Trustpilot

Chokladsmältare

Hitta inspiration på expondos blogg!

Vill du förgylla dina matgästers restaurangupplevelse genom att erbjuda dem choklad? Det klart att du vill. Med en chokladsmältare från expondo kan du enkelt smälta den ljuvliga skänk från ovan vid namn choklad, och samtidigt hålla den varm precis på den temperaturnivå du önskar.Ta också gärna en titt på våra snygga och funktionella chokladfontänerna från det välrennomerade märket Royal Catering. Allt blir så mycket festligare, lyxigare och godare med en gnutta choklad – speciellt i smält skick. Beställ din chokladsmältare för professionellt bruk redan idag och få leverensen till Sverige på köpet!

Robust och rymlig chokladsmältare till vardag och fest

Med choklad kan du övertyga och charma i princip vem som helst. Och med hjälp av en chokladsmältare har du alla möjligheter i världen att smälta choklad av hjärtans lust. Maskinen är minst sagt rymlig – hela 10 kilo choklad, det vill säga 8 liter, kan du stoppa ned i chokladsmältaren kantiner. En tydlig LED-display visar temperaturen, som hålls på en stadig nivå så att du kan pyssla med annat medan maskinen sköter sig själv.


Royal Catering tillverkar högkvalitativ utrustning speciellt utformad för professionella restauranger. I expondos webbshop hittar du inom kategorin restaurangutrustning inte bara chokladsmältare utan även bland annat praktisk marknadsutrustning med storsäljare såsom våffel- och crepejärn, köksinredning i rostfritt stål, utrustning som hjälper till att värma upp och hålla maten varm. Men vi har även en massa användbar utrustning inom kategorierna hantverks- och industriutrustning.


Chokladsmältaren från Royal Catering möjliggör höga kvantiteter när det kommer till skapandet av olika slags chokladkreationer. Du kanske vill erbjuda dina gäster att doppa frukt i den ljuvligt doftande nysmälta chokladen, eller kanske skapa tjusiga dekorationer till tårtor och bakverk?Endast fantasin sätter stopp för vad som är möjligt och oavsett kan du vara säker på att du har smält choklad i mängder!

Enkel och pålitlig utrustning

Vi vill att utrustningen som finns i vår webbshop ska vara enkel att använda och samtidigt hålla hög kvalitet till förmånliga priser. Chokladsmältaren är inget undantag. Med denna maskin kan du vara säker på ett lyckat resultat på ett samtidigt enkelt och smidigt sätt. Du får ett resultat med en perfekt konsistent, vilket annars kan vara svårt att uppnå vid smältning av stora mängder choklad. Två GN-kantiner ingår som är enkla att ta ut för att sedan diska i maskin.


Med hjälp av utrustningen från expondo kan du se till att du skapar ett kök som håller i längden. Våra produkter har gått igenom och klarat flertalet tester för att ständigt utveklas och leverera ännu bättre resultat hos slutkunden, och självklart är dessa tester viktiga för att försäkra säkerheten hos pridukterna. Detta gäller självfallet alla produkter hos expondo och inte bara chokladsmältaren!


Andra smidiga produkter som hjälper dig att hålla värmen i kök och matsal hittar du exempelvis under kategorierna vattenbad där du bland annat hittar snygga Chafing Dishes, effektiva matvärmare och praktiska soppstationer. Ta gärna en runda i vår välsorterade webbutik, och låt dig imponeras av den maffiga chokladsmältaren i fenomenal kvalitet. Alla priser som visas är inklusive moms med gratis frakt till Sverige.