Trustpilot
(6) recensioner

Fristående handdukshängare - 3 svängbara armar

589,00 kr
Priset är inkl. 25% moms.

Artikel: EX10250207

|

Modell: UNI_STAND_08

Lågprisgaranti
Priset är inkl. 25% moms.
st.
Rabatt
Pris per vara
1+
0%
589,00 kr
3+
5%
559,55 kr
5+
10%
530,10 kr
10+
15%
500,65 kr
Utmärkande egenskaper
  • Multifunktionellt användbar tack vare den höga bärförmågan och neutrala designen - perfekt för privata badrum, hotellbadrum, omklädningsrum, spa eller skönhetssalonger
  • Kvalitet med lång hållbarhet genom högkvalitativa material och noggrann tillverkning - hög motståndskraft mot repor samt rostfri
  • Hela 2 kg maximal belastning per stång
  • Smart förvaring på litet utrymme erbjuder gott om plats - även för stora badlakan
  • Idealisk som handdukshängare eller torkställ
Säkra betalningsmetoder
Leveransinformation
Retur och garanti

PRODUKTBESKRIVNING

Fristående handdukshängare - 3 svängbara armar

Handdukshängaren ur UNIPRODOs sortiment av hotelltillbehör är en idealisk lösning att hänga handdukar lättillgängligt på eller för att torka tvätt. Handdukshängaren upptar inte stor plats men ändå finns gott om utrymme att torka eller förvara även stora badhanddukar på den stabila konstruktionen med tre rörliga stänger.
Den snygga designen utnyttjar det minsta utrymme maximalt. Handdukshängaren har tre svängbara stänger och är idealiskt utformad för små rum. Placera det du snabbt vill ha tillgång till på handdukshängaren som är robust konstruerad och kan belastas med två kilo per stång. De rörliga stängerna säkerställer att fuktiga textiler torkar snabbt utan att få en unken lukt.
I singelhushåll som en platssparande torkställning eller i badrummet för att organisera handdukar: denna fristående handdukshängare är mångsidigt användbar och håller ordning i badrummet. Den är även en både platssparande och elegant lösning i hotell, skönhetssalonger eller omklädningsrum. Handdukshängaren är ett attraktivt tillbehör där kunder alltid behöver ha handdukar eller andra textilier nära till hands!
Tack vare den enkla och eleganta designen passar handdukshängaren till de flesta inredningsstilar. Den är tillverkad av högglanspolerat och förkromat stål som alltid ser fräscht och hygieniskt ut. Handdukshängaren underlättar för dig att organisera ditt badrum eller kök ordentligt och på ett smart sätt.
Denna handdukshängare med tre rörliga armar är av mycket god kvalitet. Den är tillverkad av hållbart stål, förkromat och polerat, vilket inte bara är snyggt utan också enkelt att underhålla och rengöra. Den högkvalitativa ytan är motståndskraftig mot korrosion och mekanisk påverkan, vilket förhindrar repor och gör att detta inredningstillbehör ser fräscht och nytt ut mycket länge.
Handdukshängaren står stabilt genom den tunga foten. Den är också enkel att montera ihop. För att du ska kunna ta ditt nya tillbehör i bruk så snabbt som möjligt medföljer alla monteringstillbehör i leveransen. En bruksanvisning visar steg för steg hur handdukshängaren av krom monteras ihop - en borrmaskin behövs inte.

TEKNISKA DETALJER

Betyg och recensioner


4.3

Baserat på 6 recensioner

Sortera efter :

för 3 år sedan Publicerad på Amazon Germany

Gör vad den lovar

Ser bra ut

Visa den ursprungliga recensionen

för 4 år sedan Publicerad på Expondo France

Topp

Bra produkt. Men dra åt fotskruven under med veven. Dra åt efter 2 dagar för att vara säker på att foten inte rör sig Oklanderlig. Inte skrymmande. Och de 3 mycket praktiska avtagbara armarna

Visa den ursprungliga recensionen

för 4 år sedan Publicerad på Amazon Germany

Perfekt

Allt gick bra

Visa den ursprungliga recensionen

i fjol Publicerad på Amazon Italy

Stilig

Robust och stabil

Visa den ursprungliga recensionen

för 2 år sedan Publicerad på ManoMano France

Bra valuta för pengarna

Visa den ursprungliga recensionen

för 4 år sedan Publicerad på Amazon Germany

bearbetning

Noggrannhet och bearbetning förbättras genom egen prestation

Visa den ursprungliga recensionen

Vanliga frågor

Hur stabil är handdukshängaren?

Den kan belastas med 2 kg per stång, så handdukshängaren är mycket stabil.

Hos oss

är du i goda händer!

Genom vår stora expertis och målsättningen att erbjuda toppkvalitet samtidigt som du sparar pengar utvecklar vi våra egna, starka märken med hållbar design, ”Made in Germany”. Med fler än 1.000.000 nöjda kunder jobbar vi hela tiden på nya sätt att kunna uppfylla våra kunders individuella önskningar och krav.

Med förtroende från experter över hela världen
mer än 16 års erfarenhet
inom e-handel
3 MILJONER
kunder har köpt våra produkter