Trustpilot
Inga recensioner Bli den första att recensera den här produkten
Royal Catering

Rökskåp - 8 hyllor

9 490,00 kr
Priset är inkl. 25% moms.

Artikel: EX10010730

|

Modell: RCRO-1300

Lågprisgaranti
Priset är inkl. 25% moms.

Redo att skickas!

Leverans ca. tisdag 6 augusti
st.
Rabatt
Pris per vara
1+
0%
9 490,00 kr
3+
5%
9 015,50 kr
5+
10%
8 541,00 kr
10+
15%
8 066,50 kr
Utmärkande egenskaper
  • Perfekt för att röka fisk, kött eller grönsaker
  • Lämplig för varm eller het rökning
  • Gott om plats på 8 hyllor och krokar
  • Timer upp till 120 minuter med larmfunktion
  • Hållbar och hygienisk konstruktion i rostfritt stål
Leveransinformation
Retur och garanti

Tekniska detaljer

Material
Rostfritt stål
Färg
Silver
Spänning [V]
230
Motoreffekt [W]
1000
Tidsinställning [min]
0–120
Timer
Ja
Antal grillar
8
Kapacitet
147 l
Avstånd mellan grillgaller
9 cm
Mått (LxBxH)
44 x 59 x 130 cm
Vikt
39.5 kg
Försändelsemått (LxBxH)
53.5 x 47 x 124.5 cm
Försändelsevikt
42.7 kg

Leveranspaket

  • Rökskåp RCRO-1300
  • Kaminrör
  • 8 hyllor
  • Droppbricka för fett (med pip till fettskålen)
  • Skål för fett
  • Glödlåda
  • Styrenhet för temperatur med timer
  • bruksanvisning

Produktbeskrivning

Rökskåp - 8 hyllor

Nyrökt fisk är en absolut delikatess och rökt kött och korvprodukter behåller sin omisskännliga smak i veckor. Det inbyggda värmeelementet med en effekt på 1000 W säkerställer att rökskåpen från Royal Catering kan användas varierande för varm och het rökning.
Med rökskåpet kan du nu producera dessa delikatesser själv och ge dina gäster en mycket speciell, finrökt smakupplevelse. Rökt mat behåller sin distinkta arom längre, eftersom röken dödar svampar och bakterier.
Med en volym på 147 L har rökskåpet gott om plats för färsk fisk samt korv och köttprodukter. Maten kan hängas i skåpet med hjälp av de medföljande krokarna eller fördelas på 8 gallerhyllor. Dessa har ett minsta avstånd på 9 cm mellan insatserna i skåpet.
Vid själva rökningsprocessen stängs rökskåpet och glödlådan som är fylld med träflis genererar röken. Glödlådan kan enkelt placeras inuti utan att man behöver öppna skåpet. Under glödlådan finns en uppsamlingsbricka för den uppbrända askan. Den önskade temperaturen kan ställas in i intervallet från 0 till 135 °C med hjälp av temperaturregulatorn. Detta stora temperaturområde låter dig röka varmt eller hett.
Rökningstiden ställs in med en timer. En larmsignal informerar dig när den inställda tiden har gått ut. Den maximala tidsperioden som kan ställas in är 120 min. Processen kan upprepas så ofta man vill om man vill ha en mer intensiv smak. Intensiteten kan också anpassas med hjälp av det justerbara rökutloppet.
Det finns en lättläst termometer på rökskåpets ytterdörr, som visar temperaturen i både Celsius och Fahrenheit. På så sätt kan man alltid hålla koll på den aktuella temperaturen utan att öppna rökeriet och kan även enkelt justera den vid behov.
Fett som rinner av under rökning samlas upp i en droppbricka som skyddar glödlådan och rökskåpets botten från förorening. Om det ansamlas mycket fett rinner det uppsamlade fettet av via pipen till en skål under droppbrickan. Där samlas fettet och kan sedan enkelt slängas.

Rökskåpet är tillverkad av rostfritt stål som är lätt att rengöra och mycket hygieniskt, varför det är extra lämpligt för livsmedelsbearbetning. Skåpet är extremt robust och tack vare de halkskyddade fötterna står det alltid helt stabilt. Med de två handtagen på sidan kan det också enkelt transporteras och förflyttas.
Förutom rökskåpet omfattar leveransen även ett kaminrör, en droppskål och en droppbricka för fett, en behållare för aska, en glödlåda, en styrenhet för temperatur och timer samt 8 gallerhyllor och 10 rökhakar.

Betyg och recensioner


Sortera efter :

Vanliga frågor

Är rökskåpet enkelt att rengöra?

Rökskåpet är tillverkat i rostfritt stål så att alla ytor är lätta att underhålla. Dessutom har rökskåpet en uppsamlingsbricka för fett, som ytterligare underlättar vid rökning.

Kan man kallröka med rökskåpet?

Nej.

Med förtroende från experter över hela världen
mer än 16 års erfarenhet
inom e-handel
3 MILJONER
kunder har köpt våra produkter