På rea

Artikel: EX10030890

|

Modell: SBS-LF-164

Laboratorievagn - 2 hyllor vardera 54 x 38 x 14 cm - 2 lådor - 3 behållare - 20 kg

1 690,00 kr 2 590,00 kr
Priset inkluderar moms

Redo att skickas!

Leveranstid ca. 4-6 dagar

100% säker betalning

  • Organiserad - 2 lättillgängliga hyllor kompletterade med 2 praktiska lådor
  • Rymlig - hyllor med måtten 54 x 38 x 14 cm och lådor med måtten 17 x 35 x 8 cm ger gott om plats för din utrustning.
  • Mobil - 4 lättgående hjul av plast (ABS/PVC) med två parkeringsbromsar och ett handtag för att skjuta
  • Praktisk - 3 flexibla 360° roterbara behållare (en med lock) för snabb avfallshantering.
  • Robust - stabil konstruktion av plast (ABS) är utformad för en belastning på 20 kg

PRODUKTBESKRIVNING

Alltid allt till hands på den mobila laboratorievagnen

Vill du ha överblick och alltid ha din utrustning till hands? Använd då laboratorievagnen från Steinberg Systems! Vare sig det gäller stativ, provrör, vätskor eller pappershanddukar, på vagnen med 2 hyllor och 2 lådor är din utrustning alltid välorganiserad.

Stabil och rörlig! Förvaringsvagnen från Steinberg Systems

Använd de 2 hyllorna på den rymliga förvaringsvagnen som mäter 54 x 38 x 14 cm för att placera saker inom räckhåll. Kanten förhindrar att saker faller ner från hyllan av misstag. Samtidigt är den ena sidan öppen, vilket gör det lättare för dig att ta bort och förvara din utrustning. Ytterligare förvaringsutrymme finns i de två 17 x 35 x 8 cm stora lådorna, som är placerade på en bekväm höjd under den övre hyllan. Laboratorievagnen är till och med utrustad för att ta hand om allt avfall som uppstår. Fäst 3 praktiska behållare (en med lock) var du vill och vrid dem 360° för att passa dina behov.

Har du stuvat din utrustning och dina vätskor i ett skåp eller förvarat dem i ett extra rum och vill ta med dig allting till ditt skrivbord? Du hittar inte bara gott om plats för detta på laboratorievagnen; med fyra hjul och ett praktiskt handtag kan du transportera allt snabbt och bekvämt dit du behöver det! Hjulens materialblandning av ABS och PVC är särskilt skonsam även på känsliga golv. För den nödvändiga stabiliteten på plats är det bara att använda de två pålitliga parkeringsbromsarna. 

Transportvagnen har rör och hyllor av hållbar plast och imponerar med sin stabila konstruktion som klarar upp till 20 kg. De material som används är extremt lätta att rengöra och hållbara, så att laboratorievagnen inte kommer att göra dig besviken även vid daglig användning. Förutom i laboratoriet lämpar sig vagnen även för många andra miljöer där du behöver ett mobilt och välorganiserat förvaringsutrymme!

TEKNISKA DETALJER