(1) Recension

Artikel: EX10050202

|

Modell: PROCLEAN 10.0S

Ultraljudstvätt - 10 liter - 240 W

4 390,00 kr
Priset inkluderar moms

Redo att skickas!

Leveranstid ca. 4-6 dagar

100% säker betalning

  • Borttagning av gasbubblor
  • 4 ultraljudsgeneratorer på 240 W
  • LED-skärm
  • Kapacitet: 10 l
  • Rostfritt stål

PRODUKTBESKRIVNING

Ultraljudstvätt från Ulsonix

Ultraljudsrengöraren kan avlägsna smuts från olika typer av verktyg och komponenter (utan elektriska kontakter). Fenomenet kavitation - uppkomsten av högfrekventa vågor, vilka skapar många små bubblor, som imploderar på objektets yta - gör att du kan bli av med dem svåraste att få bort spåren av fett och olja. Utrustningen är därför väl lämpad för professionell användning; inom bilindustrin för rengöring av kolvar, ventiler, cylinderhuvuden, motorblock och liknande delar. Modellen Proclean 10.0S är inte lämplig för rengöring av aluminiumdelar.

Ultraljudsbad 10 l – beskrivning

Den höga rengöringseffektiviteten är möjlig tack vare en extra avgasningsfunktion (Degas). Denna funktion på kort tid absorberar dem upplösta i vatten gasbubblor, som minskar effektiviteten vid kavitation, så att ultraljudsrening kan uppnå bästa prestanda. De fyra ultraljudsgeneratorerna har en total effekt på 240 W och en frekvens på 40 kHz. Värmeeffekten på 300 W uppnår en temperatur på upp till 80°C.

Ultraljudstvättens användbarhet garanteras av 10 L kapaciteten och den bekväma kontrollpanelen med en LED-skärm. Ultraljudsrengöraren är utrustad med en extra timerfunktion med tidsområdet på upp till 99 minuter (maximal cykellängd är en timme). Efter att du har använt utrustningen kan du enkelt avlägsna vattnet med en tömningsventil.

Den ergonomiska konstruktionen tillverkad av slitstarkt rostfritt stål garanterar lång livslängd och gör det möjligt att placera Ultraljudstvätten till och med i ett litet arbetsutrymme. Två handtag gör utrustningen lätt att bära, och gummifötterna förhindrar glidning och repor på ytan ultraljudstvätten står på. Det täta locket möjliggör i sin tur att hålla temperaturen i utrustningen optimal och skyddar den mot smuts och påverkan av yttre faktorer.

Ultraljudsrengöraren från Ulsonix är det bästa sättet att säkert (kontaktlöst) och precis ta bort alla föroreningar från verktyg och komponenter som används inom bilindustrin.

TEKNISKA DETALJER

VANLIGA FRÅGOR

Betyg och recensioner


4.0

Baserat på 1 recension

08.02.2023

Köpte den för att till att börja med rengöra en förgasare. Fungerade bra med det tog ju sin tid.