På rea

Artikel: EX10012178

|

Modell: RCPM-30,1S

Degblandare - 33 L - Royal Catering - 1800 W

21 690,00 kr 23 690,00 kr
Priset inkluderar moms

Redo att skickas!

Leveranstid ca. 4-6 dagar

100% säker betalning

  • Stark – stora mängder deg tack vare stark effekt på 1800 W
  • Stor – skål med en kapacitet på 33 L
  • Praktisk – integrerad timer med automatisk stoppfunktion
  • Säker – utrustad med gallerlock så att ingredienser kan tillsättas säkert under drift
  • Robust – solid konstruktion av högkvalitativt stål och rostfritt stål

PRODUKTBESKRIVNING

Degblandare från Royal Catering fixar alla degar!

Är du bagare, konditor eller restaurangägare? Blir degen inte helt perfekt, eller tar det för mycket tid och ansträngning att blanda degar? Med degblandaren RCPM-30,1S från Royal Catering hör detta problem till det förflutna. Med en stark prestanda och högsta kvalitet kan du blanda stora mängder perfekt deg på nolltid!

Prestanda och kvalitet med degblandaren!

Degblandarens skål har en volym på 33 L, så att man kan bearbeta upp till 12.5 kg mjöl samtidigt. Alla delar som kommer i direktkontakt med degen är gjorda av rostfritt stål och uppfyller de högsta gastronomiska kraven.

Tack vare en effekt på 1800 W vid en spänning på 230 V är degblandaren mycket kraftfull och blandar stora mängder deg. Degblandaren har en hastighet på 130-320 rpm, och tack vare en integrerad timer med maximalt 99 minuter stannar degblandaren automatiskt efter att tiden har gått ut. På så sätt kan degblandaren knåda degen utan att man behöver vara ständigt uppmärksam på processen vilket förbättrar arbetsflödet i ditt kök avsevärt.

Tack vare ett gallerlock erbjuder degblandaren extrem säkerhet under drift, samtidigt som ytterligare ingredienser kan tillsättas under tillredning.

TEKNISKA DETALJER

VANLIGA FRÅGOR