Trustpilot
På rea
(9) recensioner

Förlängningspaviljong - 2,6 x 3 m - Beige

1 890,00 kr 3 090,00 kr
Priset är inkl. 25% moms.

Artikel: EX10250053

|

Modell: UNI_GAZEBO_ 3X2.5T

Lågprisgaranti
Priset är inkl. 25% moms.

Redo att skickas!

Leverans ca. torsdag 2 maj
Utmärkande egenskaper
  • Din nya favoritplats – skapar en underbar plats för att koppla av eller träffa vänner
  • Flexibelt skydd – material gjord av 180 g/m² stark polyester skyddar mot sol
  • Stabil – ramen som är tillverkad i pulverlackerat stål är hållbar och motståndskraftig mot miljöpåverkan
  • Blickfång – den moderna formen med raffinerade dekorationer förhöjer varje trädgård
Säkra betalningsmetoder
Leveransinformation
Retur och garanti

PRODUKTBESKRIVNING

TEKNISKA DETALJER

VANLIGA FRÅGOR

Betyg och recensioner


3.9

Baserat på 9 recensioner

Sortera efter :

för 20 dagar sedan Publicerad på Expondo France

pergola

Pergolan kom väl förpackad och med alla fästen. Kvaliteten på strykjärnet är korrekt, speciellt för priset. Jag rekommenderar den här artikeln till dig

Visa den ursprungliga recensionen

för 3 år sedan Publicerad på Expondo United Kingdom

Tak

Snabb och effektiv service från expodo. Höll oss informerade varje steg på vägen. En kompis reste den åt mig och mellan oss tog det 2-3 timmar var inte svårt om man lade ut alla bitar först. När den väl är uppförd ser den bra ut och tjänar syftet som ett skyddsområde över en liten uteplats högst upp i vår trädgård, överhängd av träd. Vi ville stoppa löv och fågelspillning som förstör vår uteplats, vilket det gör och ger oss ett trevligt skuggigt område att sitta på. Verkar också väldigt robust, jag hoppas att den håller i många år. Jag hoppas också att det finns möjlighet till ett extra skydd som jag kommer att fråga efter. Vi anser att detta är ett bra köp

Visa den ursprungliga recensionen

för 2 år sedan Publicerad på Expondo Finland

3

Inte för regnet Skönt för solsken. Lätt att sätta upp. Men när det regnar samlar det vatten på nedre delen och på baksidan. Mycket. Så jag fick göra extra plast under duken för att hålla duken.

för 3 år sedan Publicerad på Expondo United Kingdom

Älskar min solskydd.

Älskar min solskydd. Det tog 3 av oss att sätta ihop det. Hade bara ett problem - det saknades ett skruvhål på mittens övre stag - löstes enkelt med en borr. Den är robust och ser bra ut. Var bara försiktig om det regnar - vatten tenderar att samlas i dopparna längst fram och vi måste fortsätta att tippa det, faror med att leva i norra England.

Visa den ursprungliga recensionen

för 3 år sedan Publicerad på Expondo Netherlands

Fint solskydd

Det är ett snyggt solskydd, lätt att montera genom att följa instruktionerna noggrant. Se till att sätta ihop allt som hör ihop för att undvika förvirring. Även de olika muttrarna och bultarna. Skärmen är olämplig vid kraftigt regn. Då rekommenderar jag att tillfälligt ta bort trasan.

Visa den ursprungliga recensionen

för 4 år sedan Publicerad på Amazon Germany

solskydd

Jag köpte den som solskydd till vår kattbalkong. Den fyller sitt syfte väl och jag är nöjd med den än så länge.

Visa den ursprungliga recensionen

för 3 år sedan Publicerad på Expondo Netherlands

Paviljong a la parasoll

Det är praktiskt taget inget fel på en paviljong som tillverkas i Polen. Delarnas passform måste uppmärksammas, min innehöll 4 st. borra hål felaktigt och matchade inte. Dessutom skulle en tydligare bruksanvisning vara bättre, det kräver viss teknisk kunskap att montera, men det som är ännu viktigare är den korrekta monteringsordningen. Sammantaget står den, och vi fick den i rätt tid! Den har redan tagit bort mycket sol, och vi är bekväma med en lounge under!

Visa den ursprungliga recensionen

för 2 år sedan Publicerad på ManoMano France

Även om duken är regnbeständig, förblir vatten ackumulerat i basdelen av pergolan. När den väl är monterad är den snygg.

Visa den ursprungliga recensionen

för 3 år sedan Publicerad på Expondo United Kingdom

Inte för när det regnar

Expondo var bra för köpet och leveransen. Själva Gazebo-ramen är okej även om mittstången hade en liten vridning i sig. Canvasöverdraget är riktigt snävt för att passa och belastar sömmen på växlingarna som fäster omslaget till ramen. Några dagar efter att ha satt upp det regnade det för första gången på ett tag, problem 1 regnvattnet samlades i den nedre fram- och övre delen av duken, den nedre delen resulterade i pooler med många liter vatten och vikt, med mera belasta sömmen på brytarna som håller locket, vilket gav problem 2 genom att belasta skarvbultarna på den främre ramen så jag måste nu lägga till brickor till bultarna som förenar från ramen för att stärka den så att den skadar inte ramen. Problem 3 är att regnet sipprar igenom locket så våra utemöbler blev blöta. Den främre delen av ramen är i rätt vinkel för att vatten ska rinna av men eftersom locket har en viss sträckning rinner vattnet INTE av och bara samlas i de nedre och övre delarna, inte bra. Så jag skulle inte rekommendera om du bor någonstans det kan regna. Jag skulle rekommendera att tillverkaren ändrar materialet på överdraget till något utan stretch eller granskar tillägg till ramen för att förhindra att vatten samlas, förstärker överdraget runt alla sömmar där vipparna är placerade och levererar även brickor för alla bultar till förhindra belastning på främre och bakre ramskarvar.

Visa den ursprungliga recensionen

Hos oss

är du i goda händer!

Genom vår stora expertis och målsättningen att erbjuda toppkvalitet samtidigt som du sparar pengar utvecklar vi våra egna, starka märken med hållbar design, ”Made in Germany”. Med fler än 1.000.000 nöjda kunder jobbar vi hela tiden på nya sätt att kunna uppfylla våra kunders individuella önskningar och krav.

Med förtroende från experter över hela världen
mer än 16 års erfarenhet
inom e-handel
3 MILJONER
kunder har köpt våra produkter