Trustpilot

Handtork

Att kunna sköta sin handhygien på ett effektivt sätt är ett måste på alla arbetsplatser. I vissa branscher, till exempel i restaurangbranschen, är dessutom en lättillgänglig lösning för handhygien ett måste och en förutsättning för att man ska kunna leverera en bra produkt, Med en handtork av hög kvalitet placerad bredvid tvättstället går det lätt att snabbt torka händerna utan att behöva använda mindre hygieniska handdukar. En handtork ger även möjligheten att kunna torka händerna helt utan att vidröra enheten.

Torka händerna snabbt och effektivt

En handtork är en mycket effektiv lösning när man behöver torka händerna. Den startar med hjälp av en censor och stängs automatiskt av när du är klar. Detta gör att du inte behöver vidröra några knappar eller reglage med händerna, ett effektivt sätt att hindra spridning av smuts och bakterier. Vill man ändå ha ett alternativ är en handduksdispenser för engångshanddukar ett bra och hygieniskt val.

Handtorken monteras enkelt på väggen, gärna i direkt anslutning till handfatet. Med kraftfulla luftstrålar torkar den sedan händerna på mycket kort tid. Den har även en kondensbehållare på undersidan som lätt kan kopplas bort och tömmas på vatten. Med hjälp av IR-aktivering sätts torken automatiskt igång när den känner av rörelse vilket gör att man aldrig behöver vidröra den. Vår handtork har ett plasthölje i silverfinish, något som matchar bra med något av våra rostfria tvättställ. Sådana finns med en igångsättningsplatta för knät vilket gör att man aldrig behöver vidröra kranen med händerna. För att effektivt kunna tvätta händerna behövs även tvål. Flytande tvål förvaras med fördel i någon av våra tvålpumpar, även de med funktioner som kräver minimal kontakt. Tvålen portioneras ut i lämplig mängd vilket gör att inget slöseri behöver förekomma. Genom att sätta upp en tvättstation med dessa komponenter på arbetsplatsen möjliggör man snabb, effektiv och hygienisk handtvätt.

Handtork för optimal hygien på arbetsplatsen

Tumma inte på hygienen på arbetsplatsen. Att kunna erbjuda en bra tvättstation för handhygien är både en arbetsmiljöfråga och i många fall också ett krav för att kunna leverera en bra produkt. En handtork gör att man på ett hygieniskt vis kan torka sina händer efter tvätt.

Vi satsar på att erbjuda professionella produkter som underlättar för de flesta typer av arbetsplatser. Hos oss hittar du högkvalitativa produkter för handhygien, till exempel handtork, tvättställ och tvålpumpar. Du beställer tryggt då du alltid har både fri frakt och fri retur. Du har dessutom tre års garanti på de produkter du köper, något som gör att du inte behöver oroa dig för vad som händer om de går sönder.

Vi ser även till att vi kan erbjuda dig riktigt högkvalitativa produkter till pressade priser. Detta kan vi göra eftersom vi har många egna varumärken och därför inte behöver några mellanhänder. Det gör att du till exempel kan hitta en handtork till ett riktigt bra pris hos oss.

Med bra hjälpmedel på arbetsplatsen kan man effektivisera och göra många processer bättre och enklare. Med en handtork blir det till exempel extra smidigt för de anställda att sköta sin viktiga handhygien, något som gör den till en väl värd investering.