Trustpilot

Vattenbad

Hitta inspiration på expondos blogg!

Letar du efter högkvalitativa redskap för varmhållning av mat till professionellt restaurangbruk? Då har du kommit till rätt kategori. Royal Catering och Bartscher erbjuder högkvalitativa vattenbad av material med hög kvalitet med upp till 6 kärl som passar perfekt i storkök och restauranger. Kanske letar du också efter chafing dish som aptitretande och överskådligt presenterar dina varma maträtter? Eller kanske behöver du en soppstation som konstant håller samma temperatur i såser, grytor eller soppor? Oavsett vad för redskap du söker till din verksamhet kan du ta en titt i vår webbhandel, där hittar ett brett sortiment på professionell industriutrustning.

Vattenbad för professionellt bruk

Ta gärna en närmare titt på våra vattenbad som har högst inställbara temperatur på 95 °C med olika antal behållare för att passa dina behov i din restaurang. Med en tidlös design som smälter in i alla omgivningar och GN-kantiner är våra vattebad perfekta inom professionellt restaurangbruk. De vattenbeständiga GN-kärlen och förstklassiga GN-locken går även att köpa separat. De vattenbad vi erbjuder är även utrustade med automatiska temperaturkontroller som håller temperaturen konstant, oavsett vad för mat du vill varmhålla. Efter användning är våra rostfria vattenbad enkla att rengöra för att sedan snabbt kunnas användas igen. Du kan lita fullt ut på ett enastående resultat med ett vattenbad som dessa från det högkvalitativa märket Royal Catering och Bartscher, oavsett om du jobbar i en matsal eller planerar att öppna ditt egna storkök. De uppfyller alla krav för användning inom restaurangbranschen och finns i olika modeller som värmer upp maten till 95°C för att aldrig nå sin kokpunkt. Med de kompakta storlekarna passar de även perfekt i mindre kök och tar inte upp så mycket arbetsyta. De låga priserna passar även för dig som gillar att laga mat på fritiden men ändå vill använda sig utav proffsiga produkter med smidiga designer för att underlätta ditt dagliga arbete.

Expondo – experter inom restaurangbranschen

I vår webbshop hittar du all möjlig passande utrustning för alla tillfällen och behov. Vattenbad kan tänkas vara nödvändiga i flera områden vid förberedning av mat. Expondo erbjuder även matvärmare om du är i behov av glasskydd och fyra GN-kantiner. I ett storkök eller restaurang är hygien alltid väldigt viktigt och därför har vi även en kategori med hygienprodukter. I restaurangbranschen är det inte bara viktigt att hålla temperaturen på maträtter rätt, det är även nödvändigt med utrustning och möbler av rostfritt stål för att bidra till en hygienisk arbetsplats där rengöringen går snabb och är enkel. Redskapen är även transportabla och lätta att använda, så oavsett om du är proffs eller nybörjare kan du använda våra produkter utan problem! Eftersom vattenbad är en stor investering som ska hålla länge, erbjuder vi våra kunder det bästa och hållbara alternativen som samtidigt kan införskaffas till ett lågt och bra pris. Självklart är även våra produkter genomtestade och har en Expondo-kvalitet! Vårt utbud är perfekt om du inte vill lägga ner stora summor på din verksamhet. Alla priser hos oss inkluderar moms och frakt till Sverige, så gå in på vår online-shop och beställ ditt vattenbad redan idag!