(1) Recension

Artikel: EX10010320

|

Modell: RCST-9400D

Elektrisk soppkittel - 10 L - Digital

1 890,00 kr
Priset inkluderar moms

Redo att skickas!

Leveranstid ca. 4-6 dagar

100% säker betalning

  • Mångsidig – för varmhållning och servering av soppor, grytor, såser, chili con carne, m.m.
  • Användbar – stor volym på 10 liter
  • Praktisk – lock med gångjärn som är lätt avtagbart samt öppning för soppslev
  • Elegant – rustik och elegant design som passar in överallt
  • Säker – halkfria gummitassar

PRODUKTBESKRIVNING

Håll soppan varm länge med den elektriska soppkitteln RCST-9400D

Den elektriska soppkitteln RCST-9400D från Royal Catering är idealisk för perfekt tempererade rätter som kan hållas varma länge efter tillberedning i soppkitteln och presenteras på ett tilltalande sätt. Soppkitteln med en kapacitet på 10 liter är perfekt för användning på bufféer, med sin rustika design och stora kapacitet. Kitteln är försedd med ett vridbart gångjärnslock i rostfritt stål, vilket underlättar vid både portionering och påfyllning. Soppkastrullen är idealisk för klassiska applikationsområden, som inom gastronomi och för direkt servering till dina gäster.

Soppkastrull med god isolering och låg energiförbrukning

Tack vare förstklassig isolering och det vridbara och gångjärnslocket på grytan stannar värmen i soppkitteln och energiförbrukningen hålls låg. Arbetstemperaturen kan regleras upp till 90 °C. Ett vattenbad mellan den yttre behållaren och den inre kastrullen värmer maten varsamt och utan att bränna vid soppan. Det integrerade värmeelementet möjliggör en temperatur mellan 30 och 90 °C, och den önskade temperaturen ställs in med ett vridreglage.

Den uttagbara behållaren och användningen av högkvalitativa material möjliggör snabb och enkel rengöring. Den digitala kontrollpanelen visar växelvis den inställda temperaturen och den faktiska temperaturen. Tre gummitassar säkerställer att den elektriska soppkitteln står stabilt och förhindrar att enheten glider. Tack vare dess lätta vikt kan den professionella enheten användas flexibelt och mobil.

TEKNISKA DETALJER

VANLIGA FRÅGOR

Betyg och recensioner


5.0

Baserat på 1 recension

08.02.2023