Trustpilot

Rökskåp

Hitta inspiration på expondos blogg!

Smaken av varmrökt fisk är något alldeles utöver det vanliga. Med ett rökskåp kan du lyckas med att få fram den där speciella, distinkta läckra smaken när du vill röka fisk eller andra läckerheter. I expondos webbutik finner du utöver högkvalitativa rökskåp även andra praktiska, nödvändiga produkter när det kommer till matlagning och bespisning. Under kategorin storköksutrustning finner du andra typer av restaurangugnar, fritöser och grillar utformade för proffs. Se dig gärna omkring i vår välsorterade webshop och låt dig överraskas av ett brett utbud restaurangutrustning!

Mångsidigt rökskåp med många funktioner

Rökskåpen från Royal Catering är mångsidiga. Du kan både varm- och kallröka delikatesserna i och med att du kan justera temperaturen med hjälp av en temperaturstyrenhet. Timer är inbyggd för högsta möjliga bekvämlighet, så att du enkelt kan göra andra sysslor medan maten röks i rökskåpet. Temperaturen visas i både celcius och Fahrenheit.


Visst måste det vara enkelt att rengöra köksutrustning. Därför kan du vara säker på att rökskåpen från expondo i rostfritt stål är mycket lättskötta. Rostfritt stål är, förutom att det är robust och slitstarkt, slätt till ytan sett och låter sig enkelt och smidigt rengöras med föga ansträngning. Dessutom är rökskåpets alla delar på insidan enkla att rengöra då det bland annat består av en dropplåda för fettet, som man smidigt kan ta loss och diska av. Passa gärna på och ta en titt på våra rostfria arbetsbänkar som du finner under kategorin storköksinredning. Där hittar du många andra produkter och annan utrustning i just rostfritt stål.


Rökning av mat ger inte bara en karakteristisk smak, utan kan även fungera som ett slags konserveringssätt av livsmedlet. Fisken eller köttet kan antingen hängas upp på krokar eller läggas upp på något av rökskåpets hyllplan.
Vill du också kunna erbjuda dina matgäster smaken av nyrökt fisk eller annat kött? Tveka inte längre – köp rökskåpet hos expondo redan idag och få leverensen på köpet!

Trygg handel hos expondo

Vi på expondo har erfarenhet som webbutik ända sedan 2007 – vi vågar alltså påstå att vi är mycket kunniga och pålitliga inom näthandelsegmentet. Vi är måna om att de produkter vi erbjuder våra kunder ska hålla hög kvalitet och livslängd – oavsett om det kommer till rejäla rökskåp, tillbehör till gatuköket eller kökshjälpmedel kan du lita på att de produkter som säljs i onlineshopen håller måttet och har gått igenom tester och kontroller för att leva upp till den standard som krävs inom EU. Expondo saluför utöver restaurangutrustning även hantverks- och industriutrustning.


Ett rökskåp kan nuförtiden användas av i stort sett vem som helst. För några år sedan var det förmodligen mestadels fiskare och jägare som använde sig av metoden, men i och med att tekniken utvecklats har detta bidragit till att denna typ av utrustning även kan användas av lekmannen. Det finns många olika slags rökmetoder och tekniker, men vanligast är att man använder sig av något slags träslag för att få fram den typiska rökta smaken. Det kan vara alträd, lönn, körsbär – man får helt enkelt prova sig fram!


Vare sig du tänkt röka bacon, ost eller fisk i ditt rökskåp, kan du vara säker på att dina gäster kommer få en matupplevelse som de sent ska glömma! Välkommen och se dig runt i expondos onlinebutik!