Artikel: EX10012066

|

Modell: RCST-9404

Elektrisk soppkittel - 10 L - Stål - Röd beläggning

1 290,00 kr
Priset inkluderar moms

Redo att skickas!

Leveranstid ca. 4-6 dagar

100% säker betalning

  • Effektiv – håller soppor, såser och varma drycker varma utan att bränna
  • Rymlig – hög kapacitet på 10 L och kraftfullt värmeelement med 400 W för stora mängder soppa
  • Flexibel – brett temperaturintervall på 35 - 80 °C, möjliggör användning för olika rätter
  • Säker – lock med Cool-Touch-handtag för ökad säkerhet
  • Lätt att sköta – hölje i rödbelagt stål, urtagbar innerbehållare och lock av hållbart rostfritt stål

PRODUKTBESKRIVNING

Den elektriska soppkitteln för varma rätter

Med den elektriska soppkittel är det enkelt att hålla soppor, grytor eller såser vid perfekt temperatur under lång tid, och att presentera dem på ett tilltalande sätt. Den tunga kitteln är tillverkad i rödbelagt stål, och den avtagbara innerbehållaren är tillverkad i lättvårdat rostfritt stål. Den elektriska soppterrinen från Royal Catering passar in i varje restaurang med sin tidlösa design, och kan dessutom användas vid t.ex. bufféer, evenemang eller på privata fester och tillställningar.

Aldrig mer vidbränd soppa i den elektriska soppterrinen

Med en effekt på 400 W och en kapacitet på 10 L passar den elektriska soppkittelen perfekt för att hålla soppor, såser och varma drycker vid önskad temperatur snabbt och pålitligt. Temperaturen kan ställas in steglöst mellan 35 och 80 °C med ett vridreglage. Tack vare konvektion över ett vattenbad hålls maten varm på ett skonsamt sätt utan att brännas vid, samtidigt som behållaren inte överhettas och är säkrare att använda.

Höljet är tillverkat i stål, medan den urtagbara behållaren på 10 L och locket är tillverkade i rostfritt stål. Soppkitteln är därför både hygienisk och lätt att rengöra, samtidigt som den är mycket tålig, korrosionsbeständig och har en lång livslängd. Den elektriska soppterrinen behåller sitt eleganta utseende även efter många års användning. Locket är försett med ett Cool-Touch-handtag och kan antingen fällas helt tillbaka eller placeras dekorativt vid kanten av kitteln.

En elektrisk soppterrin erbjuder en hög grad av flexibilitet. Enheten behöver inte installeras permanent, och tack vare dess låga vikt och urtagbara insats kan den även användas mobilt.

TEKNISKA DETALJER

VANLIGA FRÅGOR