Trustpilot

Renspumpar

En professionell renspump från ett pålitligt företag som MSW kostar inte mycket i förhållande till de värden den kan skapa. Att ta hjälp av hantverkare kostar mycket pengar och det finns inget som säger att man kan få service direkt när olyckan är framme och ett avlopp slutar att fungera. Har man då en bra renspump kan man själv, i de flesta fall, få ordning på det avlopp där det uppstått ett problem.

Förebygg onödiga problem med avlopp

Med en renspump eller en rensmaskin kan man snabbt komma till rätta med problem som annars kan leda till inkomstbortfall. Om avloppet på en kundtoalett sätts igen uppstår en ohållbar sanitär olägenhet som kan innebära att kunder drar sig från att återvända. Stopp i avloppet på ett restaurangkök kan få den följden att köket inte kan användas och att verksamheten stannar av tills man lyckats få bort det som fastnat i rören.

Det som framförallt skiljer renspumpar från varandra är innerdiametern. Det är dock inte så att en pump enbart kan användas till en typ av avlopp, med hjälp av adaptrar gjorda i gummi kan man tvärtom anpassa användningsområdet och uppnå optimal rensningsförmåga oavsett vilket avlopp man har fått ett stopp i. Det spelar ingen roll om du fått problem med en toalett, ett badkar en golvbrunn eller en diskho, du kan oftast komma till rätta med det med hjälp av en bra renspump. Detta är ett redskap som vi tycker bör finnas på de flesta arbetsplatser och i offentliga miljöer eftersom alternativet kan vara att ringa en rörmokare - ofta till höga kostnader. Även i hushåll där det ofta uppstår problem med rören kan det vara motiverat med en pump av detta slag. Ta även titt på våra produktkategorier: rensspiral, toalettrensare samt spiral- och verktygssatser som kan komplettera ditt köp av renspump.

Satsa på en riktigt effektiv renspump

Det är skillnad på de pumpar vi saluför och de artiklar för avloppsrensning du kan hitta en vanlig butik. Med en renspump från oss på Expondo har du helt enkelt bättre chans att åtgärda bekymmer med avlopp innan det uppstått en allvarlig situation.

Om du anlitar en rörmokare för att lösa ett problem med stopp i avloppet är det mycket möjligt att vederbörande använder sig av en renspump eller annan utrustning från oss. Med en bra pump är handhavandet enkelt och du kan själv uppnå precis samma goda resultat som ett proffs. En stor fördel med en pump är att du slipper förlita dig till miljöfarliga kemikalier som ofta är det enda alternativet.

Arbetar du i en miljö där det inte helt går att kontrollera vad som hamnar i avloppen? Olja som av misstag rinner ner i en slask kan innebära stopp som är svåra att göra något åt utan en riktig renspump.

Snåla inte in på utrustning som innebär att du är väl utrustad när olyckan är framme. Köper du en renspump från oss kan du räkna med fri leverans och generösa villkor med långa garantier och returrätt. Vi jobbar utan mellanhänder, det märker du på priserna!