Artikel: EX10012456

|

Modell: RC-WBDW14

Vattenkokare - 13.5 L - 2500 W - Droppbricka - Silver

1 599,00 kr
Priset inkluderar moms

Redo att skickas!

Leveranstid ca. 4-6 dagar

100% säker betalning

  • Kraftfull – snabb uppvärmning av drycker till 30–110 °C tack vare 2500 W 
  • Rymlig – kapacitet på 13.5 L för stora mängder dryck
  • Säker – värmeisolerade handtag och överhettningsskydd för god säkerhet
  • Precis – kran för exakt portionering av dryck
  • God isolering – dubbelväggig konstruktion som håller drycker vid önskad temperatur

PRODUKTBESKRIVNING

Dubbelväggig vattenkokare av rostfritt stål för kaffe, te, glögg med mera

Vattenkokaren från Royal Catering är den idealiska hjälpen för uppvärmning och varmhållning av en mängd olika drycker. Den dubbelväggiga vattenkokaren kan fyllas med 13.5 L dryck och har därför den idealiska storleken för användning på restauranger, hotell och i matsalar samt på mässor, festivaler eller julmarknader.

Säker & kraftfull dryckesdispenser för dina behov

Den inbyggda precisionstermostaten i denna dryckesdispenser värmer drycker snabbt till temperaturer på 30–110 °C tack vare en effekt på 2500 W. Detta temperaturområde kan justeras steglöst med ett vridreglage. Tack vare den praktiska varmhållningsfunktionen kan drycken alltid serveras vid den inställda temperaturen. Två kontrollampor visar status för värme- och varmhållningsfunktionen. Tack vare den externa vätskeindikatorn har du alltid koll på när du behöver fylla på med dryck utan att behöva öppna behållaren.

Dryckesdispensern kan även användas för att värma upp kaffe, te, varm choklad och glögg. Vattenkokarens dubbelväggiga konstruktion är särskilt energieffektiv tack vare sin isolering. Tack vare den dubbla väggen håller kalla drycker sig kalla inuti och kan även portioneras exakt med den droppsäkra kranen. En droppbricka skyddar omgivningen från stänk och dropp.

Den rostfria vattenkokaren är utrustad med värmeisolerade handtag på sidorna. Det robusta locket kan lyftas med hjälp av ett brett handtag så att du inte kommer i kontakt med höljet, vilket minskar risken för brännskador. Tack vare den stora öppningen kan dryckesdispensern fyllas på några sekunder och sedan tillslutas lufttätt tack vare låsmekanismen.

Vattenkokaren är tillverkad av livsmedelssäkert rostfritt stål, som är mycket hygieniskt, hållbart och extremt lättskött. Satsa på en vattenkokare från Royal Catering!

TEKNISKA DETALJER