Trustpilot

Paketvågar

Hitta inspiration på expondos blogg!

Här hittar du en praktisk paketvåg för ditt företag. Alla vågar är av märket Steinberg Systems, ett varumärke som tillverkar högkvalitativa och användbara produkter för professionellt bruk. I branscher där man behöver kunna väga försändelser eller varor med precision kommer en paketvåg väl till pass. De flesta vågar är dessutom utrustade med en lcd-skräm på vilken du ser vikten klart och tydligt. Vi har paketvågar som klarar så mycket som 200 kg och vågar som väger med 1 grams noggrannhet.

Avgör försändelsens vikt med precision

För att kunna få den mest kostnadseffektiva frakten, eller för att kunna ge kunden rätt viktangivelse är det noga att mäta vikten på paket med precision. Det gör du enklast med en paketvåg. Oavsett vad företaget skickar för försändelser finns det modeller som passar och som väger med ned till ett grams exakthet, något som gör att de även även passar som brevvågar. Det är även lätt att placera mer otympliga paket på den smidiga vägplattan på vågen.

En paketvåg har även andra användningsområden och kan till exempel användas som butiksvågar om du säljer varor till kilopris. Det är enkelt att se måtten på den smidiga lcd-skärmen. Många skärmar är även upplysta vilket gör att de även passar i mörka förhållanden. Det lilla formatet på de flesta vågar gör också att de passar bra som bordsvågar. Vågen består i princip endast av en vägplatta och en liten display på vilken du enkelt kan se vikten, något som gör att den inte alls är skrymmande trots sin kraftfulla kapacitet. Det är även möjligt att välja mellan flera olika viktenheter, till exempel kilo, pund och uns, något som underlättar om du till exempel har utländska kunder. Med en ordentlig kvalitetsvåg kan du lita på att vikten stämmer och att du får korrekta fraktkostnader när du skickar iväg försändelser, och även att du ger rätt viktangivelser till dina kunder, något som är mycket viktigt.

Paketvåg för alla behov och företag

En högkvalitativ paketvåg är en fantastisk investering för företaget. Genom att kunna väga med precision kan du både beräkna korrekta fraktkostnader och ge rätt information till dina kunder. Våra vågar av märket Steinberg Systems är framtagna för professionellt bruk och håller hög kvalitet.

Hos oss hittar du produkter för ditt företag till mycket bra priser. Alla företag har olika behov, något som vi verkligen försöker tillgodose med vårt stora sortiment. Vi vill göra det enkelt att till exempel hitta en paketvåg som passar dina behov oavsett om du sänder stora eller små försändelser. Hos oss får du dessutom fri frakt och kan returnera varor som inte är till belåtenhet utan extra kostnad, detta med 100 dagars returrätt.

Välj mellan många olika modeller av paketvåg. Här finns en som passar de flesta behov vilket gör att du kan välja mellan vågar som väger varor upp till 200 kilo, och vågar som väger upp till 40 kilo. De flesta vågar går också att ställa in i flera olika viktenheter.

Vill du ha en paketvåg som är anpassad till professionellt bruk och som håller hög kvalitet föreslår vi att du tittar i vårt stora sortiment. Här finns flera olika modeller att välja bland så att du kan hitta den som passar dig och ditt företag bäst.