Trustpilot
Inga recensioner Bli den första att recensera den här produkten

Bain marie - 640 W - 3 x GN 1/3 - Royal Catering

1 790,00 kr
Priset är inkl. 25% moms.

Artikel: EX10012831

|

Modell: RCBM_GN1/3_1

Lågprisgaranti
Priset är inkl. 25% moms.
st.
Rabatt
Pris per vara
1+
0%
1 790,00 kr
3+
5%
1 700,50 kr
5+
10%
1 611,00 kr
10+
15%
1 521,50 kr
Utmärkande egenskaper
  • kraftfull - klassad till 640 W
  • rymliga - 3 x GN 1/3 behållare med en total kapacitet på 16.5 l och lock
  • Säkert - skonsam uppvärmning av maten i vattenbadet förhindrar bränning
  • hygienisk – lätt att rengöra tack vare släta ytor i rostfritt stål
  • hållbart - högkvalitativt utförande och robusta material
Säkra betalningsmetoder
Leveransinformation
Retur och garanti

PRODUKTBESKRIVNING

Bain marie med 3 x GN 1/3 behållare och lock

Denna bain marie från Royal Catering håller ett brett utbud av rätter vid perfekt temperatur under lång tid. I 3 Gastronorm-behållare med lock (GN 1/3) kan du hålla alla komponenter i en maträtt eller flera rätter som kött, fisk, grönsaker, ris, potatis och sås varma samtidigt utan att bränna dem. Matvärmaren täcker optimalt exklusiva cateringbehov och är lämplig för användning i restauranger, hotell, matsalar, bufféer, snackbarer, cafeterier eller äldreboenden och kliniker.

Kraftfullt vattenbad från Royal Caterings cateringbehov

Bain marien imponerar framför allt med sin stora påfyllningsvolym på 16.5 l och rymmer en stor mängd mat för att värma upp eller hålla den varm. Detta innebär enorma tidsbesparingar och är särskilt fördelaktigt vid förberedelser inför stora evenemang eller under högsäsong. Det effektiva, 640 W kraftfulla värmeelementet värmer snabbt upp vattnet till önskad temperatur. Använd ratten för att aktivera den automatiska termostaten och ställ in en temperatur på 30 - 80 °C exakt. På grund av hur det fungerar via ett vattenbad är det inte möjligt att maten brinner.
Värmebehållaren kombinerar en genomtänkt design och ett robust hölje till en pålitlig produkt med lågt underhåll. Tillverkad av högkvalitativt rostfritt stål, är det mycket hållbart och motståndskraftigt mot korrosion. Materialet är ofarligt för hälsan, lätt att rengöra tack vare den extremt släta ytan och särskilt hygieniskt. Rostfritt stål har också en utmärkt utmattnings- och slagtålighet. Gummifötter säkerställer ett säkert stativ och förhindrar repor på golvet.

TEKNISKA DETALJER

Betyg och recensioner


Sortera efter :

Hos oss

är du i goda händer!

Genom vår stora expertis och målsättningen att erbjuda toppkvalitet samtidigt som du sparar pengar utvecklar vi våra egna, starka märken med hållbar design, ”Made in Germany”. Med fler än 1.000.000 nöjda kunder jobbar vi hela tiden på nya sätt att kunna uppfylla våra kunders individuella önskningar och krav.

Med förtroende från experter över hela världen
mer än 16 års erfarenhet
inom e-handel
3 MILJONER
kunder har köpt våra produkter