g och maximal vikt 15 kg med 5 g exakthet. Dessutom kan du välja mellan funktionerna spara, summa, tara och nollställning. Alla inställningar väljs mycket enkelt med fem knappar.
Folieknappsatsen är vattentålig och fettbeständig. Vågen står alltid stadigt på de halksäkra och stabila gummifötterna. Du kan justera höjden med fötterna om vågen är placerad på en ojämn yta och står ostadigt. Dessutom skyddar gummifötterna mot repor.
Bordsvågen är utrustad med ett inbyggt 6 V 4,5 Ah batteri för att säkerställa en långvarig batteridrift och kan användas mobilt i upp till 100 timmar. Du kan fortsätta använda vågen medan den laddar. Energisparläget skonar batteriet och sparar ström.
Vid utformningen av denna våg har stort värde lagts på att konstruera den kompakt, men den har ändå en generöst tilltagen vågyta av rostfritt stål med måtten 21 x 28 centimeter. Vågen är praktisk och okomplicerad att förvara och transportera genom att den inte tar mycket plats och har en låg vikt. Höljet är tillverkat av tålig plast.
Den förinställda bordsvågen är utrustad med med det mycket utbredda, seriella gränssnittet RS-232, och med det kan du enkelt ansluta vågen till datorn eller ett kassaregister. Flera olika kommunikationsprotokoll finns tillgängliga för dataöverföring: Dialog 06, TEM, TISA samt DELTA.

TEKNISKA DETALJER

Betyg och recensioner


5.0

Baserat på 1 recension

Sortera efter :

i fjol Publicerad på Expondo Czech Republic

Bordsvåg - kalibrerad - 15 kg / 5 g - två LCD-skärmar

Vågen kom i gott skick, inklusive etikett och giltigt certifikat.

Visa den ursprungliga recensionen

Vanliga frågor

Kan jag även använda vågen med min dator?

Vågen är utrustad med ett RS232 gränssnitt så att du kan överföra data till din dator eller ditt kassasystem!

Kan jag även använda vågen utan direkt strömanslutning?

Ja, vågen är utrustad med ett batteri som räcker i upp till 100 timmar.

Hos oss

är du i goda händer!

Genom vår stora expertis och målsättningen att erbjuda toppkvalitet samtidigt som du sparar pengar utvecklar vi våra egna, starka märken med hållbar design, ”Made in Germany”. Med fler än 1.000.000 nöjda kunder jobbar vi hela tiden på nya sätt att kunna uppfylla våra kunders individuella önskningar och krav.

Med förtroende från experter över hela världen
mer än 16 års erfarenhet
inom e-handel
3 MILJONER
kunder har köpt våra produkter