Trustpilot
(7) recensioner

Lödstation med lödröksutsug – 2 skärmar – 720 W – Basic

1 690,00 kr
Priset är inkl. 25% moms.

Artikel: EX10021026

|

Modell: S-LS-16 BASIC

Lågprisgaranti
Priset är inkl. 25% moms.

Leverans ca. fredag 26 april
Utmärkande egenskaper
  • perfekt för reparation, kontroll eller underhåll av elektroniska komponenter
  • kompakt, robust och skyddsisolerat hölje
  • kraftfull lödkolv på 75 W
  • exakt temperaturreglering
  • 2 LED-skärmar
  • kan användas överallt tack vare handtaget / skydd mot elektrostatisk laddning (ESD)
Säkra betalningsmetoder
Leveransinformation
Retur och garanti

PRODUKTBESKRIVNING

TEKNISKA DETALJER

Betyg och recensioner


4.4

Baserat på 7 recensioner

Sortera efter :

för 6 år sedan Publicerad på Amazon Italy

En professionell och långvarig produkt

Jag är tekniker för ett dator- och smartphoneassistanscenter. Vi har från 10 till 20 elektroniska apparater om dagen, som kräver underhåll genom denna station som hittills har kunnat vara en giltig allierad.Materialen håller hög kvalitet och genom att läsa hela manualen lär du dig många användbara föreställningar som du annars skulle ignorera Fram till nu Sedan den köptes har den här maskinen inte visat några tecken på fel eller slitage, och håller temperaturen på spetsen konstant Utmärkt produkt köpt till ett pris som jag anser vara fördelaktigt.

Visa den ursprungliga recensionen

för 2 år sedan Publicerad på Amazon Italy

Bra produkt

Utmärkt produkt, mycket funktionell, bekväm och tar liten plats, bara lite bullrig. Köp det

Visa den ursprungliga recensionen

för 7 år sedan Publicerad på Amazon Italy

Optimal.

Jag börjar med att säga att det inte finns någon utvärdering mellan beställning och leverans... medan du slutför allt och klickar på skicka är produkten redan hemma... om saker och ting fungerade 1/4 av hur de fungerar på Amazon... världen skulle definitivt vara bättre, för det finns en relation som ibland är fiktiv och ibland verklig, men som fortfarande existerar och det är det viktiga, mellan de som köper, de som säljer och de som levererar exceptionellt...allt förenat för det timme.. .dag...eller vecka tills allt är löst...När det gäller stationen är det allvarligt, att bra utförande är tyskt, även om det finns element tillverkade i Kina, men de är förmodligen tillverkade med en annan kaliber (se Apple), och är framför allt funktionell. Jag hade läst om buller eller vibrationer... lek bara med höljets plåtskott ett ögonblick... kanske ge en kvarts varv åt några skruvar, om du vill vara kräsen. Nu är det bara att vänta på varaktigheten och hoppas att den är utmärkt också..

Visa den ursprungliga recensionen

för 6 år sedan Publicerad på Amazon Germany

ganska bra med begränsningar...

Jag köpte lödstationen någon annanstans, inte på Amazon. Men eftersom jag själv letade efter recensioner och bara hittade "recensionen" från 28 december 2016, som inte säger något, betygsätter jag den också här. Grundversionen är menade verkligen så.Inga andra lödspetsar medföljer (original Set 30€ men andra billiga steg passar också.) osv men munstycken till varmluftsaggregatet.En liten, tyvärr billig, blå svamp som är ganska tunn och en lödkolvhållare (med möjlighet att förvara 10 lödspetsar och en löddispenser. Jag köper hellre setet För 30€ mer (pris idag) finns lödspetsar och enligt bilden en förstoringslampa... viktigt för mig är att lödkolven och kabeln är ganska lätta och kabeln är väldigt smidig.Jag har nu tagit bort suget, dels fastnar man ibland på komponenter och Motorns brummande (som också ger varmluften) är ganska högt t.o.m. på den lägsta nivån och lödstationen vibrerar mycket kraftigt. Detta är inte hälsosamt för komponenterna och ljudet är irriterande och monotomt. Frånkoppling bör redan övervägas av tillverkaren i prisklassen .med de 75 watt når lödkolven temp (310°C för mig) beräknad på ca 30 sekunder enligt displayen, spetsen behöver förstås lite längre tid, liknande ett varmluftsjärn.Sammantaget är jag nöjd med köpet och har redan haft ett bra tid med lödstationen fungerade bättre än porslinssatserna men den kan såklart inte hålla jämna steg med 300€+ stationerna.instruktionerna är riktigt bra... men vilken hobbyman behöver dem ;)

Visa den ursprungliga recensionen

förra månaden Publicerad på Expondo Slovakia

Lödstation med rökutsug

Jag är nöjd med lödningsförmågan med denna station, temperaturen kan justeras ett steg i taget inom det område som anges av tillverkaren, detsamma gäller för att blåsa varm luft. Vad gäller sugfunktionen så är jag lite besviken, den fungerar men den syns bara när den är inställd på högsta nivåer och om jag inte har fel så används nog en liten kompressor till det men i mitt fall är det antingen dåligt fixat eller kanske dåligt smord, bara det är bullrigt och vibrerar med hela stationen. Den övergripande bearbetningen och kvaliteten motsvarar ungefär priset. Jag är nöjd, det är bara synd om kompressorn. Jag kanske fixar det genom att handla med någon form av fläkt eller något.

Visa den ursprungliga recensionen

för 7 år sedan Publicerad på Amazon Germany

anteckning

Enheten gör ett gott intryck utifrån, men den kan inte betygsättas till 100 % eftersom de tekniska ritningarna är en 0. Du måste gissa tillbehören Säkerhetsinstruktionerna är mycket utförligt beskrivna för små barn och även kasseringsinstruktionerna... ....mfg . A.Juche

Visa den ursprungliga recensionen

för 2 år sedan Publicerad på Amazon Germany

Ganska bra varmluftsstation, men med en medioker lödkolv

Jag gillar driften och konceptet med lödstationen än så länge. I många situationer är det mycket lättare att arbeta med varmluften än med kolven, varmluftens värmeeffekt är tillräcklig och temperaturregleringen är ok. 5 stjärnor för varmluften Samma pump verkar användas för lödsugningen av lödkolven. Detta är ganska praktiskt eftersom röken sugs bort precis nära lödpunkten och kommer inte direkt in i ansiktet. Bara det inbyggda "filtret" ser dåligt ut och kommer att ha ungefär noll skyddseffekt. Röken kommer in i rummet nästan 1:1, bara inte direkt in i ansiktet. Men det är något, man ska vädra regelbundet i denna hobby i alla fall. Man måste vänja sig vid den tjockare slangen på lödkolven, det går.Jag är missnöjd med lödkolvens värmeeffekt. Min 16W Ersa lödkolv från 1990-talet gör mer än denna förmodade 75W lödkolv. Det går inte att löda några HF-kopparband, så jag använder fortfarande min 36W Weller-kolv. Ja, du läste rätt, den har bara halva kraften. Det måste verkligen vara något fel på lödkolven. Jag tvivlar också på att den visade temperaturen på lödkolven har något gemensamt med temperaturen på lödspetsen. Det har sagt 350°C ett tag och vanligt lod smälter inte. Det kan det inte vara.Det finns jobb där man måste hålla en lägre maxtemperatur och en lägre maxtid för lödarbetet. Detta är bara möjligt med bra kontroll och mycket prestanda. Det är därför jag ser den här enheten mindre, även om den annonserar sig som sådan.Demontering av lödspetsen visar att lödspetsen inte passar positivt på värmestaven. Min har en 1mm slits emellan. Jag menar, vi förväntar oss mindre luckor i bilar. Men luft isolerar värme, eller hur? Jag inkorporerade en kopparbit i en mycket komplicerad C-form så att allt kan sträcka sig. Nu är det lite bättre Varje begagnad 20-årig analog Ersa lödstation löder bättre. Jo, men bara om du kan hitta SMD-kapabla lödspetsar.För finarbeten som SMD eller klassiska komponenter räcker lödkolven. Den som är i HF-sortimentet eller har tjockare kablar att löda blir dock snabbt missnöjda. Varmluftsdelen av stationen är ganska hyfsad och allt tillsammans är värt priset trots avdragen.Jag skulle vilja se temperaturreglering för den varmluft ner till lägsta nivån till 50 °C, då skulle man också kunna jobba lite med plast med den. Den lägsta temperaturen på 100°C är helt klart för varm för detta. Lödhuvudet hör hemma i redesignen. Det betyder att den inte är klassen av toppenheter.Bra instegsenhet som du kan köpa även om du känner till bristerna.

Visa den ursprungliga recensionen

Hos oss

är du i goda händer!

Genom vår stora expertis och målsättningen att erbjuda toppkvalitet samtidigt som du sparar pengar utvecklar vi våra egna, starka märken med hållbar design, ”Made in Germany”. Med fler än 1.000.000 nöjda kunder jobbar vi hela tiden på nya sätt att kunna uppfylla våra kunders individuella önskningar och krav.

Med förtroende från experter över hela världen
mer än 16 års erfarenhet
inom e-handel
3 MILJONER
kunder har köpt våra produkter