Trustpilot
(13) recensioner

Induktionsplatta - 2 x 22 cm - 60 till 240 °C - Timer

2 690,00 kr
Priset är inkl. 25% moms.

Artikel: EX10011748

|

Modell: RCIC-1800P6

Lågprisgaranti
Priset är inkl. 25% moms.

Redo att skickas!

Leverans ca. onsdag 1 maj
Utmärkande egenskaper
  • Mångsidig – för olika tillagningsmetoder tack vare ett temperaturintervall från 60 till 240 °C, en timer och effektnivåer från 500 till 3500 W
  • Kompatibel – med induktionskokkärl med en bottendiameter på upp till 26 cm
  • Intuitivt – tack vare knappar för temperatur, timer och ström samt en LED-skärm
  • Lätt att sköta – rostfritt stål och glaskeramik som är lätt att rengöra och är också extra hållbara
  • Säker – tack vare induktion och integrerat överhettningsskydd
Säkra betalningsmetoder
Leveransinformation
Retur och garanti

PRODUKTBESKRIVNING

TEKNISKA DETALJER

VANLIGA FRÅGOR

Betyg och recensioner


4.8

Baserat på 13 recensioner

Sortera efter :

för 6 månader sedan Publicerad på Expondo France

bakplåt

bra produkt inget att klaga på över tiden

Visa den ursprungliga recensionen

i fjol Publicerad på Amazon Germany

Insidertips bland de vanliga leverantörerna

Först och främst måste jag säga att jag gjorde en hel del research och jämförde många varumärken, det slutade med att jag valde mellan Royal Catering och Hendi produkter. Båda är fantastiska men jag måste säga att efter några tester blev det klart att i stort sett ingen annan än hemmabryggare och wokockar behöver den onödiga kraften av Hendi. Å andra sidan kommer RC i en extremt kompakt och genomtänkt form, som passar även de minsta Köksenheter passar utan att vara skrymmande. Stora fördelar som tidigare underskattats är: 1. Den absolut behagliga och tysta drifttonen/diskantören, som är en sällsynthet bland induktionsspisar.2. Snabb och effektiv ventilation. Detta är inte en enkel timer efter att enheten stängts av, utan mäter snarare den faktiska temperaturen i enheten och stänger därför av fläkten nästan omedelbart i 99% av fallen (vilket i allmänhet är tystare än konkurrenterna).3. Temperaturerna bibehålls exakt (förutom 100°C, där enheten tenderar att nå 105-110°C och även om den inte växlar konstant, kan den överkoka vissa rätter). Enheten växlar i princip mycket mindre ofta än Hendi och närmar sig temperaturerna mer försiktigt.4. Det finns inga nackdelar vid stekning - använder du en bra panna kan du lika snabbt nå stektemperaturerna för typiska hushållsmängder som med de mer kraftfulla modellerna. Du ska inte låta dig luras av 1800W - här används mycket bättre spolar än i de billiga modellerna, där knappt något kommer igenom. Jag kan bekräfta spolstorleken på 22 cm.5. Inget spolgnäll alls (förekommer i en stor del av modellerna).6. Har genomtänkta fläktspel i botten som försörjer fläktarna även om inte alla externa fötter sitter på plats.Jag fick enheten lite billigare direkt från samma importör, men jag ville berömma den här också, eftersom det är mycket underskattat för den kvalitet du får.

Visa den ursprungliga recensionen

i fjol Publicerad på Expondo Germany

Insidertips

Först och främst måste jag säga att jag gjorde mycket research och jämförde många varumärken. Jag hamnade mellan Royal Catering och Hendi-produkter. Båda är fantastiska men jag måste säga att efter en del tester blev det klart att i stort sett ingen annan än hembryggare och wokockar behöver den överflödiga kraften av Hendi. Däremot kommer RC i en extremt kompakt och genomtänkt form, som passar in i även de minsta köksenheterna utan att vara skrymmande. Stora fördelar som tidigare underskattats är: 1. Den absolut behagliga och tysta drifttonen/diskantören, som är en sällsynthet bland induktionsspisar. 2. Snabb och effektiv ventilation. Detta är inte en enkel timer efter att enheten stängts av, utan mäter snarare den faktiska temperaturen i enheten och stänger därför av fläkten nästan omedelbart i 99% av fallen (vilket i allmänhet är tystare än konkurrenterna). 3. Temperaturerna bibehålls exakt (förutom 100°C, där enheten tenderar att nå 105-110°C och även om den inte växlar konstant, kan den överkoka vissa rätter). Enheten växlar i princip mycket mindre ofta än Hendi och närmar sig temperaturerna mer försiktigt. 4. Det finns inga nackdelar vid stekning - om du använder en bra panna kan du nå stektemperaturerna för typiska hushållsmängder lika snabbt som med de mer kraftfulla modellerna. Du ska inte låta dig luras av 1800W - här används mycket bättre spolar än i de billiga modellerna, där knappt något kommer igenom. Jag kan bekräfta spolstorleken på 22 cm. 5. Inget spolegnäll alls (förekommer i ett stort antal modeller). 6. Har genomtänkt fläktavstånd i botten, vilket försörjer fläktarna även om inte alla yttre fötter är på plats.

Visa den ursprungliga recensionen

för 3 år sedan Publicerad på Amazon Germany

Kompakt med exakt temperaturhållning

Stabil metallram, reptålig yta och mycket mer kompakt än alla andra modeller. Jag kontrollerade de inställda temperaturerna i kokkärlet med en värmekamera; det finns bara en temperaturavvikelse på 1°C. 60°C-inställningen är perfekt. Enheten ger direkt information om huruvida grytan eller pannan är kompatibel. Ljudnivån är acceptabel, oavsett varför fläkten alltid går med full belastning i varje enhet istället för att dynamiskt reglera den efter behov. Produkten är riktigt bra!

Visa den ursprungliga recensionen

för 6 månader sedan Publicerad på Expondo France

Bra produkt

Jag ger dig denna feedback efter 1 månads användning. Jag är nöjd med denna dubbla induktionshäll som jag använder i mitt frukostrum för att hålla äggröra och bacon vid temperatur. Dess storlek är ganska liten (jämfört med andra) vilket är en fördel. Det låter inte för mycket och är väldigt lätt att använda.

Visa den ursprungliga recensionen

i fjol Publicerad på Amazon France

Super plakett

Jag trodde inte på dess fördelar jämfört med gas....nå ja!! Behåller den visade T° exakt.

Visa den ursprungliga recensionen

för 5 månader sedan Publicerad på Expondo Germany

Inget att klaga på

Högkvalitativ häll som är mycket robust tack vare höljet i rostfritt stål. Inte en ranglig campingservis, utan en fullfjädrad tilläggstallrik. Jag kan. Åh, inget att säga om långtidsanvändning, men TOPP till början.

Visa den ursprungliga recensionen

för 2 månader sedan Publicerad på Expondo Germany

Solid bit

Enheten motsvarar exakt beskrivningen. Det levererades snabbt och väl packat. Allt fungerar bra direkt. Enheten används nu varje dag. Vi är väldigt nöjda med det.

Visa den ursprungliga recensionen

för 9 månader sedan Publicerad på Expondo France

Royal Catering RCIC-1800P6 induktionshäll recension

Denna induktionshäll är estetisk och robust. Den rengör lätt. Det kan finnas restvärmeindikatorer för säkerheten. På instruktionerna ber jag Royal Catering att komplettera den. Ja, hur lagar man mat med Power-läge (effekt i watt) eller Temp-läge (temperatur i °C)? Dessa två tillagningsmetoder är oberoende. För att värma mjölk skulle jag ställa in den på 80°C. Bakplattans maximala effekt är 1700 watt, vilket jag antar motsvarar en snabb uppvärmningstemperatur på 240°C. Jag rekommenderar att du köper denna tallrik.

Visa den ursprungliga recensionen

för 8 månader sedan Publicerad på Expondo Germany

Ingen kommentar har lämnats.

Visa den ursprungliga recensionen

Hos oss

är du i goda händer!

Genom vår stora expertis och målsättningen att erbjuda toppkvalitet samtidigt som du sparar pengar utvecklar vi våra egna, starka märken med hållbar design, ”Made in Germany”. Med fler än 1.000.000 nöjda kunder jobbar vi hela tiden på nya sätt att kunna uppfylla våra kunders individuella önskningar och krav.

Med förtroende från experter över hela världen
mer än 16 års erfarenhet
inom e-handel
3 MILJONER
kunder har köpt våra produkter