Trustpilot

Soppgrytor

Hitta inspiration på expondos blogg!

Fisksoppa, ärtsoppa, köttfärssås, vaniljsås… Allt detta håller du varmt till perfekt temperatur med våra soppkokare som är tillverkade för just proffsbruk inom gastronomibranschen. Oberoende om du håller på med ett cateringföretag, serverar soppa i lunchbuffén eller serverar middag till en pluton kustjägare i skärgården, passar soppterrinerna perfekt för dina behov. Med soppkokarens volym på hela 10 liter räcker soppan eller såsen till en hel hög hungriga gäster, och påfyllningen gör du lätt som en plätt. Andra praktiska produkter vi har att erbjuda är även pasta- och riskokare! Se dig omkring i vår webbshop och låt dig inspireras.

Soppkokare för proffsbruk

Soppkokarna i vårt sortiment kommer från vår främsta leverentör Royal Catering. Du kan välja mellan en modell med digital skärm eller manuell temperaturkontroll; båda versionerna naturligtvis med en helautomatisk temperaturkontroll mellan 30 och 85 eller 95 celciusgrader, beroende på modell.

Soppkokarna passar perfekt till olika slags soppor, såser och grytor, men visst även för olika grötsorter. Tack vare vattenbadet mellan det yttre höljet och insatskärlet hålls rätterna varma på ett skonsamt sätt, utan att riskera att de skulle brännas vid. Dessutom möjliggör det uttagbara insatskärlet också en enkel och effektiv rengörning.

Eftersom insatskärlet och det yttre höljet är separerade, och höljet dessutom är gjort av lackerat stålbleck, hålls soppkokarnas energiförbrukning också på en låg nivå och håller maten varm länge, även om du skulle råka vara utan el för en stund (t.ex. under transport eller dylikt). Särskilt under transporten, men också stationärt, är soppterrinens stabilitet viktig. Eftersom den har tre gummifötter i bottnet av kitteln hålls den stabilt på plats, och du behöver inte vara rädd för att den skulle tippa omkull om någon t.ex. i misstag skuffar grytan. Bekanta dig noggrannare med våra soppkokare från Royal Catering, och gör din beställning redan idag! På köpet bjuder vi dessutom också på fri frakt till Sverige.

Slow food – enkelt och behändigt

Att hålla maten varm är en sak som våra soppkokare gör bra – men vissa maträtter behöver just en lång koktid, och då kommer grytorna till användning på ett helt annat sätt. En riktigt fin tomatsås för pastan ska ju gärna tillredas i timmatal – varför inte koka såsen först i en kastrull för att sedan låta den nå helt nya höjder i en av våra soppkokare? Att låta tomatsåsen koka en längre tid kan ge den helt nya smakdjup och en högre komplexitet, och det bästa av allt är att du får tid över till annant medan soppan eller såsen puttrar på för sig själv.

Expondos utbud på restaurangutrustning innehåller naturligtvis också mycket mer än bara soppkokare: för varmhållning av mat och drycker har vi en hel kategori, och annars innefattar vårt sortiment allt från Royal Caterings våffeljärn till väggskåp för restaurangköket. När du gör en beställning hos oss kan du vara säker på att du erhåller en förstklassig produkt: vårt långvariga samarbete med Royal Catering innebär att vi vet exakt vad deras produkter ger kunden: enastående kvalitet till konkurrenskraftiga priser, dvs. just det som den gemene krögaren efterfrågar! Gör din beställning redan idag, och få gratis leverans på köpet!