Trustpilot
På rea
(4) recensioner

Elektrisk köttkvarn - 220 kg/h - PRO

6 990,00 kr 7 543,28 kr
Priset är inkl. 25% moms.

Artikel: EX10010176

|

Modell: RCFW-220PRO

Lågprisgaranti

Lågt lagersaldo

Skynda dig! Bara ett fåtal varor kvar.

Priset är inkl. 25% moms.

Redo att skickas!

Leverans ca. fredag 26 juli
st.
Rabatt
Pris per vara
1+
0%
6 990,00 kr
3+
5%
6 640,50 kr
5+
10%
6 291,00 kr
10+
15%
5 941,50 kr
Utmärkande egenskaper
  • För professionell användning
  • 220 kg/h
  • 2 hålskivor (5 och 8 mm)
  • 1100 watt
  • Matare av plast
  • Rostfritt stål och aluminium
Säkra betalningsmetoder
Leveransinformation
Retur och garanti

PRODUKTBESKRIVNING

Den elektriska köttkvarnen RCFW 220PRO från Royal Catering är utformad för professionellt bruk. Den är tillverkad av högkvalitativt rostfritt stål och aluminium, och är därför effektivt skyddad mot korrosion. Köttkvarnen RCFW 220PRO har en kapacitet på 3,6 kg/min. Hålskivor med 5 och 8 mm medföljer. Det är mycket enkelt att byta hålskivor, och dessutom är de lätta att rengöra, eftersom det knappt fastnar några råvarurester på dem. En matare av plast ingår också i leveransen. Mataren garanterar din säkerhet, för med den kan köttet pressas effektivt och med jämnt tryck genom köttkvarnen. Köttkvarnen kännetecknas av en hög funktionalitet och en mycket stabil konstruktion som gör den ytterst hållbar. Höljet är tillverkat av en förstklassig aluminiumlegering. Den kraftfulla köttkvarnen RCWF 220PRO har en effekt på hela 1100 W men är samtidigt överraskande tyst. Den står stadigt och halksäkert på gummifötter.

TEKNISKA DETALJER

Betyg och recensioner


4.0

Baserat på 4 recensioner

Sortera efter :

för 5 månader sedan Publicerad på Expondo Sweden

Ingen kommentar har lämnats.

för 3 år sedan Publicerad på Expondo Sweden

Best och bra pris

Jätte bra Machines , snabb, stark och bra service

för 4 år sedan Publicerad på Amazon United Kingdom

Utmärkt maskin

En jättebra maskin. Vi använder den i vårt kök dagligen.

Visa den ursprungliga recensionen

för 9 månader sedan Publicerad på Expondo Portugal

ARTIKEL UTRUSTNING EJ I SKICK

Jag fick din utrustning, tyvärr uppfyller den inte de villkor jag tänkt mig som jag ville. - Utrustning med fläckar som inte ser bra ut eller verkar vara av kvalitet eller ser bra ut. - Utrustning där knapparna för att aktivera stopp/start inte är ordentligt säkrade (skorpa/fasta/säkra, etc.), de hamnar lätt på sin plats. – Utrustning, på ovansidan finns en flik eller av säkerhetsskäl, jag gillar det inte, det här kommer att försvåra vårt arbete då det är en slaktare. - Mycket svag utrustning när det gäller robusthet och prestanda, den kan ha ett bra pris men det motiverar inte att investera i något som inte uppfyller villkoren eller passar min profil, därför är jag inte nöjd specifikt av de nämnda skälen ovan. – Därför avser och begär jag att den ska återlämnas av de skäl som nämnts ovan, det är inte första gången jag köper utrustning av er, och jag har alltid varit nöjd men PICADORA:n verkar vara oprofessionell och väldigt svag i förhållande till dess robusthet, en annan utrustning som jag köpte tidigare Det var 5 stjärnor, vilket jag var extremt nöjd med i alla aspekter, varför jag investerade i din utrustning (PICADORA) men det finns ingen jämförelse som den tidigare. – Jag kollade andra choppers tillgängliga och jag kommer att begära ett utbyte, det kan nog bli annorlunda.

Visa den ursprungliga recensionen

Hos oss

är du i goda händer!

Genom vår stora expertis och målsättningen att erbjuda toppkvalitet samtidigt som du sparar pengar utvecklar vi våra egna, starka märken med hållbar design, ”Made in Germany”. Med fler än 1.000.000 nöjda kunder jobbar vi hela tiden på nya sätt att kunna uppfylla våra kunders individuella önskningar och krav.

Med förtroende från experter över hela världen
mer än 16 års erfarenhet
inom e-handel
3 MILJONER
kunder har köpt våra produkter