Artikel: EX10012776

|

Modell: RC_CMM_03

Chokladsmältare - 4 x 1,5 l - upp till 412 °C - Royal Catering

3 690,00 kr
Priset inkluderar moms

Redo att skickas!

Leveranstid ca. 4-6 dagar

100% säker betalning

  • Generös - hög kapacitet på 4 x 1,5 l
  • Exakt - temperaturen kan justeras upp till 412 °C med hjälp av den elektroniska styrenheten
  • Praktisk - med 2 kranar för att tömma vatten och ånga.
  • Kraftfull - apparaten värms upp snabbt med 1500 W
  • Enkelt - tack vare en överskådlig kontrollpanel

PRODUKTBESKRIVNING

Chokladsmältare för krämig 4 x 1,5 l choklad

Praliner, muffins, brownies eller en smältande glasyr: vad förbereder du idag? Använd chokladsmältaren från Royal Catering för att skapa många läckra kreationer. Smältningen gör att chokladen får en vacker glans när den svalnat. Den söta frestelsen har den perfekta konsistensen. Oavsett om det är rent, för vidare bearbetning eller som glasyr till kakor eller mjukglass - fantasin är obegränsad här. Med Royal Catering, din specialiserade återförsäljare av cateringmaterial online, kan du laga mat som proffsen!

Chokladsmältare med exakt temperaturinställning

Chokladsmältaren har en högkvalitativ finish och med en kapacitet på 4 x 1,5 l är den idealisk för professionella cateringföretag. Med den här apparaten kan du smälta choklad snabbt och enkelt hålla den flytande massan varm. Använd den elektroniska temperaturregulatorn för att ställa in önskad värme upp till 412 °C. Tack vare en effekt på 1500 W värms apparaten snabbt och tillförlitligt.

Chokladsmältaren har 2 kranar. Du kan använda dem för att enkelt ta bort överflödigt vatten eller ånga. Tack vare det kvalitativa materialet är Royal Caterings elektriska chokladsmältare extremt robust, effektiv och mycket lätt att rengöra.

TEKNISKA DETALJER