Trustpilot

Degblandare

Hitta inspiration på expondos blogg!

En av de kanske mest underskattade komponenterna av en fin restaurangmiddag måste ju vara brödet. Då konsumenten idag oftast får nöja sig med bröd som tack vare en plastpåse hålls ätbart upp till några veckor, eller djupfrysta färdigbröd som blivit gräddade i närbutikens ugn, är färskt bröd gjort på noga utvalda ingredienser något unikt. Med äkta smör till brödet eller kanske en skvätt olivolja samt kanske en nypa salt, och dina gäster har det perfekta brödet som kompanjon för maten och drycken!

Degblandare av högsta kvalitet

Degblandarna från Royal Catering passar perfekt för restauranger, små bagerier och hotell som vill tillreda sitt eget bröd åt sina matgäster. Dessa finns att tillgå i olika storlekar i vårt sortiment, med allt från 20 till 50 liters degbunkar. Degblandarna lämpar sig perfekt för bröd- och pizzadeg, och rengörs enkelt tack vare dess passliga konstruktion. De största degblandarna har effektivitet upp till 2200 W och degkroken upp till 101 varv per minut, vilket betyder att du utan besvär blandar till även stora mängder deg för dina pizza- eller brödbehov.

Både baljan och degkroken i Royal Caterings degblandare är gjorda av rostfritt stål, som betyder att de förutom att vara lätta att rengöra även är väldigt hållbara. Den stabila konstruktionen och de fyra halkfria gummifötterna i bottnet av degblandaren betyder också att maskinen är ytterst stabil och står stadigt på arbetsytan även om knådandet av tunga degar kunde få en enklare degblandare att röra sig.

Förutom dessa degblandare erbjuder vi naturligtvis också andra passande verktyg för dig som gör dina egna bröd och bakverk. Ta t.ex. en titt på våra bakverksfritöser från Royal Catering, ugnarna för gräddandet av bröd och pizza samt brödrostarna för frukostbuffén. Beställningen gör du enkelt och snabbt på vår hemsida!

Riktigt gott bröd

Det finns egentligen två saker som gör ett bröd riktigt gott. Den första faktorn är naturligtvis innehållet i brödet, d.v.s. ingredienserna. För att få den äkta brödsmaken med all sin djuphet och komplexitet rekommenderar vi enkla och ekologiska råvaror som inte rest världen runt i olika fabriker. Visst kan du ta några genvägar med industrijäst och massor med tillstatser, men då kan du också lika väl köpa brödet färdigt från livsmedelsbutiken.

Den andra grundpelaren för härligt självgjort bröd är tålamod. Att låta brödet jäsa i timtal eller t.o.m. i flera dagar kräver tålamod, men resultatet visar med största sannolikhet att det definitivt är värt det. Om du bara har utrymme i restaurangen eller bageriet för jäsande bröddeg är det något vi definitivt rekommenderar, eftersom degen utvecklas så mycket just under denna långa jäsningstid. Det bästa med den långa jäsningstiden är ju att du inte aktivt behöver bearbeta degen under denna tid, utan kan koncentrera dig på andra saker samtidigt som kemin gör sitt.

Med Royal Caterings degblandare är du redan på en god väg mot riktigt smaskigt bröd – resten är upp till dig. Gör din beställning redan idag, så får du gratis leverans till Sverige på köpet! Om du har riktigt goda brödrecept får du gärna också dela med dig dem, så att vi kan sprida budskapet om samaskigt bröd!