Artikel: EX10012013

|

Modell: RCPSF 13ETH

Elektrisk fritös - 13 L - 3000 W - Tappkran - Kallzon

3 390,00 kr
Priset inkluderar moms

Redo att skickas!

Leveranstid ca. 4-6 dagar

100% säker betalning

  • Effektiv – stor kapacitet på 13 L och 3000 W effekt, perfekt för fritering av stora mängder mat
  • Mångsidig – temperaturintervall mellan 60 - 200 °C som är lätt att reglera via termostaten, perfekt för fritering av olika typer av mat som fisk och pommes frites
  • Praktisk – kallzon förhindrar sjunkande delar från att förbrännas, bevarar den naturliga smaken på oljan och hjälper till att sänka kostnader
  • Hållbar – robust konstruktion tillverkad i rostfritt stål 
  • Hygienisk – töm oljan enkelt och rent via tappkran

PRODUKTBESKRIVNING

Mycket funktionell och professionell elektrisk fritös med underskåp

Med den elektriska fritösen RCPSF 13ETH är du väl utrustad för alla utmaningar i köket! El-fritösen har en kapacitet på 13 L och en effekt på 3000 W, vilket gör den elektriska fritösen idealisk för professionell användning i restauranger, gatukök eller matvagnar. Royal Catering är en online-specialiserad återförsäljare av restaurangutrustning och matlagningsmaskiner, och står för genomtänkt funktionalitet, enkel drift och underhåll samt praktisk design.

Mer pommes frites på kort tid med el-fritösen från Royal Catering

El-fritösen är utrustad med en behållare på 13 L så att man kan fritera stora mängder pommes frites, kycklingvingar, lökringar eller räkor snabbt och enkelt. Tack vare det justerbara temperaturintervallet på 60-200 °C kan man fritera nästan alla typer av livsmedel vare sig de är färska eller frysta, så att de blir krispiga med en perfekt konsistens. De tydligt placerade kontrollamporna indikerar när enheten värms upp eller när oljan har den optimala temperaturen.

Med en effekt på 3000 W når oljan i fritösen den önskade temperaturen extremt snabbt så att man kan fritera stora mängder mat perfekt och jämnt på kort tid. Den integrerade kallzonen säkerställer också snabbare uppvärmning och att matrester som ramlat ur frityrkorgen inte förbränns, vilket håller oljan färsk längre och skyddar maten från akrylamid. Upphängningsanordningen för den 250 x 250 x 120 mm stora frityrkorgen är en standard som säkerställer att maten kan droppa av och svalna innan servering. Korgen har också ett Cool-Touch-handtag som skyddar mot brännskador vid fritering. Fyra gummifötter ser till så att fritösen står stabilt och skyddar underlaget från repor.

Den elektriska fritösen är tillverkade av rostfritt stål av hög kvalitet som är mycket motståndskraftigt mot rost och därför mycket hållbart. Rostfritt stål är dessutom mycket hygieniskt och smakneutralt och är därför mycket lämpligt för bearbetning av mat. De släta ytorna är också lätta att rengöra. Den integrerade tappkranen kan användas för att tömma gammal olja snabbt och smidigt. Det medföljande locket skyddar mot smuts och kontaminering när fritösen inte används.

TEKNISKA DETALJER

VANLIGA FRÅGOR