Trustpilot
På rea
(2) recensioner

Paketvåg - verifierad - 150 kg / 50 g

2 990,00 kr 3 190,00 kr
Priset är inkl. 25% moms.

Artikel: EX10200026

|

Modell: BEK+C030X050150-F-B1

Lågprisgaranti
Priset är inkl. 25% moms.

Leverans ca. tisdag 30 april
Utmärkande egenskaper
  • Kalibrerad, verifierad och lämplig för kommersiellt bruk
  • Kompakt vågplattform med måtten 50 x 40 cm och ett bärhandtag för bästa mobilitet
  • Certifierad noggrannhet 20 g (60 kg) eller 50 g (150 kg)
  • Modern LCD-display med bakgrundsbelysning
  • Lång driftstid med batteri, upp till 100 timmar
  • RS 232 gränssnitt för datautbyte via gängse överföringsprotokoll
Säkra betalningsmetoder
Leveransinformation
Retur och garanti

PRODUKTBESKRIVNING

TEKNISKA DETALJER

VANLIGA FRÅGOR

Betyg och recensioner


4.5

Baserat på 2 recensioner

Sortera efter :

för 3 år sedan Publicerad på Expondo Switzerland

Bara fantastiskt!

Först var jag lite skeptisk eftersom 1. föremålen måste skickas tillbaka till Polen (så de kommer också därifrån, vilket senare bekräftades) och 2. det var ganska många negativa recensioner överlag! Ändå beställde jag TEM-vågen från expondo eftersom jag inte kunde hitta något jämförbart till ett rimligt pris. Och jag ville inte ha kinesiska varor heller. Jag tyckte det var trevligt att TEM kommer från Turkiet och deras hemsida är också övertygande. Nåväl, paketet kom verkligen från Polen och väldigt snabbt! Vad som verkligen var fantastiskt: paketet hade inte den minsta skada, ingenting! Det såg ut som att det bara hade transporterats 5 km. Jag var och är överlycklig! Displayen är förpackad separat och väl vadderad, resten ligger tillsammans i kartongen. Efter en kort testfas måste jag säga: den bästa paketvågen som finns tillgänglig för priset och dessutom mycket bra kvalitet på elektroniken! Tyvärr är chassit lite fult (kanterna inte avgradade), men det är dolt under vägningsytan och du kan inte se det och behöver inte röra det, så fullmärken! Det är också värt att nämna: vågen levereras komplett med ett batteri. Strömförsörjning och RS232-kabel samt kontaktadapter! Hos Kern får du betala extra för allt, på TEM är det all inclusive! Nu vill jag tacka expondo för deras extremt snabba svar och mycket kundvänliga service! Jag har aldrig upplevt något liknande förut, så ska det alltid vara, fantastiskt! Stort tack till fru Teschner :-). Tack vare dig var detta inte den sista beställningen...

Visa den ursprungliga recensionen

för 3 år sedan Publicerad på Expondo France

ATT REKOMMENDERA

Bra material. Å andra sidan har jag beställt från er två gånger nu och LCD-skärmarna kommer trasiga. Lyckligtvis är din returservice i toppklass!

Visa den ursprungliga recensionen

Hos oss

är du i goda händer!

Genom vår stora expertis och målsättningen att erbjuda toppkvalitet samtidigt som du sparar pengar utvecklar vi våra egna, starka märken med hållbar design, ”Made in Germany”. Med fler än 1.000.000 nöjda kunder jobbar vi hela tiden på nya sätt att kunna uppfylla våra kunders individuella önskningar och krav.

Med förtroende från experter över hela världen
mer än 16 års erfarenhet
inom e-handel
3 MILJONER
kunder har köpt våra produkter