Trustpilot

Byggmaskiner

Hitta inspiration på expondos blogg!

Professionell byggutrustning till överkomliga priser på expondo

Med expondos produktsortiment kan du på ett kostnadseffektivt sätt fylla på med maskiner för dina enskilda byggprojekt. I vår butik hittar du också nödvändiga mindre tillbehör, exempelvis alla slags borrar, skruvmejslar och mätteknik .

Vilken byggutrustning ska du välja?

Vare sig det gäller kommersiellt byggande, i verkstäder eller i ditt privata garage: byggplatsutrustning och verktyg för hemmabruk måste vara prisvärda, arbetsbesparande och hållbara. Expondo har satt samman sitt produktsortiment utifrån dessa kvalitetsegenskaper.

Vi har eldrivna byggplatsutrustningar som stenbrytare och vibrationsstampare, som gör ditt tunga arbete som kräver mycket styrka mycket enklare, samt ett brett utbud av tillbehör till din byggplatsutrustning. Från diamantslipskivor för betongytor till ventilationsslangar för din byggfläkt: Kombinationen av tung utrustning och valbara tillbehör gör att du kan genomföra ditt individuella byggprojekt på kortast möjliga tid.

Genom att köpa modern byggutrustning säkerställer du att din verksamhet fungerar smidigt. I många återvinnings- och hantverksföretag gör kabelskalningsmaskiner det möjligt att snabbt skala av kablar i olika tjocklek.

Arbetssäkerheten spelar också en viktig roll inom byggbranschen och verkstäder. Med en vinda för högtrycksslangen från våra tryckluftstillbehör kan du säkerställa en arbetsmiljö där det inte sker snubbelolyckor. Det gynnar både dig och dina anställda.

Många av våra professionella enheter är utformade för att ofta byta plats. Med smidiga hjul och ergonomiska handtag för att dra tung byggutrustning kan du transportera smörjpistoler, stenkrossar och vibratorplattor till respektive arbetsplats utan att belasta ryggen.

Kapmaskin

Enligt forskningen är verktygsmaskiner som fräsmaskiner, hammare och mekaniska pressar bland de mest använda byggarbetsplatsutrustningarna. Med sin toppmoderna teknik gör de det möjligt att utföra arbete som skulle kräva stora ansträngningar att utföra manuellt. De utför det mest slitsamma arbetet och på bara en bråkdel av tiden. Utmärkta ergonomiska egenskaper underlättar användningen och skyddar mot skador.

Byggmaterialmaskiner för bearbetning av olika material, som betongblandare och kompressorer, är ett måste på varje byggarbetsplats.

Byggverktyg för bearbetning av olika material hör till en gedigen grundutrustning både för hemmabruk och i kommersiella verkstäder. I vårt sortiment hittar du alla verktyg du behöver för att arbeta säkert och tillförlitligt med betong, sten, trä och andra material, allt från såg , borrmaskiner & Skruvdragare till slipmaskiner.

Stenklipp

Dagens husbyggare är inte längre bara stora företag. Människor som kan kalla sitt hus för sitt eget gör ofta en del av efterarbetena och renoveringen själva. Orsaken till det är lägre arbetskostnader. Numera är det lätt att få tag på byggmaterial och professionell utrustning för att utföra arbetet.

Det är svårare att få tillgång till byggföretagens kunskap och erfarenhet. Men du kan hoppa över detta hinder med de praktiska och mobila enheterna i expondos butik.

Dra nytta av den enkla användningen och den ergonomiska utformningen av vår utrustning och kom närmare slutförandet av ditt byggprojekt för varje timme som du tillbringar i verkstaden.

Beställ utrustning för byggarbetsplatser bekvämt online

Vare sig det gäller svetsar eller kapmaskiner, byggfläktar eller vibratorplattor - på expondo hittar du byggutrustning av professionell kvalitet till överkomliga priser. Med deras hållbara och mycket robusta material kommer du verkligen se framsteg i dina byggprojekt på mycket kort tid. Det breda utbudet av tillbehör gör att du perfekt kan anpassa verktyg och material till din verksamhet eller ditt projekt. Upptäck vårt utbud av byggplatsutrustning idag och ta ditt hantverksföretag till en helt ny nivå!