(6) Recensioner

Artikel: EX10050148

|

Modell: ASHCLEAN 20SW

Asksug - 20 l - 1200 W - hjul - rostfritt stål

979,00 kr
Priset inkluderar moms

Redo att skickas!

Leveranstid ca. 4-6 dagar

100% säker betalning

  • Effekt: 1200 W
  • Kapacitet: 20 l
  • Material: stål
  • HEPA-filter
  • Slanglängd: 150 cm

PRODUKTBESKRIVNING

Asksug 20 l Ulsonix

Med den praktiska asksugen från Ulsonix blir rengöring av ugnar, eldstäder, öppna spisar och grillar enklare. ASHCLEAN 20SW-modellen är lämplig för användning hemma och överallt där det är nödvändigt att snabbt bli av med rester av bränd ved, pellets eller kol.

Askdammsugare på hjul ASHCLEAN 20SW – beskrivning

Vår dammsugare för aska och sot är utmärkt effektiv tack vare effekten på 1200 W och sugkraften på upp till 21 kPa. Följaktligen kan asksugen ta bort alla föroreningar på kort tid. Dessutom är askdammsugaren utrustad med ett blåsmunstycke, vilket är idealiskt för att blåsa upp löv och damm, och är till och med användbart vid tändning av eld.

Ett speciell HEPA-filter gör att rengöring blir mycket noggrann. Det stoppar även små askpartiklar i asksugen, vilket minimerar mängden damm som släpps ut ur utrustningen. Filtret är omgivet av ett stålnät som skyddar det mot mekaniska skador och större askpartiklar.

Den robusta behållaren på 20 l gör det möjligt att rengöra stora ytor utan att den ofta behöver tömmas. Den är tillverkad av rostfritt stål, vilket kännetecknas av motståndskraft mot korrosion och mekaniska skador. Tack vare detta är modellen ASHCLEAN 20SW mycket hållbar och långvarig.

Man kan bekvämt manövrera asksugen, eftersom den är utrustad med en flexibel 150 cm slang. Du kan förlänga den med ett 15 cm långt aluminiumrör. Satsen innehåller tre svängbara hjul som gör det enkelt att transportera utrustningen. Vid behov kan du demontera dem och flytta asksugen genom att ta tag i det praktiska handtaget.

Effektiv rengöring och enkel användning är de viktigaste fördelarna med Ulsonix asksugen, som kan vara till nytta i ditt hem. Se för dig själv hur många möjligheter modellen ASHCLEAN 20SW har. Beställ den redan idag!

TEKNISKA DETALJER

VANLIGA FRÅGOR

Betyg och recensioner


3.3

Baserat på 6 recensioner

08.02.2023

Sehr gut.....gerne wieder

08.02.2023

Saknades en hållare till ett av de 3 hjulen

08.02.2023

Prodotto di qualita ottima e potente, molto soddisfatto

08.02.2023

il me semble qu'une protection supplémentaire sous forme de sac pour le filtre serait nécessaire car il s'encrasse très vite. Pour un poêle à pellets il faut aspirer tous les jour ou deux jours. Apres quatre fois le filtre est saturé; il faut le nettoyer.

08.02.2023

Erfüllt meine Erwartungen in keinster Weise. Filter geht viel zu schnell zu. Nicht einmal eine komplette Reinigung meines Kachelofens möglich.

08.02.2023

Bei einmal Asche aussaugen muss man den Filter mindestens 3x ausklopfen bzw ausblasen. Sehr enttäuschend