(2) Recensioner

Artikel: EX10011171

|

Modell: RCEF-13EHB

Fritös - 13 liter - 3200 W - Tappkran - Kallzon

3 390,00 kr
Priset inkluderar moms

Redo att skickas!

Leveranstid ca. 4-6 dagar

100% säker betalning

  • Stor kapacitet för stora mängder livsmedel – 13 L kapacitet / 9,5 L oljemängd
  • Temperaturområde mellan 60 - 200 °C – idealiskt för olika typer av livsmedel, som fisk och pommes frites
  • Kallzon skyddar sjunkande bitar från att förbrännas, bevarar oljans naturliga smak och sänker därigenom kostnader
  • Rostfritt stål skyddar mot korrosion och är lätt att rengöra
  • En tappkran möjliggör renlig och enkel avtappning av oljan

PRODUKTBESKRIVNING

Fritös - 13 liter - 3200 W - Tappkran - Kallzon

Med den elektriska fritösen RCEF-13EHB från Royal Catering är du alltid redo. Med ett oljekar med en kapacitet på 13 liter och med 3200 W effekt är fritösen perfekt för professionell användning i bagerier, restauranger, snackbarer, och i matvagnar. Royal Catering, fackhandlaren för gastronomi- och köksutrustning, kan med sitt utbud av fritöser presentera genomtänkt funktionalitet, enkel användning, okomplicerat underhåll samt praktisk design.  

Ännu mer pommes på kort tid med fritösen från Royal Catering

Fritösen är utrustad med ett oljekar med en totalvolym på 13 liter som kan fyllas med 9,5 liter olja inför friteringen. Med denna storlek kan stora mängder pommes frites, kycklingvingar, lökringar och andra önskade livsmedel friteras snabbt och enkelt. Tack vare det inställbara temperaturområdet på 60 - 200 °C kan nästintill alla livsmedel – både färska och frysta – tillredas perfekt. Lättöverskådliga och välplacerade kontrollampor visar när enheten värms upp eller när oljan har uppnått den önskade temperaturen. En termostat bibehåller alltid den önskade temperaturen konstant och håller energiförbrukningen på en låg nivå.

Tack vare värmeelementets effekt på 3200 W når oljan i fritösen snabbt den önskade temperaturen och kan tillaga stora mängder livsmedel perfekt och jämt på kort tid. Den integrerade kallzonen bidrar också till en snabbare uppvärmning och ser dessutom till att rester som faller ur korgarna inte förbränns i fritösen. På så sätt förblir oljan färsk längre och maten skyddas mot akrylamid. Upphängningen för frityrkorgen är en standard och möjliggör att friterade livsmedel kan droppa av och svalna.

Vid utformningen av den elektriska fritösen har man lagt stor vikt vid säkerhet och undvikande av skador. Fritösen stänger av sig själv automatiskt när värmeelementet inte är placerat i rätt position. Termosäkringen skyddar pålitligt och effektivt mot överhettning. Frityrkorgen har utrustats med Cool-Touch-handtag som skyddar mot brännskador vid fritering. Fyra gummitassar säkerställer att enheten står stabilt och skyddar underlaget från repor.

Den elektriska fritösen är tillverkad av rostfritt stål. Det högkvalitativa materialet är mycket motståndskraftigt mot rost och därför mycket hållbart. Tack vare dess hygieniska och smaklösa egenskaper är enheten dessutom mycket lämplig för bearbetning av livsmedel. De släta ytorna är mycket lätta att rengöra. Ytterligare ett plus är tappkranen, med vilken gammal olja snabbt och ekonomiskt kan tömmas. Det medföljande locket skyddar dessutom mot smuts och kontaminering när fritösen inte används.

TEKNISKA DETALJER

VANLIGA FRÅGOR

Betyg och recensioner


5.0

Baserat på 2 recensioner

08.02.2023

Très heureux de mon achat. La friteuse chauffe l'huile très rapidement et est très facile à nettoyer grâce à son robinet de vidange et au système de fixation de la partie électrique.

08.02.2023

Conforme à la description, bien fini, fait vraiment impression de matos de pro. Tres grande contenance d'huile, panier gigantesque. Parfait pour faire des frites pour plein de mondes en meme temps.